5

всеки е прав

преди 8 години

Хорицата бягат от ужасите на войната, не от добро!!!Всяка държава от една страна трябва да брани социалния си мир , от друга и от друга е хуманно да се подаде ръка на нещастниците.Миграционни вълни винаги е имало .Това променя и генофонда и винаги по някакъв начин са се справяли.Важно е да не губим човещината си!

4

Анонимен

преди 8 години

Турция се справя за какво Европа не иска да се справя европейските концерни се справят много добре петролните находища на Ирак и Либия

3

ha ha

преди 8 години

знам, че можете, ама спрете да слушате краварите, натоварете ги кой на каквото може и им ги закарайте на тях, те изср***ха тези гомн@, нека те да си се оправят с тях. Или просто спрете помощите, те сами ще се изнесат, докато ги храните на готово няма как да се махнат от "софрата", а като се наплюскат и претенций ще имат наглеците.

2

Анонимен

преди 8 години

*** кво повтарят всички като манна небесна-бежанци та бежанци?!))Ненчев ако знае,че в някоя съседна нам държава се води война-да ни каже!)) Аз виждам,че в България влизат Нелегални емигранти-незнайно какви и с каква цел?!))

1

Анонимен

преди 8 години

Бате ви Гойко цоца и от тая крава.