43

Анонимен

преди 8 години

Що е тражил у балкано?.

42

до 51

преди 8 години

Ти колко хора си отишъл да търсиш в планината и си ги намерил? Много е лесно да седиш зад компютъра, без да вършиш нищо и да плюеш.

41

Анонимен

преди 8 години

Браво на спасителите !!! Момчето да е живо и здраво !!! Това е една наистина добра новина.

40

Анонимен

преди 8 години

До Милко К.Преди да тръгнеш да оплюваш работата на другите (от която явно и хал хабер си нямаш!), първо погледни зад себе си, че може и да откриеш издайническата кафява диричка...

39

Милко К.

преди 8 години

4 дни не могат да намерят 1 човек (който не се крие), *** спасителите...че и дрони имали на това отгоре...Това за мен показва пълното безхаберие на тези хора.

38

Анонимен

преди 8 години

Браво, че са го намерили! Да е жив и здрав! На хейтърите искам да напомня, че в белите държави, хора с такива заболявания водят нормален и достоен живот!Мисля си, обаче, че случката е добър повод да се замислим какви познания за природата имат децата ни - могат ли да се изгубят лятото в планината и да не останат гладни? Нямам предвид чак бушкрафтинг, но малко познания за по-известните растения, неотровни гъби, умение да си запалиш огън, са все неща, които не пречат, а не е лошо да се знаят.

37

Уточнение

преди 8 години

За заблудените - синдромът на Даун няма нищо общо с аутизъм. А момчето определено няма характерния външен вид на хора с Даун. И е добра новина, че го намериха живо и здраво, трябва да си адски *** злобар, за да искаш обратното.

36

Linda

преди 8 години

По отношението към деца, възрастни и болни си личи кой какъв е. А до всички злобни и неосведомени - аутистите не са "***", те имат проблем с общуването. Повечето от тях всъщност са с доста по-високо IQ от сипещи злоба неграмотници. Може да не умеят да общуват, но ще сметнат без калкулатор колко е например 3289х12353. Пробвайте се вие!

35

Тожко

преди 8 години

доб-ре че са намерили момче то радвам се много за родители те и за роднни те на това момче .евала на екипа които го е тарсил че е пуложил не-имоверни осилия и ден и нош да били на черни врах да го издирвът супер по-вече такива доб-ри новини да има в тоя саит!

34

x

преди 8 години

колкото и лошо да звучи, слаб генетичен материал, хвърляйте, следващия...

33

принцеса леа

преди 8 години

А пък още по-отдавна са убивали хората в неравностойно положение. Добре, че хората и обществата еволюират и не разчитат на примери със строеве, при които хората се институционализират.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33В грешка си, ако наистина смяташ, че така изглежда човек със синдрома на Даун!Но другото от коментара, напълно го споделям!

31

Анонимен

преди 8 години

Едно време всички тия "аутисти" и "персони с ментални дефицити" си бяха *** и бавноразвиващи се. И не ги водеха на Витоша да ги губят, та после цяла София да ги търси!

30

ЕИМ

преди 8 години

Тодоре, КЪДЕ СИ, БРАТ...?!?

29

Мартин

преди 8 години

До до МартинЩом ме питаш ще ти отговоря. Няма да си тегля ножа защото смятам че имам какво да дам на обществото и бих могъл да съм полезен, за разлика от хора като теб, които пишат гневни коментари насочени към хора с увреждания, под статия която цели да ни покаже, че в България все още се случват и хубави работи. Хора от този тип трудно могат да се нарекат хора изобщо, защото са изгубили всичко човешко в себе си. А за това как, откъде и защо реши, че съм гей дори не искам да знам.

28

.

преди 8 години

До до МартинЩе си тегля ножа, когато ей такива злобари като теб изчезнат от човечеството!

27

Анонимен

преди 8 години

Да, вижда се че страда от синдрома на Даун. Така изглеждат болните от тази болест, така се раждат и така си заминават от този свят, няма лечение за това. Важно е сега да му дадат малко спокойствие да си изживее живота като хората. Поздравления за спасителите!

26

Мартин

преди 8 години

И най - хубавата новина за повечето коментатори тук е хляб за злоба.. "Уникални" хора.. Да е живо и здраво момчето!!!

25

американец

преди 8 години

Абе, вие българите сте изключително смешни. При цялото ви мрънкане кой колко допринасял за обществото, сте сред най-неефективните работни сили на планетата, а и сред най-апатично настроените народи. Виж, за мрънкането сте номер едно!Браво на спасителите, иначе! Поне едно добро дело да видим из тези изстрадали земи..

24

Мартин

преди 8 години

Към всички гневни и хейтърски коментиращи - моля прекъснете живота си и отървете света от вашето толкова излишно присъствие. Самия факт че пишете подобни коментари говори достатъчно за вас. Вие няма да сте в никаква полза за обществото, така че направете услугата на всички и си теглете ножа или както намерите за добре.Не на последно място - голямо браво на всички спасители.