47

Psihologicheska voin

преди 8 години

Tezi islqmisti trqbva da se sprat -

46

Анонимен

преди 8 години

Американско *** , купено за жти стотинки.

45

Анонимен

преди 8 години

Те ще хванат пушките ама срещу нас.Бежанците са изпращани в Европа не бягат от никой.

44

Трол

преди 8 години

Чета ви коментарите и повечето сте хипер,мега,ултра прости!!!Няма Меркел,няма Обама,няма Камерън,няма Бойко......ние сами си причиняваме това,което става.Защото мълчиме,защото сме толерантни,защото за нас е по-важно да не се обиди Сюлейман или гея Тейлан,а не че децата ни ще растат в мюсюлманска Европа.Какво им мълчат всички на тия млади хомосексуалиси от снимките по статиите?Дръгнали в Европа?А къде са европейците да им набият кратуните и да ги натирят обратно?

43

Ан

преди 8 години

И друг път в историята някои владетели са се оптвали да населят ударно Европа с простообразовано мюсюлманско население и да управляват невежите маси, да разделят и унищожават там, където не могат да управляват. Това не са бежанци, това е геополитика на големите играчи. Обама е убиец, а Меркел - к***ва.

42

Анонимен

преди 8 години

Хайде поредния храненик на амеликанците ръси умнотии.Само дето нещо се е объркал.Никакви нашественици няма в тези страни ,а господарите му от САЩ разтуриха държавите им ,въоръжиха главорезите и сега плещят глупости.Я си намерете какво им каза Кадафи когато започнаха бомбардировките над Либия и всичко ще ви се изясни.

41

Анонимен

преди 8 години

Когато поискаш постоянен подслон при някого, се съобразяваш с неговия бит и духовност.А не след много малко време, да искаш да наложиш твоите или някакви други.Или по нашенски казано,ти го пуснеш под масата, то иска да се качи на нея!

40

Алекс СПб

преди 8 години

До НАТО"НАТО в момента притиска Русия. Не занимавайте НАТО с дреболии, те искат руската земя."Еми няма никакъв проблем, да си идват ... ще им дадем по един парцел 1м*2м руска земя...

39

Анонимен

преди 8 години

Доказателства за тайни връзки на Вашингтон с Ислямска държава са преди всичко признанията на висши американски представители, че ключови съюзници на САЩ подкрепят тази екстремистка групировка. През септември 2014 г. генерал Мартин Демпси, командващ на американската армия, заяви пред американския Конгрес: Знам, че наши основни арабски съюзници финансират Ислямска държава. Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън отиде една стъпка по-нататък, като обясни, че Турция, Катар, ОАЕ и Саудитска Арабия са толкова решени да свалят Асад че наливат стотици милиони долари и десетки, хиляди тонове оръжия

38

Странна работа

преди 8 години

И НАТО и ИД се финансират от САЩ. Важно е да се въртят парите.

37

Анонимен

преди 8 години

До Още един луд"Ако Асад падне, ще падне и Египет и цяла северна Африка + близкия изток ще станат най-голямата ислямистка организация в света."Ако падне Асад ... следваща ще е Турция, а Бългярия да се готви...

36

НАТО

преди 8 години

НАТО в момента притиска Русия. Не занимавайте НАТО с дреболии, те искат руската земя.

35

до 54

преди 8 години

Западните правителства обмислят дали да не запратят икономическите имигранти там от където са дошли, така че нашите гастарбайтери май ще се приберат на талази, на талази. Само че на тях не може да се разчита. Те са свикнали да се "навеждат", а не да се борят.

34

Пушките

преди 8 години

Българите да хващат пушките и да изгонят американците от родната земя. Да ама те са с танкове и газят здраво.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Да се бият наистина срещу ИД означава да застанат на страната на Асад, а тогава НАТО няма да им помогне." Нато помагаше на "армия на Ирак" - около 130 000 човека, ама след няколко дена битки с ИЛ 90 000 са избягали...

32

Още един луд

преди 8 години

Ако Асад падне, ще падне и Египет и цяла северна Африка + близкия изток ще станат най-голямата ислямистка организация в света.Аман от луди, един Хитлер не им стигна

31

italian food

преди 8 години

da fastat mashinite za proizvodstvo na pizza :))))) naprimer - diametar ot 10 do 100 cm, spagetti ot nomer 1 do nomer 10, makaroni s malki i golemi dupki, ravioli s spanak i tortelini s bosilek...s 5 000 000 000 kilograma bg jito ste proizvedat 500 000 000 000 000 000 porzii hrana za novite bejanci... pozitivno da gledame napred :))))))

30

Анонимен

преди 8 години

Хе, хе, НАТО, ако искаше наистина да унищожи ИД, два дни са му достатъчни. Единствените, които наистина се бият срещу ИД са Асад и кюрдите.

29

Анонимен

преди 8 години

Да хванат пушките както нашите предци, чието всенародно въстание се ограничи в няколко окръга ли? Иначе Ноев приказва каквото хората със слаби нерви искат да чуят като гледам. Едно изречение истина и после пет изречения глупости.

28

Анонимен

преди 8 години

Ама те наистина ще хванат пушките, но след няколко години, когато се социализират в съответната европейска държава и загладят косъма. И тогава има да се чудят гостоприемните европейци, разплути от благополучие и загубили рефлекси за самосъхранение, ама защо стават атентати по разни издаделства или защо натурализираните любимци им украсяват оградите толкова екзотично.