13

анонимен

преди 8 години

в 21 век в българия боже колко мъка има по този свят детето ще се отгледано родителите на това момиче трябва да живеят за внучето

12

ЯВ

преди 8 години

АГ в Търговище е на ниво над средното за страната и лекарите са с голям опит.За жалост стават такива неща , тъжно е но никой не е застрахован. Погледнете от добрата страна ,че бебето е живо и здраво.

11

онбашията

преди 8 години

как да не съм горд че съм българин, тук всеки обсъжда сложни медицински проблеми с вещина и умение на ветеран, а тъпите американци го учат това десет години докато почнат да си отварят устата и да дават мнение!

10

Почивай в мир

преди 8 години

Съболезнования! Заврете си скапаните коментари дето слънце не огрява, *** жалка! Бог да я прости и вие ще я последвате един ден!

9

До: 3

преди 8 години

Еми да беше станал лекар и нямаше да се чудиш, а щеше да действаш. Така че...

8

Анонимен

преди 8 години

До anonimenЩом ти казваш ще ти повярваме. На всяко прасе му идва Коледата, от мен да знаеш. Някой ден ще целуваш ръцете на някой, който днес наричаш некадърен, заради собствената си неграмотност. Ти как прецени, че нямат познания? Имаш повече от тях ли? Или просто така си говорите на село?

7

Анонимен

преди 8 години

До ParcucНе знам каква специалност имате ако сте лекар, но дано не попадна на Вас като пациент. А ако не сте лекар просто не коментирайте като в bg-mama - Бебето кашля. Какво да му дам? Лекарствата не са дадени, за да може да се *** живо и здраво бебе. Жената е починала в рамките на първия час. Не разсъждавайте по тема, по която нямате познания. Бог да я прости жената. За съжаление в медицината не всеки път има позитивен завършек на нещата. Това не е Анатомията на Грей, а реалността.

6

anonimen

преди 8 години

skoro imax sblasak s na6ta zdravna sistema ,obikolix dosta lekari palna nakompetentnost ,palna lipsa na znaniq i tiq xora pretendirat za visoki zaplati ,mi te imaxa znaniq kolkoto li4niq mi lekar,oba4e imat visoko samo4ustvie samo 4e bez pokritie to dobrite lekari izbqgaxa navan ostanaxa nekadarnicite,dato sa im podarili diplomite

5

Патолог

преди 8 години

Емболията при родилките най-често е амниотична, а не тромбоемболия. Причинява се от клетки и рогови люспи от околоплодните води, които могат да бъдат засмукани от големи прерязани вени по време на секцио или от вените в залавното място на плацентата. Ето защо никакви лекарства не биха помогнали в такъв случай, дори антикоагуланти (тези, които могат да доведат до ДИК-синдром). Тази глупост, ако я е казал лекар, трябва да му се отнеме дипломата!Иначе, случилото се е обичайна причина за смърт при родилки. Случва се и в най-добрите болници с най-добрите лекари.

4

Parcuc

преди 8 години

Информацията е безумна. Винаги след операция се пият лекарства за разреждане на кръвта за да не се получи съсирек (тромб), който да те убие. Па трябвало, па не трябвало, па тромб накрая, какво ???

3

Анонимен

преди 8 години

НИЩО НОВО В ТИКВОЛАНДИЯ. ПОРЕДНАТА РОДИЛКА УМРЯЛА. ТОВА НЕ Е НОВИНА. НОВИНА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО НЕ БЕШЕ УМРЯЛА.

2

Анонимен

преди 8 години

"Лекарствата, с които е трябвало да бъде лекувана, са могли да доведат до получаването на ... който не позволява кръвта да се съсирва." "Една от версиите на лекарите е, че вероятно е получила тромб, който е довел до смъртта й."Разбирам, че след операцията трябва да й се съсирва кръвта, обаче... дали немаше да може ако не й се съсирва и не получи тромб, да остане достатъчно дълго жива, докато измислят нещо?

1

Анонимен

преди 8 години

Господ да я прости жената! Дано поне бебето е добре!