15

а

преди 8 години

Леле Клинтън на какво прилича ?

14

Продължение от 21:

преди 8 години

Буш старши - Кувейт финансира цялата война в залива, а семейство Буш намазва няколкомилиарда. Буш, дърти е "бизнес" партньор с бащата на Бин Ладен, Буша научава мюслитатада произвеждат наркотици и от тях да купуват оръъжие за тероризъм.Буш младши - участвал в цирка 11.09, след което започва война срещу Ирак (над 90% от населението на краварите мислят, че Садам Хюсеин е организирал атентатите в Ню Йорк),съсипва Ирак с над 1 млн убити ЖЕНИ и ДЕЦА.Не ми се пише повече за тези ***.

13

Продължение от 20:

преди 8 години

Семейство Буш - най-дъртия Буш е финансирал нацистите и лично Хитлерв Германия, забогатял покрай 2-та световна война.Джордж Буш, старши - един от шефовете на ЦРУ, на практика изкарал 3 мандата,първия след атентата с/у клоуна Рейгън, втория мандат Рейгън вече е сериозноболен от Алцхаймер и третия мандат вече като президент. Създател на муджахидинитеи Алкайда, провел първата война срещу Ирак, но задължил Кувейт да плати тройно завоенните операции... (продължава)

12

Анонимен

преди 8 години

Този сайт много обича да показва Северна Корея и пухкавия Кимчо катодоказателство за диктатурата в тази държава. Добре - ОК, в С. Корея имаедно семейство, което управлява от десетилетия, а в т.н. демократичнищати на практика има две семейства - каква е разликата?Семейство Клинтън - бомбардировки в Европа, начало на войната в Афганистан,разбиха Либия, Сирия, проведоха с ЦРУ акции в арабските държави наречени т.н.арабска пролет.Семейство Буш - (имам 30 символа, продължавам в нов постинг)

11

Анонимен

преди 8 години

Същност и съдържание на т.н. "демокрация по американски" и американския елит-през гугъла:Американская перманентная революция имени Льва Троцкого

10

Анонимен

преди 8 години

Така е при демокрацията! Властта се върти между няколко фамилии, и от време на време за цвят се слага някой послушен фен на бананите.

9

третия член

преди 8 години

На снимката липсва третия член на семейство Клинтън: Моника Люински.

8

Анонимен

преди 8 години

За Клинтън из нета има инфо, че е родствен с рептилите в Англия. До някаква степен това важи за всички щатски президенти, но при Клинтън ставало въпрос за съвсем близко родство.

7

ити

преди 8 години

тръмп заслужава шанс,а и жена му е готина

6

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

Хилари е извършила тежки престъпления срещу националната сигурност на САЩ и в момента е разследвана от ФБР и чака да и бъдат повдигнати обвинения. Ако бъде осъдена тя вероятно ще умре в затвора. Хилари 100% няма да е кандидат за президент нито има шанс да стане първата жена президент, защото не може хем да си държавен глава, хем да търкаш наровете в затвора едновременно. Това няма нищо общо със симпатия, а със спазване на реда и закона.

5

Човек

преди 8 години

Това е, като филм на ужасите... лош филм на ужасите!Каква е разликата между република и монархия, демокрация и диктатура на капитала?

4

Май май

преди 8 години

Ако можеха, щяха да си изберат за президент Coca Cola, всички я познавт, а това за тях е най-важно

3

Анонимен

преди 8 години

И в Северна Корея е така- властта се предава по семейна линия.

2

тараддам

преди 8 години

Ето, че не само в България един върхушка управлява от десетки (че и повече) години. Ние ги наричаме депутати на прехода (бивши соц подмазвачи), а в US - династии..

1

Сорос

преди 8 години

Не разсъждавайте, щото всичко е измислило вече еврейското ни лоби!