59

тя

преди 8 години

Водят децата си на явна гибел - с гумена лодка...

58

Анонимен

преди 8 години

голяма трагедия спор няма....но имам един въпрос.как въпросното семейство е стигнало до Бодрум след като Сирия е на 1400км оттам при това с две много малки деца????не бих се учудил ако комшиите ни даже организирано ги транспортират от границата посока европейската част...и оттам кой както може да атакува...

57

Анонимен

преди 8 години

Идете на запад и влезте в някой мол, ще ги видите всички араби - мъжът върви сам като бей и гледа по витрините, а забулената жена с чантите и децата притичват винаги зад него, никога жената не е до него. Предполагам в кризисната ситуация са останали верни на културните си особености...Кой нормален човек ще хвърли жената и децата си без спасителни жилетки в някаква гимия, при условие че животът ти не е бил в опасност.

56

789

преди 8 години

Машината за манипулация на общественото мнение не се посрами да използва детски трупове. Политиците не се срамуват. Иска се от всички нас да се срамуваме. Остава да кажат точно каква е целта на това упражнение, ако вече не сме се досетили де! Парите не миришат.

55

Кукувица

преди 8 години

До ПотресенГосподин Потресен, не си ли потресен как някои мохамедански родители са в състояние да пуснат децата си на по 10-12 години , сам сами да поемат дългия и опасен път на мигрантите? Какви са тези родители, които пускат, ах колко любимите си деца, без надеждата дори да ги видят в лапите на безбожниците?

54

стига!

преди 8 години

АРАБСКИЯТ свят да се СЪБУДИ и да ПРИЕМЕ БРАТЯТАТА си! Стига си измиват ръцете с ХРИСТИЯНИТЕ! КАК ще живеят при грешните християни? Бруней,ОАЕ,СА, Индонезия,Путин да не спотайва- КИргизстан, Казахстан, Туркменистан.... да приемат братя по вяра.

53

???

преди 8 години

Как се е спасил само той?Тия за нощо нямат жените си,но поне някое от децата си можеше да спаси.

52

потресен

преди 8 години

имам син на 6 год. и от вчера не съм на себе си хора реве ми се, плаках снощи за дечицата гледах репортажа по СNN, незнам как може да има толкова коравосърдечни и злобни хора... деца нямате ли

51

!!!!!

преди 8 години

На мен ми се плаче...

50

Анонимен

преди 8 години

"Нелегалната емиграция често води до смърт" - това трябва да е заглавието. Преди 30 години щеше да лежи в затвора, освен за незаконно проникване в страната, а и за непредумишлено убийство. Сега очаквам статия, как в Европа са виновни, че никой не им е казал да не ядат прилепи в Африка.

49

Анонимен

преди 8 години

Статията е за изповедтта на един баща а тук всички се изживявате като големи гео-политически анализатори. Никъде не прочетох и думичка която показва състрадание.

48

Анонимен

преди 8 години

До nodти явно си пропуснал геополитическите уроци. Не Русия, а САЩ имат интерес Европа да е слаба, и те тъкмо това правят- стъпка по стъпка дестабилизират Европа.

47

anonimen

преди 8 години

Zashto parvo ne obviniava siriiskoto pravitelstvo za tazi voina. Kakvo i e vinovno Canadian government ? Mnogo lesno taka. Dala bila can $5 000 na brat si. Toi obache iskal v Europa. Koi e vinoven ? ? ?

46

nod

преди 8 години

До don: Замисли се малко - какво всъщност се случва? Милиони араби плъзват из Европа и я дестабилизират за дълги години напред. ЕС е обречен. И кой има интерес от това? Кой иска вниманието да е насочено другаде, а той да си заграбва още и още чужди територии? Кой не е казал една лоша дума срещу ИД например? Путин. Руснаците за да постигнат целите си както винаги не броят колко милиона души ще умрат .

45

Анонимен

преди 8 години

Всичките разбирачи знаят кой играе зад кулисите... само дето от 60 разбирачи 60 различни мнения, да се чудиш кой крив, кой прав... я се хващайте на работа и стига сте размишлявали за световния ред... само дървени философи се наредили един до друг... аман.

44

pepe

преди 8 години

Хорааа, събудете се! Такива снимки има от поне 10г. от различни точки на близкия изток и африка. Защо тогава Англия, Вфранция и САЩ не обърнаха никакво внимание, а в момента всички са потресени?? Някой задава ли си тези въпроси и най-вече защо на тях не отговарят "миротворческите коалиции" които толко време безчинствот по света?

43

Анонимен

преди 8 години

Съжалението и здравия разум са две различни неща..Това е пропаганда на ЦРУ ..

42

Анонимен

преди 8 години

a da se razplacha,ami mi stana veselo,kato se setih,che edin den shteshe da porasne I da iska prava.kakto e kazal gelikiat stalin ima chovek ima problem niama chovek niama probleem.

41

Кукувица

преди 8 години

И защо са без спасителни жилетки тези мореплаватели. Можеха дори да си направят от шишета са вода, въпреки, че те имат пари от ИД за да си купят.

40

Инфу

преди 8 години

Въпросът не е защо има бежанци, колко са и т.н. въпросът е какво се случва там и защо толкова хора вкупом упорито бягат. Защо са избрали точно европа, как така минават хиляди км до тук безпрепятствено. Откъде и как имат средствата, къде към сирийците се присъединяват африканците и т.н.ние сме в упорито и формационно затъмнение докато покрай нас тече глобален процес , който ще промени света, такъв какъвто е. И тогава да му мислим...