95

цезар

преди 8 години

Самото заглавие на публикацията буди голям смях. Боже до къде ни докараха държавата.

94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 134И днес научих нещо от теб . Все си мислех , че плащайки данъци от които полиаите получават заплати е за да пазяд реда и закона , Сега от теб разбрах, че това било работа на армията . Е за чий беше упражението - премахване на гранични войски и изпращане на гранични полицаи ? Моме , упражнението - да си свалиш сам гащите и да обясняваш , че си девствен е невъзможно .

93

Анонимен

преди 8 години

Каква армия?Какви самолети

92

Анонимен

преди 8 години

Ами че да бе! Точно от това имахме нужда при тази глобализация! :)))

91

Анонимен

преди 8 години

Според мен Виктор Орбан трябва спешно да бъде издигнат за президен на ЕС от народите на съюза, ако искаме Европа да заприлича на Либия съвсем скоро.

90

Анонимен

преди 8 години

Аз доколкото знам Турция не е военна зона, съответно всеки който идва от там е мигрант, а не бежанец. Съответно кръгом на границата и обратно.

89

БРАВО!

преди 8 години

До Анонименв " БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИДВА СПОКОЙНО"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААА............

88

Анонимен

преди 8 години

........АК -47 -огън на поръжение .......това е бранене .Всичко друго е демократично лицемерие и лъжи . По скоро ще има обгрижване на нарушителите и бранене от гневът на ,,*** ,,тоест от нас , българите .

87

Анонимен

преди 8 години

До иванчо...И тъй ни брани ,че министър председател ни е ,,Червено -Гербера от Банкя ,а Партиината секретарка от Общ . Нар Съвет - Плевен,Цецка е шеф на Народното Събрание.А служителят на ДС ,Цецо -Шесте партамента .....Да ти пикая на такова ,бранене . *** !

86

Гарибалди

преди 8 години

Цървула отново не се чува.....Нима бежанците ни нападат,че армията ще ни брани? Проблема с бежанците не засяга армията.Пове4ето цивлизовани държави имат грижата да подслоняват тези които поради война или други причини за принудени да търсят спасени в други държави. Друг въпрос е кой отприщи тази вълна от бежанци.ЗА всеки разумен човек е ясно кой подпали близкия изток. Затова да си носят последиците ..

85

Владо

преди 8 години

Стандартът ни пази ! !

84

Анонимен

преди 8 години

в БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИДВА СПОКОЙНО

83

Анонимен

преди 8 години

Смешници!!!

82

Газдов

преди 8 години

За цялата тази миграция някой дава много пари .Не може хиляди хора без документи да минават граници с знанието на властите в съответната държава. Това са нарушители на държавна граница обаче никой не ги третира като такива. Властите в съответните държави през които преминават емигрантите са съучастници в тази миграция.

81

vivian

преди 8 години

До 2 години максимум предвиждам война на религиозна основа в Европа. И нов Хитлер.Тази личност вероятно ще е с разбиранията на Виктор Орбан.В момента Орбан е единствения трезвомислещ европейски лидер. Ако бежанците продължават да прииждат,Европа ще бъде опустошена. Ни култура ще остане, ни нищо /справка - турското робство и сринатите до основи БГ дворци/.Ако искаме да се съхраним като европейски народи трябва да се даде незабавен отпор на бежанската вълна. Страшно ще стане,страшно до 2 години!

80

8888888888888888

преди 8 години

Море от бежанци ще погълне България, мрежата няма да помогне.

79

Тихомир Томов

преди 8 години

До Анонимен 113 Готов съм да се обзаложа , че агитката на " Ботев " Пловдив ще натупа който и да е батальон на сегашната ни сбирщина , наречена армия с главнокомандващ , който е обезличен от съпругата си и министър от строителни войски !

78

Анонимен

преди 8 години

До 9999ако беше Османската империя нямаше да има бежанци

77

Анонимен

преди 8 години

благодарите на Турция че ви брани вашата армия толкова патрони няма

76

Брей

преди 8 години

Бежанците все още не са почнали да ни налитат по въздух, а ние вече сме готови да се браним и във въздушното пространство. :))