6

Анонимен

преди 8 години

pishete, 4e vinagi se e omagvala za milioneri...tja ne e imala nugda ot parite, tai kato top model si gi e izkarvala i sama. taka 4e prosto sa bili mage na neinoto finansovo nivo...Cindy e klasa, tova e!

5

Анонимен

преди 8 години

Тази жена все още е убийствено красива , но по-важното е, че излъчва класа. В нея няма нищо пошло, безвкусно и пресилено. Изключителна!

4

Анонимен

преди 8 години

Браво, успяла жена, такива трябва да дават съвети, а не да ни заливат с умствените излияния на разни простакеси! С труд, добра душа и упоритост всичко се постига!

3

Анонимен

преди 8 години

Поне е умна. Рядкост сред моделите. Но то й личи и в погледа. Женена е за евреин обаче и тя, да не остане назад от всички в шоу-бизнеса.

2

Ганка Балканска

преди 8 години

Оф, тая жена е надарена с красота, която е използвала в живота си максимално и сега жъне плодовете на успехите си. Има си страхотен съпруг и красиви децчица и няма грижи с парите. Ако нейният живот не е приказка не знам какво значи приказката тогава.

1

Поп фолк?

преди 8 години

Сигурно не е лесен тоя живот.На 25 се омъжва за милионер 3-4 години по-късно се развежда с колко десетки милиончета за да запълнят празното и сърце?