6

до 9

преди 8 години

"кой въоръжава ИД"Русия, кой... Праща оръжия на Асад, който не може да ги опази и те плъзват в целия регион в ръцете на *** и пульо...Путн е за съд в Хага!

5

Анонимен

преди 8 години

Никой не задава въпроса кой въоръжава ИД и защо.

4

Shark

преди 8 години

До какво Ами трябва да бъде унищожен САЩ, в смисъл не физически, а да бъде унищожено тоталното господство и да бъдат поставени на местото си, при кравите в прериите. Да ама слугите от ЕС се навеждат доста ниско и слугуват безропотно и резултатите от това вече са налице. Дано баба Мрекел се сепне и да се усети какво става преди да е късно. И да си знаете, пак на Русия ще чакаме, само с нейна намеса ще бъде унищожена ИД. И да плюете, и да слагате минуси, знаете че е така.

3

жо

преди 8 години

стига с тези платени коментари, никой не ги чете, пишете нещо смислено

2

Анонимен

преди 8 години

ИД СЕ СЪЗДАДЕ ЗА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ПУТИНИЯТА В СИРИЯ! БАШАР АСАД Е САМО ЕДНА ПИОНКА НА ПУТИН И БЕЗ НЕГО ДОСЕГА ДА Е ПРИ КАДАФИ И САДАМ!ИЗВОДА Е УМРЕ ЛИ ПУТИН ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ЗАЩО ИД ДА СЪЩЕСТВУВА!

1

Момо

преди 8 години

Някой да ми обясни откъде този на снимка има очевидно нови дрехи, обувки, оръжие, боеприпаси, логистика, пари! Обяснете ми, моля ви!Намерил ги е в гората ли? Кажете къде, за да да си намеря и аз.