7

Анонимен

преди 8 години

"Можещите" кадри,ако са били кадърни и наистина разбиращи си от работата - няма да ги махнат, и защо точно тези "кадърници" след това плюят?Момчета мили спрете да злообете ,а вземете си намерете работа която наистина разбирате и можете да работите!

6

Анонимен

преди 8 години

Не става ясно кой е бил блъснат, спрелият камион е бил блъснат от другият идващ зад него или докато камиона е изпреварвал вече спрелият директно на пътното платно е помел човека който е бил на пътя?п.п: като знам колко са широки повечето пътища то за кламер няма място, к'во дири там...п.п2: проверките не трябваше ли да са на отбивки? к'во дирят на основен път? Кой го е пратил там да носи отговорност!

5

Анонимен

преди 8 години

Явно не е бил рода на Дънкан Маклауд, нищо че повечето на пътя се държат точно като такива

4

Войвода

преди 8 години

Каква ирония...

3

A.C.A.B.

преди 8 години

СЕГА ИМ ПРАЩАЙТЕ СМС! спукват хората от глоби,жените им са с "предимство" при кандидатстване на работа.небрежно си забравят фуражката в колата на кумеца.ама за разлика от конституционните,пред закона на физиката всички сме равни!!! пс.да почива в мир.

2

Анонимен

преди 8 години

а дали и с 60 км този камьон се спира от веднъж, тежи и има по дълъг спирачен път. Като естествено не знаем каква е причината за инцидента, влизам в населено място и намялам за да слезна до 50 км в час, огромния тир зад мен ми натиска клаксона, че ще ме смачка, защото той не може да намали така. Има тираджии, които въобще не се държат колегиално на пътя.

1

do 1

преди 8 години

в нормалните държави като има ограниение 60 , 90 процента от водачите го спазват, тук като го видят натискат газта, в нормалните държави като видят тази статия, нормалните хора или ще напишат само RIP или няма да си излагат овите мозъчни пръдни и злоботията в коментарите.