62

İnci

преди 8 години

Kakvi duşi sırca imate gadni takiva,horata se opitvat da spasyavat decata si ot voynata oak vie kakvi glupavi misli imate kamani da vali dano v balgariya ne zabravyaite gospod bijda ot gore dano da nakaje vsiçkite vi deto mislite i razsıjdavate tolkova glupavo

61

Анонимен

преди 8 години

Германия още не е интегрирала собствените си местни чужденци които са от 20 - 30 години в Германия и още са на Социални помощи , кога ще интегрират тези , отговора е никога

60

Анонимен

преди 8 години

450 евро с осигурено спане и храна не са никак малко за БЕЖАНЕЦ

59

Анонимен

преди 8 години

Докато Германия дава пари и то без работа винаги ще има бежанци или емигранти , не само че дава пари но и легализира емигранти извън ЕС пример са Мароканци и някои др. които чрез така наречените Подготвителни за Университет получават Разрешително за пребиваване с БОНУС право на полвин работен ден за кандидат - студенти и така Схемата работи безотказно

58

Ivan

преди 8 години

Това е началото на края на Европа. Тия "твари" араби мюсюлмани и т.н. Ще изядат Европа от вътре, като раково образование са. Никога не биха могли да се интегрират в европейският начин на живот, било то заради религията която изповядват или просто заради омразата която таят към европееца. Рано или късно всички ще проплачем. За съжаление ще е твърде късно.

57

антиараб

преди 8 години

До Хайнрих ХимлерХихихи сега е момента, не е за изпускане, тамън са ни на крака :-)

56

До Одисей 1

преди 8 години

Много си омекнал нещо. Къде е ти е дързостта отпреди няколко дни? Май и ти схвана най-накрая че с Путин шега не бива. Ама хич.

55

Germany

преди 8 години

Бежанци ли са Мигранти ли са ...

54

Анонимен

преди 8 години

Настана времето да се види останаха ли в Германия немци.

53

Хайнрих Химлер

преди 8 години

Eх, колко материал, а и цената на газта падна........

52

Чекист

преди 8 години

До Одисей 1Битва за Украину? - за него ли ми говориш (ще го изгледам)

51

Анонимен

преди 8 години

и за какво тогава е ШЕНГЕН ?!

50

Анонимен

преди 8 години

Едно добро нещо направиха Рапона и Цецко Честния през тези години, така ни крадоха и управляваха, че арабите не искат и минута да остават у нас. Представете си, за тях Унгария е бедна?!? Ние сме мизерниците и те разбраха, у нас глад е мизерия.

49

Анонимен

преди 8 години

Много красиви унгарските и немските полицаи

48

Bg

преди 8 години

Niama li niakoi BG kamion-dushegubka da gi zakara po barzo

47

Анонимен

преди 8 години

Те влаковете пристигнаха, ама газта от Русия закъснява.

46

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯКато скакалците!Всички големи градове в западна Европа са претъпкани с тази мюсулманска ***. Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени. Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе! 90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 55 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.

45

Чекист

преди 8 години

До Одисей 1Охо Одисейски... няма филми... Одисейски съгласен съм с теб. И аз мисля, че за всичко са виновни руснаците. В СФ днес е 35 градуса. Мисля, че това е някакво ново руско оръжие. Тея гадове се мъчат да ни прегреят. Сигурно Путин го прави това...

44

i'm до 90

преди 8 години

Европа не им е длъжна с нищо! Европа не им разруши домовете и не им уби близките. Един друг континент го направи, не Европа! Тези хора нямат място в Европа и това е ясно на всички! Разликите в ценностите, манталитета и всичко останало са толкова големи, че интеграцията им е абсолютно невъзможна и това го знаят отлично политиците. За това тези хора никога няма да бъдат оставени в Европа. Европа може да бъде техен дом само и единсвено с инвазия, война, превземане, и избиване на европейците.

43

Анонимен

преди 8 години

Честно да ви кажа, с години съм работил с араби, предимно от Йордания, Мали, хора от Пакистан и Бангладеш, африканци. Техният живот не го разбирам но си го живеят в техните страни. Дойдат ли в Европа ще променят нещата в много по-лошо. Исляма ги циментира и им е вменено да мразят Християнството. Мразят защото разбират превъзходството ни на Правото на избор, особено за жените. Те са превърнали жените си в машини за секс и разплод. Това ли ще живее у нас? Не го искам категорично!!!!