40

До 32

преди 8 години

Напълно съм съгласна с вас,въпреки негативния вот на хората. Българите на запад ги асоциират с ромите,които добре подържат негативния имидж на България.Арабите и ***,те са друга история.Западняците ги мразят,но се страхужат от тях и се оставят да им смучат социалните помощи като кърлжи. Любимия въпрос,който ми задават франсетата- Защо съпруга ви е със сини очи и толкова бял,нали е българин?

39

Vanko

преди 8 години

До ЕВРОПЕЕЦAА теб директно да те изпратят в Сауд Арабия сигурно мнооого ше ти хареса

38

Анонимен

преди 8 години

NA VSEKI MUSULMANIN PO EDNA SVINSKAGLAVA,DA ZELUVA KRASTA ,DA SE PREKRASTI V ZARKVATA I DA SE OTKAGE OT POKVARENATA MUSULMANSKA RELIGIA.

37

Пян_Гъ

преди 8 години

Тоя пич Орбан все повече ми се издига в очите, защото казва неща, които останалите политически мижитурки не смеят и да помислятл Разбира се, че искат да отидат в богатите дъжави. След като тези държави не искат да инвестират в Третия свят, той ще се изсипе лично при тях на крака. Това е. Ние не сме колониалисти, бедни сме и т.н. - какво да правят тук? Какво се правят на ощипани моми западняците? Скоро ще бъдат претопени и тогава няма да се ядосват.

36

Анонимен

преди 8 години

Помнете ми думата, това ще свърши, когата на всички поставят чипове. Тогава ще има пълен тотален контрол. Другарете от големите корпорации, затова ги съдадоха тези каши. Тогава и идил ще стане излишна и ще ги оправят много бързичко.

35

Анонимен

преди 8 години

Големо прецакване на либерастизма започна в тия последни апокалиптични времена. Достатъчно ни пържиха мозъците с евролиберастия. Дойде време гейовете по върховете на западащата бюрокрадция мощно да го издухат. Настават черни времена за жидомасонизма. Никой няма да се отърве от възмездието, помнете това!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Орбан се бори с руслямизацията на Европа от руслямската държава. Спрете руслямския терор!

33

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам да се стигнеше до атомна война през 56-та просто, защото и двата лагера се бояха от нея/както и сега/. Западът правеше всичко възможно да агитира Източна Европа против Русия. /Не че имаше нужда от много агитация/. Но когато народите вдигаха глави им обръщаше гръб. Така беше и с Чехия 68-*** и с Полша 80-та. същото става и сега с арабите. Противопоставят ги и ги оставят да се избиват. Само, че не се сетиха, че може да има емигрантска вълна.

32

Анонимен

преди 8 години

Орбан и чешкия президент са пичовете и ще взривят ЕС.

31

Анонимен

преди 8 години

Защо да се преразпределят бежанците, те самите нямат ли думата?...............Ясно е защо, докато пристигнат в Германия ще похарчат по пътя еврата, после на нас ще ги пращат голи и боси.

30

ЕВРОПЕЕЦ

преди 8 години

ВСИЧКИ МИГРАНТИ ДА СЕ ИЗПРАЩАТ ДИРЕКТНО В САЩ, ЩАТИТЕ СИ ЗНАЯТ ЗАЩО И НИЕ СЪЩО!

29

циник

преди 8 години

БРАВО! Хайл Хорти! Хайл Орбан!

28

анонимен

преди 8 години

Браво! Един разумен ход! Сега трябва и да спрат социалните помощи и тази лудост ще спре!

27

Анонимен

преди 8 години

Браво на Орбан! Абсурдно е да пускаш хора без документи, без идентификация. Абсурдно е да поднасяш на такива хора каквато и да е демокрация на тепсия! Простотията и бедността нямат допирни точки с демокрацията не разбират, превръщатя в хаос и насилие. Има достатъчно примери за това.

26

456

преди 8 години

Държавите, които ги разбутаха, а сега ги спасяват в Средиземно море, защо не си ги отведоха директно у дома, а ги оставиха да бият хиляди колометри път (белким изпокапят още малко), за да ни демонстрират хуманизма си? Съчувствам на тези хора, но срама и отговорността се пада на други.

25

Анонимен

преди 8 години

Може унгарците да се мигрирали, но никой не е разбал. Нито живеят на гърба на местните, нито само религията афишират - станали са част о обществото, в което са попаднали /това е станало е с въпросния дядо от гръцка Македония от коентарите по-долу/. Вие видяхте ли колко пъти протестираха арабите в София - още не са дошли и взеха да се разпореждат!!!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Нека скромно да отбележим, че тая работа с оградите, регистрациите я започнахме първо ние българите

23

каква стана тя

преди 8 години

Арабска демокрация - такова животно просто няма. Племена, вождове, шиити, сунити, хабити, бербери, ислямисти, с една дума ***-ЗА-ЛО. И всички се мразят помежду си, и основен спорт им е да се кълцат денонощно. Тези освен с диктатура с друго няма оправяне.

22

Анонимен

преди 8 години

30, 2 милиона унгарци емигрираха 56-та година. Не е като да е нямало емигранти! Какво означава да помогнат и да не си развалят рахатлъка! Конфликт с СССР би изначавал атомна война!

21

Анчо Шукри

преди 8 години

Тоз Орбан ша го даваме насъд за правата начовека дето ги нарушава. Говори с езика наомразата.