100

сосо

преди 8 години

Саудитска Арабия-ще помогне.Ще финансира строежа на стотици джамии в Европа,както финансира строежа на джамии у нас.

99

Анонимен

преди 8 години

Страните от Залива не искат сирийците, те идват в Европа неканени по суша и вода. Но защо вместо да са благодарни и да допринесат с нещо за подобряване на положението си, бежанците не уважават приелите ги християнски общества, държат се арогантно, искат да отидат непременно в по-богатите страни, не поддържат чисти местата, където са настанени, а замърсяват, рушат и чупят край себе си? Всички са им задължени, те само искат привилегии, макар че биха могли да стоят в държавата си и да се борят.

98

Абориген

преди 8 години

Никой не ще да бъде третиран като роб! А точно така се третират чужденците в тези арабски султанати, емирати, халифати, кралства...Кой би се наврял в подобна държава, където ще бъде смятан за куче или някакво подобно животно, но не и за човешко същество? Ако сте ходили из тези страни, вероятно знаете какво е отношението на местните спрямо чуждите, да не говорим за чуждоверците. Европа е шанс за по-добър живот за тези хора, но те си живееха добре, докато не се намесиха отвъдокеанските "демократи"

97

Как?

преди 8 години

До Анонимен 145Мойто момче, на колко си годинки?

96

Реалист

преди 8 години

До АнонименТи напушен ли си или пишеш за квото ти плащат......

95

Анонимен

преди 8 години

основния виновник за бежанската криза е путин!!!!АКО ПУТИН НЕ ПОДКРЕПЯШЕ БАШАР АСАД ДОСЕГА ДА Е ПУКНАЛ И НЯМАШЕ И ДА ИМА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!ХОРАТА В СИРИЯ БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА НА АСАД С МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ОТ ВОЙНАТА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА С АСАД!

94

Анонимен

преди 8 години

КАРТИНКАТА КЪМ СТАТИЯТА КАЗВА ВСИЧКО!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 8 години

Защо Арабите да ги приемат , за тази война те ли са виновни за цялата арабска пролет , кои са виновните европа и америка

92

Тачо

преди 8 години

Ох че си ми *** бе Боно...

91

БОНО ШКОДРОВ

преди 8 години

ЗАЩО НЕ БЯГАТ В НЕОБЯТНАТА РУСИЯ...НА ПУТИН?....А , БЯГАТ В ГЕРМАНИЯ!

90

Анонимен

преди 8 години

Няма "законно" избрани президенти и правителства --ПО ДУЛОТО НА ОРЪЖИЯТА!ТОВА СИ Е ЧИСТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖА!Войната в Сирия ,започна АСАД---С РУСКО ОРЪЖИЕ И РУСКИ СПЕЦИАЛИСТИ.НЕ СЛУШАЙТЕ И НЕ ЧЕТЕТЕ , РУСКИТЕ МАНИПУЛАЦИИ И ПРОПАГАНДНИ ТРИКОВЕ!ТОВА СА БОГАТО ПЛАТЕНИ ОТ РУСИЯ МЕДИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

89

Анонимен

преди 8 години

Има тука някакъв ГУРБЕТЧИЯ с антибългарска насоченост който проповядва антисоциално поведение явно платено я от Алфа Банк, я от Москва.За сведение на по-младите аз произхождам от балканско село на гурбетчии и дядо ми е Поборник! В тежките времена когато временно е била прекъсната Българската държавност и най-плодородните земи заграбени да изхранват армията на завоевателя, гурбетчиите са издържали синовете на България. Не кръстчетата и Московските заръки, а гурбетчиите са били гръбнака на Българ

88

ЯНЕВ

преди 8 години

ЧЕТА ЛОГИКАТА НА ЕДИН ГУРБЕТЧИЯ И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ Е ДОБРЕ СГЛАВАТА ,ЩАТИТЕ И ЗАПАДНА ЕВРОПА РЕАЗПАЛИЛИ ВОЪНАТА В СИРИЯ НО РУСИЯ ПОДКРЕПЯЛА СИРИЯ И АСАД И ЗАТОВА СТАНАЛА ЕМИГРАНТСКАТА КРИЗА ДОКОЛКОТО ЗНАМ АСАД Е ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗБИРАН ОТ СИРИЙЦИТЕ А ЩАТИТЕ И ЗАПАДА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО СВАЛЯТ ТА КАКВА Е РОЛЯТА НА РУСИЯ КОЯТО ЗАЩИТАВА ЗАКОННО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТ ???? ДОСТА СИ Е ТЪПИЧЪК ***

87

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 135А ще трябва да си ги искаме. Нали и ние откарахме "демокрация" в Иран. Паси обеща че благодарните иранци ще кръстят я булевард,я площадна името на България. Еми сега идват да ни изкажат благодарност.

86

Анонимен

преди 8 години

Абе то арабеските не си ги искат, ако и да са една кръв и вяра, та ние ли да ги искаме?

85

Анонимен

преди 8 години

Отдавна не съм чел толкова глупави коментари. Сирия е светска държава. Сирийците няма какво да правят в религиозните държави като Саудитска арабия ,Катар и другите . Да не се забравя че Саудитска Арабия и сие въоръжават бойците от ИД. Но нека сега да приемат бежанци от Сирия , Ирак , Афганистан държавите които искаха да насаждат "демократични ценности"! Въпреки че в края на краищата става въпрос за природни богатства. Нефта на Ирак,природната газ на Сирия,стратегическото място на Афганистан .

84

Анонимен

преди 8 години

Давут ципурков намериха цаката на Европата!Дали някой,който трябва го усеща?

83

Митко

преди 8 години

Ти гурбетчия глупав си от комунистическите на Московска служба, дето грабиха, грабят и сега България. Дано ти индексират рублите че иначе с тази мизерна надница жив да те оплаче човек.

82

АНАКИН

преди 8 години

Как се процедира с пясъчни хора:https://youtu.be/2UhQ9uuM-YQ

81

относно гурбетчия

преди 8 години

Гурбетчиите са честни хора отишли да работят в странство за да донесат пари в България и да освободят работни места на по-ниско квалифицираните.Този гурбетчия е един *** който лиже рашките между бутовете.