22

Анонимен

преди 8 години

САЩ отново намериха начин да създадат глобална хуманитарна и финансова криза. Нищо, че отново пожертваха милиони човешки животи и съдби. И отново кризата е далече от техните граници, а доларът ще продължи да поскъпва.

21

mnenie

преди 8 години

Всяка година САЩ приемат около 300 хиляди души със зелени карти. Като заминат и тезните близки стават милион. Какво им пречи да отложат зелените карти и да приемат тези хора. И без това те са виновни за всичко, което се случва.

20

Вейдър

преди 8 години

От днес официално обявявам новия псевдоним на мигранти-"пясъчни хора" Едно защото идват от пустинята и второ защото са ***, послужили за прототип на Джордж Лукас при създаването на образа на едноименните персонажи от "Междузвездни войни" Същия манталитет, поведение, хигиена, култура, бит, традиции и религия. Пълно сходство Забраняват се всякакви други обръщения като кафяви, тарамбуки, арабели и т.н. Само ПЯСЪЧНИ ХОРА!

19

щурче

преди 8 години

С по 800 х. на година след 2-3 години Швеция е бай-бай. С Германия нещата едва ли ще са по-различни. Обаче..За кого работи А. Меркел? Къде беше мъжа и на обучение една година. Най-вече - кой лобира за трансатлантическото споразумение след подписването на което всяко правителство в Европа може да отиде на арбитраж, в случай, чи забрани дори и един продукт на глобална корпорация? Нищо, че в момента в Еврапа има забрани за стотици пъти повече суровини, продукти, добавки отколкото в ... ? :) ..

18

Анонимен

преди 8 години

Швеция и Германия са богати само в представите на бежанците от Африка и автора на статията. За справка четете повече за икономиката и войската , чужденците в тези страни...Гола вода са и Швеция и Германия.

17

Анонимен

преди 8 години

"Вашингтон пост" отново наблегна на следствието!!!!!Кой ще разследва и ще се осмели да говори ЗА ПРИЧИНАТА????Да разбъркаш цял африкански и арабски свят И ДА СЕ ПРАВИШ НА ХЕРУВИМ НЕБЕСЕН!!!!!Е....ти нацията,е.....ти великата държава,която доблест няма дори да си признае грешките пред света!!!!!

16

Анонимен

преди 8 години

канцлерът Меркел е замислила план. Ше мине малко време и ще се разчуе. Това напиране към Германия не е случайно.

15

Анонимен

преди 8 години

Камеран Ви чака,БГ и румънци са престъпници затова му изпращат благородни девици.Когато си начело на държавата нямаш право да си наивен

14

Анонимен

преди 8 години

Организаторите на инвазията тези които осигуряват финансирането са САЩ , Катар и Саудитска Арабия .. Възможно е ционистите от Израел да търсят отмъщение на Германия

13

Анонимен

преди 8 години

Не можеш да преминеш границите на 5-6 държави в Европа ей така като на кон , без зад тези тълпи да седи ЦРУ. за да стане си трябва логистика , политически натиск , медиен контрол..

12

безпартиен

преди 8 години

Тези емигранти ако пристигнат в САЩ или Русия без виза дали ще ги търпят?Направо с обратния полет там от където са дошли.Ние какво чакаме,още повече,че са преминали не законно държавна граница и подлежат на наказателно преследване според НК?Кой да нареди на полицията да започне проверка за всеки незаконно преминал в България и да бъде предоставена на прокуратурата за да не дреме?

11

Анонимен

преди 8 години

Такава свобода на словото има в Германия , че всички коментари в онлайн вестниците на германия са забранени..

10

Анонимен

преди 8 години

Свобода за Брейвик !!!

9

Бай Грую

преди 8 години

Путин в конспирация с Башар Асад си осигуряват старините за сметка на европейския данъкоплатец

8

Анонимен

преди 8 години

Бежанците се държат нагло защото САЩ седят зад тях.. подобно е поведението на марионетките на САЩ *** в България , Украински Фашисти , Сирийски теористи

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До zeusМного логичен въпрос !Ако тези бежанци могат да извадят по 10 000 евро на калпак, то значи в Сирия, Либия, Ирак и т.н. не се е живеело никак зле по време на управлението на "диктаторите" Башар Асад, Кадафи и Садам Хюсеин.Ако пък парите не са на тези хора големият въпрос е КОЙ има интерес Европа да се ислямизира и да има такива проблеми ?

6

Чекист

преди 8 години

Брееееее толкова много писане... Можеше само да се напише, че Путин е виновен. Тази тема с бежанците лично мен слабо ме интересува. Аз искам да знам колко пари струват дървата в барбекютУ на Путин. Екип от нивестор да направи анализ...

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

САЩ уж са върли противници на организираната престъпност, а с действията си в арабския свят осигуриха на мафията доходоносно перо в лицето на бежанците. Факт !

4

Анонимен

преди 8 години

САЩ осигурява финансиране и логистиката на бежанците - изтекъл доклад на Австрийското разузнаване

3

Анонимен

преди 8 години

ЦРУ осигурява логистиката , какъв бизнес излиза че парите отиват в джоба на ЦРУ да купуват ***..