46

Бобо

преди 8 години

Не се кефя че кой ни хване ни спуква от бой.Но после ме кефят коментарите по сайтовете.Голем смех:))

45

Анонимен

преди 8 години

BALGARIA--ITALIA 3-0.EDIN BELIK REZULTAT--OSTAVASHT ZA VECNI VREMENA.

44

vesko02

преди 8 години

Всеки път , Михайлов баща излиза и изръсва ,че това са футболистите други няма .Всички ли са съгласни с него?След като вече нямаме шансове защо същите екземпляри трябва да представят Б/я

43

Анонимен

преди 8 години

Италия ще ни го натири с един-два гола, но повече няма да се зорят. Просто така си играят пичовете.Жалко, защото Азербайджан определено заслужава повече да е на 4-то място от нас, пък надали ще бият Малта, камо ли с 4-5 гола разлика, та така да се озоват пред нас по голова разлика.Искрено се надявам римляните да предприемат друга тактика днес, и не си жалят силите за да ни разгромят с едно 6-7 гола. Така най-лесно лъсва неадекватността на националния ни "***".

42

Контратеза !!!

преди 8 години

Тая вечер адзурите ще отнесат българите-юнаци с накривени калпаци като пиян делфин крайбрежна шамандура бре!Мача ще го гледам в италианския ресторант "Ил Джорджо" на бул Витошка във София бре!Двама смешници-юрошисти ми се заканват люто-люто!Ха ха ха!Елате и двамата бре да видите как се риба риби и как се кърпа дърпа!Веднага ще ме познаете смелчаци!Давайте да се срещаме бре!Ония сладкаря от периферията на София да се индетифицира,щото ул Пиротска е дълга и грозна бре!Елате юнаци с криви калпаци!

41

Анонимен

преди 8 години

kontratezo, kakva duzpa niama pri situaciata s kostacurta i kosragonov ve mamul? zaradi takiva tapanari kato teb horata iskat da vi nabiqt kan4etata na 4 o4i. Ti si provokator. 4ist provokator, no tova ne te opravdava da ti nacepiq kan4eto. Namiram se na Pirotska do sladkarnica Atina. Koga da te 4akam za da swar6a rabotata wmesto atakista?

40

АТАКИСТ

преди 8 години

за 47 Контратеза Несъществуваща дузпа ли било това Костакурта да спира с две ръце удара в наказателното на Костадинов?Давай да се срещаме, че аз за пръв път виждам такъв българин като теб, който казва , че няма дузпа. Казвай къде да те намираме, че си ми много любопитен!

39

АТАКИСТ

преди 8 години

контратезата, ***, Костакурта си протяга двете ръце в пеналта и топката се спира в поне едната му ръка. Това е умишлрна игра с РЪКА в наказателното. И това ако не е дузпа за теб, честно наистина ще искам да се срещна с теб! Къде да те видя в София, бе турчин скапан?

38

Контратеза !!!

преди 8 години

Вън от Изпълкома на карикатурата-вратар грозния Перукан бре!Тоя надмина стократно по корумпираност червения МЕГАБОКЛУК батката Славка(пръстта да му е тежка и да не го прости Господ бре!)Вън от Изпълкома на ужасяващия мегапрестъпник и ултрамошеник,некадърния футболист и грозен плешив наркоман-Данчето Лечков бре!Тоя *** го съдят по 101 дела бре!Вън от Изпълкома на смешника Емчо Костадинчето-дето няма чужд отбор от който да не са го изгонили бре!Последно от Тигрес-Мексико!А днес Италия ги цепи!

37

АТАКИСТ

преди 8 години

до 44Хайде само не ми говори за оня мач с Италия 94 в САЩ , че ми иде да ти избия зъбите след този твой коментар.Папагал ***, ти видя ли в наказателното поле на Италия, когато Костадинов шутира към вратата и Костакурта спря топката с 2 ръце при 2-1???ВИДЯ ЛИ ГО ТОВА? Българската нация искаше да заколи тоя френски съдия, като остави играта да продължи!Това беше ограбването на България в този мач на това поколение. Ще ти откъсне главата всеки българин ако коментираш тоя мач по този начин.

36

АХЪ

преди 8 години

ШАНСА Е ЕДНО НА ХИЛЯДА... А ЧЕ НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАМЕ Е СТО НА СТО....

35

анонимен

преди 8 години

Всеки има право да мечтае

34

Castor

преди 8 години

Колко му е? То Италия, който ги хване, ги бие! :)

33

ДОВИЖДАНЕ

преди 8 години

Еми възможно е и да ви се разбие самолета по път за/от Италия...Възможно е Перуканчо да се спъне по някакви стълби и да си разбие кухата кратуна......или пък синковецът му безполезен да се разболее от нещо още по-гадно и най-вече - трайно...Всичко е възможно! Само че не залагаме на тия работи.

32

Виц на съблечения

преди 8 години

Защо да не станем световни шампиони, всичко е възможно.

31

Анонимен

преди 8 години

Нямам търпение да дойде утре , за да гледам мач на пълен стадион. Е то не точно мач де, а сит-ком.

30

Анонимен

преди 8 години

Можем да ги бием ако вземат нашите палячовци Багата и още 5-6 негови колеги. И като подкарат гелосаните италианци резултата ще бъде много на нула за нас.

29

Анонимен

преди 8 години

Петев, виждам, че си придобил арогантността и наглостта на Перуката и сливенския наркоман след като те ти станаха началниците. Баси клоуна жалък. Вместо да заявиш, че подаваш оставка и не искаш повече да играеш по свирката на тия двамата ти си търсиш събличането наистина.Достойнство ако имаше, нямаше и да те съблекът преди време ултрасите на Левски на една пресконференция, защото знаейки много добре че агитката на Левски те ненавиждаше, щеше да откажеш поста- треньор на Левски.

28

Анонимен

преди 8 години

Петев, по-е възможнмо този път след мача с Италия да бъдеш съблечен за втори път от някои фенове.

27

pet

преди 8 години

Защо не го съблечем на прибиране от Италия, и без това му стана навик?