8

ZABOBOL

преди 8 години

PRIQTEN ZABOBOL.Kasno vecher e nai-palnocenen."Toi vadeshe hlqba si s vadene na zabi"-DJEROM KAPKA DJEROM.

7

Писна ми от идиоти

преди 8 години

Абе чета ви тука поредните коментари под поредната статия и ви се чудя до един. Ами от какво да се храни сайта ако не от реклама?! Не съм забелязал някой от вас да иска да плаща, за да чете в сайта. Ако стане платен всички ще псувате, ако има реклама пак! Нали хората, които се грижат всеки ден да ви напишат нещо ново и те се хранят. Вие Безплатно работите ли не и да плащате за да чете пак не искате! Като се кефите на медията викайте браво на рекламата, че да има повече пари и да става по-до

6

Анонимен

преди 8 години

При мен само секс помага за здрав сън. Чак едва отивам до банята да се измия след него. Цялото ми тяло загрява и започва да пулсира приятно и отпускащо.

5

Анонимен

преди 8 години

чак накрая ли трябваше да споменете, че е реклама? И аз чета 10 мин като *** да си мисля, че се казва нещо смислено.

4

Смях

преди 8 години

Статия за съвети за сън и накрая - Купете си матрак от Магнифлекс... Браво! Ето точен пример какво представлява българската журналистика...

3

Пропаганжа

преди 8 години

Всеки знае, че най-лесно и най-приятно се заспива след като си "пафнал". Долу фармацията! PSСтранични ефекти: релакс, заспиване с усмивка на лицето и не дай си боже пристрастяване към храна!

2

tojko

преди 8 години

много полезни савети давате, ште ги пробвам оште от днеска. ште си направя график за спането. примерно лиягам да спия в 22 чеса, ставам от сан в 7 чеса сутринта и тека. благодария ви много!

1

"Журналята"

преди 8 години

Така и не се научихте къде се слага и къде не се слага пълен член. Да не говорим за всички останли грешки. Толкова трагична статия. А и поне да бяхте написали, че е с рекламна цел. Хората не са глупави, не си мислете, че не виждаме, че е реклама на Магнифлекс. :) Апропо, матракът трябва да стои на първо, може би на второ място в списъка. Така казват специалистите. За щастие, Вие не сте, затова няма и да Ви послушам за брътвежите по-горе. Нито пък ще си купя Магнифлекс. БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ!!!