24

Анонимен

преди 8 години

стабилно вдигат килограми наглеците глей кви шибеци станаха

23

Анонимен

преди 8 години

От некадърност и зла умисъл вече 26 г управляващите ни унищожават икономиката и населението на БГ!Изход:на изборите- гласуване против всички кандидати,а преди и след тях-от отряд 28 показаха как се действа!Щом няма икономика,работа и пари- има "случайни",но редовни проблеми на управляващите и семействата им- със самолетите и транспорта,с охраната,с тока и водата по домовете и вилите им, със здравното,образователно и сервизно обслужване и т.н..Гаврят се с народа- и народът ще се гаври с тях!

22

Анонимен

преди 8 години

Кажи му, или кажи и гарбаджийка и недей го обижда повече.

21

БАБА КУНА

преди 8 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ НА ГЕРБАДЖИИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА. ТЕ ЩЕ СЕ УСУКВАТ КАТО *** ДОКАТО ДОКАРАТ НЕЩАТА ДО ТАМ, ЧЕ УЖ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ЩЕ ИМ СИ НАЛОЖИ ДА УПРАВЛЯВАТ С ДПС И ГУЗНО ЩЕ СЕ ОБЕСНЯВАТ ЧЕ СА ПОСТАВЕНИ ПРЕД СВЪРШЕН ФАКТ. ТОГАВА ЕЗУИТСКИ ЩЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ РЕФОРМАТОРИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА РАЗПАДАНЕТО НА СЕГАШНАТА КОАЛИЦИЯ.

20

Dedko

преди 8 години

Проблемът е, че има правителствена болница, но няма правителствена лудница. И затова такива върлуват из Парламента, Министерски съвет и Президентство.

19

ананимен

преди 8 години

Кой министър на народното здраве ще проведе реформата като знае , че той пръв ще изгори?!.Нямат интерес да я проведат защото много добре знаят какво ще стане. А я ми посочете доктор , който е бил във властта да няма частна здравна клиника.! Нема такова животно.Защо да рита срещу себе си?!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Градил Илия....на Бойко ....

17

Анонимен

преди 8 години

DA GI NAKATRAME DA SI PLATIAT 100-200 LV, ZA GLS,ILI NIKAKVO GLASUVANE.

16

без скрупули

преди 8 години

Другарят Кънев уверен: Управляващата коалиция е стабилна! Ратане, стабилност и спокойствие, нулев растеж, липса на криза и нулева безработица, има само на гробищата. Където се наблюдава и стабилно увеличение на броя на погребаните.

15

Анонимен

преди 8 години

Айде пак на избори! Що не ги направим всичките накуп? Тъкмо сме почнали, давай и президентски и парламентарни да си спретнем, добре ще дойдат...не че нещо ще решат, ама раята ще се чувства значима!

14

Анонимен

преди 8 години

Министерство на здравеопазването не е място за хора с неадекватно втренчен поглед и фанатици, посягащи често към бели прахчета!

13

Анонимен

преди 8 години

VSICKI SA CERVEI

12

до 15

преди 8 години

Само Москов ли те дразни, я кажи за Московски, другарю тиквен лакей ?

11

Анонимен

преди 8 години

Палячовци! Преливат от пусто в празно. Приказки за тъпият електорат,а те крадат ли ни,крадат! Заслужаваме си съдбата!!!

10

до 11

преди 8 години

Реформата на Москов се състои от две основни точки:1. Непрестанно празноговорене, съпътствано от постоянно нищоправене.2. Блещене си изцъклен наркомански поглед, за който не е нужно да си специалист по наркотичните вещества за да разбереш на какво се дължи.

9

Анонимен

преди 8 години

На следващите избори РБ ще минат в нелегалност след слабия резултат. И тогава може би няма да ни пробутват мненията на аутсайдерите.

8

Анонимен

преди 8 години

До УчуденКой го пита народа!???Платени медии, платен назначен елит! Срещу това и в Германия са безсилни и избират който е угоден на Окупатора. В Австрия като избра Хайдер какво стана!?? Катастрофа на магистралата...

7

Анонимен

преди 8 години

До petЩо да им бие шута!?? Нахранени, лекомислени хлапетии, само обират негативите на "коалицията"! Пък и що да си разваля рахатя откъм Посолството(все пак там бе създаден уродливия РБ)

6

pet

преди 8 години

Радане , не ти ли е пределно ясно че Бойко ви чака да направите лош резултат на кметските избори и да ви бие шута.П.с. не че не си го заслужавате.

5

Учуден

преди 8 години

Аз не мога да разбера едно, наистина ли тоя народ е толко ***, ще е решил да си оправя дереджето с премиер мутра, продавал амфети и да води война срещу комунетатат този, дето разтриваше на Тато ушите навремето?