7

Фоб

преди 8 години

От кога "не заинтересован от феминизма" = антифеминист??? Тогава:не заинтересован от история = нацист;не заинтересован от право = расист;не заинтересован от религия = антихрист;не заинтересован от обратните = хомофоб;

6

gandmonst

преди 8 години

Прекрасна изпълнителка! С удоволствие ще чуя предстоящия й албум, а ако е добър дори бих си го купила :) И наистина няма нужда да я плюете. На никой не му е приятно случилото се с детето, но това не означава да нападате една красива млада жена заради нейния поглед върху живота. За разлика от втория коментар аз я подкрепям за това че остава позитивно мислеща и е намерила начин да се чувства добре със себе си!

5

до 2

преди 8 години

Какво спамиш за сирийчето бе? А за удавеното българско момче от вчера не ти ли е мъчно? А ходил ли си да надникнеш в домовете за изоставени дечица? А сгърчените български дечица, на които им купуват вафли и сладолед само на заплата? Като нямаш какво да напишеш под тая статия - трай си!

4

Мими

преди 8 години

Обичам музиката й! И Лана е страхотна! Браво!

3

Лунатик

преди 8 години

honeymoon = ...ЛУНА!!!

2

Анонимен

преди 8 години

За изплувалото мъртво сирийче от съсезната статия животът определено не е меден месец. Как може да съществуват такива коне с капаци като тая кифла?

1

Анонимен

преди 8 години

За някой е меден месец, а за други...........