10

memo bierfest

преди 8 години

bg zad shengen, klar?

9

Анонимен

преди 8 години

Има много по-опасни неща от наркотиците които са легални.Алкохолът например.С наркотиците като прекалиш си заминаваш от тоя свят бързо.Системната злоупотреба с алкохол превръща хората в животни.И най-лошото е ,че не умират бързо а хем се мъчат хем тровят животът на останалите които са имали нещастието да са им съседи.Всички сме имали съседи алкохолици нали?Всички помним безкрайните пиянски запои придружени с крясъци,чупене и кървища.А на сутринта планина *** и повръщано.И така 30-40год

8

Анонимен

преди 8 години

Опита, драги читатели и писатели с легализацията на дрогата показва, че страните в които това е факт имат огромен проблем с наркоманията и не могат да овладеят положението с нарастването и, седнете, прочетете, пък тогава пишете глупости. И да не забравяме, че това в крайна сметка е въпрос на личен избор и след това съжаление към тези хора не трябва да се проявява, лечение да, но търсене на съчувствие - не!

7

Д

преди 8 години

Пуша трева, но тея хапчета, коки и т.н.ми се виждат супер изпържване на мозъка, не съм пробвала и няма и да пробвам, нямам даже леко желание. Да не говорим, че хора, които с години употребяват сравнително редовно такива химии, стават *** като зелки и това го казвам, защото вече с няколко човека "имах честта" да контактувам, на които химията дето са я изпили направо им е съсипала сивото вещество!

6

Анонимен

преди 8 години

Има решение. ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ЕКСТАЗИ-то. Сега преди всички необразовани да са скочили срещу мен прочетете докладите от СЗО за последните години и ще разберете, че екстазито (в чистия му вид, а не на хапче премесено с още 1000 вещвства) по вреда се нарежда СЛЕД марихуаната. Ако се легализира, ще има контрол и хората ще знаят какво приемат. Другото са али-бали. Наркотици е имало и ще има винаги. По-добре е да се конторлират от колкото да се създават в някое мазе от *** с начално образование!

5

Анонимен

преди 8 години

Svetovnoto zadkulisno pravitelstvo na evreite razsipa mladejta ni s narkotici,alkohol,bezrazboren sex i subkulturi! Tova e polojenieto!

4

Тялото

преди 8 години

Опита показва че легализацията и превенцията са наи-добрия вариант.Забраната, не само не ограничава разпространението на наркотици, но и доказано я стимулира.Страни и щати които легализираха марихуаната отчитат спад на употреба, повече данъци и най-вече пълно спиране на насилието и съпътстващите престъпления като кражби.Обществени пари могат да се харчат за по-полезни неща, от това да пазят хората от самите тях.Доброто семейно възпитание е най-добрата превенция срещу наркомании.

3

Анонимен

преди 8 години

Точно по тая тема добрите хора каквото и да направят е все тая! За съжаление...

2

Хъммм

преди 8 години

Къде остана времето, когато единствената дизайнерска дрога бяха хапчетата за кръвно на баба ми..... еххх млади луди години

1

наркотИЦО

преди 8 години

Продължавайте да шмъркате марихуана :D :D :D