36

Анонимен

преди 8 години

Г-н Джамбазки мисля че Ердоган е прав защо, защото тази т.нар. арабска пролет е дело на европейските империалисти и на америка .питам те защо ООН не може да спре войната в сирия, защото тези 5 постоянни членки нямат интерес войната да спре все някоя страна налага вето, знаеш кои са кои са най големите производителки на оръжия и кои са постоянни членки в ООН.

35

7

преди 8 години

До 7От друга страна с тоя статут май удряме джакпота - в стремежа си да о*лижат задниците на господарите си от еурогейския съюз и сащ, нашите *** чиновници раздадоха лесно статути ама и ги задържат нелегалните имигранти тука - за тях по-страшно от това няма - да седят у държавата ***. Затуй взеха да минават по други пътеки - поздравления на тиквата и шайката им там политици, че ги изгониха с мизерия

34

7

преди 8 години

Който дава статут на нелегални имигранти дошли от невоюваща Турция извършва престъпление по българските закони!

33

Да пробваме ли..?

преди 8 години

Дали сте статут на 12-хил.емигранти , нали?На сборището на русофилите на яз.Копринка се събраха 12-хил.руски дупедавци!АМИ ....ДАЙТЕ ДА СЕ МЕНКАМЕ!!!!!!!!!!!!!Пратете дупедавците в Коми и Сибир!ТИЯ НОВОДОШЛИТЕ ....ПОНЕ ЩЕ БАЧКАТ И ЩЕ ПРИЗНАЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА "РОДИНА" и НЕМА ДА Й КЪСАТ ЗНАМЕТО!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Интересно ако украинци влезнат нелегално в Саудитска Арабия, Кувейт, Бахрейн, Дубай, дали там ще организират прием, интегриране, помощи? Защо тази в благословена земя според мюсюлманите няма толерантност и човечност?

31

Анонимен

преди 8 години

Абе хванали сте шлифера

30

mesomelachka

преди 8 години

bg ovche i teleshko meso e nai-eftinoto meso v magazinite na eu - zasto li e taka? migar ne e kachestveno?

29

Анонимен

преди 8 години

Които им издават тия статути ходи ли в Сирия и Ирак да ги провери,насрещна проверка от разни мисии,посолства и техни органи съдействащи по задължение на правата и отговорноста по изисквания разни от и до понеж носи се мълвата че всичко е монтаж от висш етаж нешо като 4Д при технолгии 6Д супер пространствено изображение със звука и распространението и изкривяванията или хвърляне на стръв,кълвенето и изтеглянето-гъненето на печалби от това,и за всеки от етапите има тактика демек по нея се познава

28

за 37

преди 8 години

В последните 25 години джамии с арабски пари настроихме, първи сме на континента с джамии!! На човек по джамия скоро ще се падне! Засега е само на фамилия по една! А като гледам в Турция, църква до църква! Но с толерастко правителство и незаконни партии по религиозен принцип до тук се стига! А турската външна политика е фурнаджийска лопата, на турчин вяра нямам!

27

до 36

преди 8 години

сирийците били високо образовани, а? само 6% от мигрантите, минали през нашите лагери, са учили някакво висше, но не всички са завършили. данни на дирекция "миграция". няма никакъв шанс от тази *** да излезе нещо, а ако ги приемем, ще имаме много сериозен проблем за решаване.

26

Salafisti

преди 8 години

Emigrantite da badat prevozvani s kamioni dushegubki

25

Анонимен

преди 8 години

Като първа държава на пътя имаме уникален шанс да си отсеем което става и другото да го натирим по нататък. Сирийските семейства са с по 2-3 деца, образовани хора, християни, квалифицирани работници, доктори, учители, да им дават статут и да им уреждат живота колкото може по бързо в България - толкова градове имаме обезлюдени . Обаче останалите , който иска да се занимава с тях....

24

Х

преди 8 години

Най богатите арабски страни не са взели нито един бежанец,а ние се правим на майка Тереза.Приемеш ли змия в пазвата си рано или късно ще те ухапе.

23

Анонимен

преди 8 години

Какво ще ги правим тези хиляди?! Кой ще ги храни,ще им плаща тока и лекува без пари,тиквии?!

22

cCc

преди 8 години

Благодарете се на Турция! Турция е в ролята на стена. Ако загуби контрола, с България e свършено!

21

патриот

преди 8 години

До до 22Какво те искат не е важно, те са тръгнали да си спасяват живота , не могат да избират ама го правят благодарение на гейската политика на европа.А как ще разбереш дали са образовани като не носят никакви документи или ако имат те са фалшиви- знаем как се купуват дипломи...Не ни трябват тези ***, които в името на религията са готови да ти отрежат главата..никога не забравяйте какво направиха в техните страни!

20

анонимен

преди 8 години

До 27Какво те искат не е важно, те са тръгнали да си спасяват живота , не могат да избират ама го правят благодарение на гейската политика на европа.А как ще разбереш дали са образовани като не носят никакви документи или ако имат те са фалшиви- знаем как се купуват дипломи...Не ни трябват тези ***, които в името на религията са готови да ти отрежат главата..никога не забравяйте какво направиха в техните страни!

19

Анакин

преди 8 години

Как се лекуват"пясъчните хора":https://youtu.be/2UhQ9uuM-YQ

18

до 22

преди 8 години

Те в България не искат статут. Има квоти и затова така изглежда. Ако са образовани хора до остават. Добре дошли са. И доктори и инженери и биолози и всички с професии и желание за работа. Ако обаче са социални мигранти, партакешите и обрано.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимно 25щом те влече и там ги хващай