122

Анонимен

преди 8 години

Germaniq plashta po 12 000 evro za bejanec

121

Анонимен

преди 8 години

Арабският език се говори в Мароко,Алжир,Тунис,Либия,Сирия,Египет,ОАЕ...Всеки от тези държави може да си хвърли паспорта и да се представи за сириец

120

Анонимен

преди 8 години

пуснете аушвиц в деиствие

119

Анонимен

преди 8 години

ООН е сатанинска организация

118

Тушира Ми Кура

преди 8 години

Ами ако тръгнат да бягат Китайци и Индийци, щото там плащали малко по педесетина долара са заплатите, хората евентуално ще искат по добър живот какъвто е в Германия.Е те тогава Шмеркел да си пие хапчето и да си тегли куршума за по сигурно

117

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам да ги разпределят в помещенията на централата на ООН. Които бежанци артисат, комисарите на ООН да ги разпределят по собствените си къщи. Така ще покажат колко са хуманни.

116

Анонимен

преди 8 години

Що не ги пратите при путин там и без това от алкохола вече има цели градове сам с жени

115

sallaadin

преди 8 години

До ПОЖАРНИКАРА НИКОЙ НЯМА ДА ПРИЕМАМЕ, да си ги приема оня твоя приятел СИНЯВЕЦА МАЙМУНЯК ОБАМА! Наште *** ни стигат, Вън ПРИШЪЛЦИТЕ от БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

114

men

преди 8 години

жени кой ще им намери на тези момци. над 90% от изнасилванията на жени и деца в швеция са от арапи и африканци. за тези маймуни всяка жена която ходи сама по улицата е мишена и си го заслужава защото се разхожда сама. изнасилванията са обикновено групови и участниците получават символични присъди.

113

Анонимен

преди 8 години

ООН да разпредели 200 000 в Китай - та ще ги научат как се работи. Няма да има тян, няма да има ънмън.

112

ТОТО

преди 8 години

Хора, не се връзвайте да опинирате на ***, това е ***!

111

Анонимен

преди 8 години

Детройт може да приеме 2000000.

110

Катил

преди 8 години

Меркел не връща, само , че ....Въпрос на време е да превърти и да им даде заслуженото. Със сигурност има план, ще почакаме и ще видим. Германци, белгийци и т.н. не си оставят магарето в калта, имат много главорези и качествен матриал, който да си защити правата. А ние докато се чудим кво, ще ни вкарат гола...

109

адолф хитлер

преди 8 години

С какво съм по-лош от Сталин, че нямам паметник ?

108

Tака

преди 8 години

Сирия, Ирак, Афганистан.... също Либия и Украйна - Страни с импортирана демокрация. САЩ да не се спотайват, а да приемат 2,3 милиона прокудени. Само в Турция са 2 милиона, в Ливан са 3 Милона, в Египет 2 милиона, Саудитска Арабия 2 милиона. От кого бягат тия хора, от петрола ли? Сирийсите, либийците бяха едни от най платените нации преди да се намесят демокрция-импортьорите.

107

Аз Малдив

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯНито ще ходя в Германия; нито арабин ще ми е шеф - твоя живот не го давай за пример, а си го заври някъде на сянка!!!

106

Аз Малдив

преди 8 години

Че от кога това стана проблем на ООН? А ако е станало - да ги разселват по целия свят, не само по Европа.

105

Баварец

преди 8 години

Жал ми е за Мюнхен. Такова хубаво и спокойно градче беше.... Сега като отида на Октоберфест ще имам чувството че съм в Алепо, Багдад или на сватба във Факултето.

104

Анонимен

преди 8 години

Не, мамка ви да *** - 199 999 да заминават в САЩ - ***, които взривиха света за десетилетия и унищожават Европа!!! А от ООН, които са казионна и гъ..зомийна американска структура да спрат с нарежданията!

103

Вейдър

преди 8 години

На снимката виждам само ***, послужили за прототип на Джордж Лукас при създаването на образа на "пясъчните хора" Същия манталитет, поведение, хигиена, култура, бит, традиции и религия. Анакин им реши миграционните проблеми ефектно и завинаги.