16

8 000 ГОДИНИ

преди 8 години

ВЕЧЕН И ДРЕВЕН !

15

Men

преди 8 години

Всеки който е посетил Пловдив и се разходил по главната, цар симеоновата градина, стария град, капана, тепетата и всички останали забележителности ще се съгласи, че това е най-красивия град в България. А хейтърите нека да си стоят в клоаката и да хейтят, никой не се интересува от тяхното мнение.

14

до циника

преди 8 години

отивай в Прага *** , там да им чистиш улиците или да работиш в строителството , и ще спомогнеш за архитектурното им наследство . Сигурно си от някакво село и освен кръчмата на площада , нищо друго не ти е познато . Прага има хубава централна улица и старият град , което го има и Пловдив , другото е каквото местните си го направят , освен това им е столица , ако си го забелязал с простия си мозък , чуждопоклонико .

13

Анонимен

преди 8 години

Момчета, заминавайте за Прага , там е истината :)

12

Коко

преди 8 години

До циникаВ първите няколко реда можеш да заблудиш че има интелект в теб ама на края това с " провинциализма" показва сръбско македонската жилка на новоизлюпен шопеско. Затвори вратата на панелката, че може някой нахален кандидат "не провинциалист" да се умъкне при компотите

11

Мъка,мъка....

преди 8 години

Бай *** да им обясни на европейците колко са им *** градовете и как Пловдив е най-стария,най-красивия, с най-готините хора......

10

:)

преди 8 години

В банката с какво облекло се ходи ?

9

Анонимен

преди 8 години

Каква Прага бре тюфлеци ?Пловдив е 2 пъти по-добър от Прага. И по-евтин.

8

юбералес

преди 8 години

До DreamTheaterГражданите на Прага не са се отказвали от столични функции на своя град, нещо което пловдивчани направиха през 1885г. - когато ликвидираха своята държава (Източна румелия) и се присъединиха към България. Респект за този акт

7

Анонимен

преди 8 години

Густо майна Филибето !!!Пловдив е по стар от РИМ това е факт !!!Така че това е СТАР ГРАД и мястото му не е случайно !!!Марица е била плавателна река същата в Гърция се казва ЕВРОС !!!Важен турговски център през вековете.

6

Мана Мана ту туру ту

преди 8 години

До Анонимен6Антисоросоидите долу!

5

DreamTheater

преди 8 години

Обиколил съм Европа и много добре знам какво пиша.Пловдив, по много показатели не отстъпва на редица европейски градове.Относно Прага и Братислава -това са столици доста по сериозни финансови възможности.Има и още нещо:"Материала" обитаващ тези градове е значително по европейски мислещ.(Никой там не си ремонтира автомобила пред блока и не го паркира в тревни площи.......).

4

Злати Бояджиев

преди 8 години

Пловдив е града с най-готините, разкрепостени хора и бохеми. Не напразно най-големите художници са от там. Големи купонджии, жалко, че напоследък се наводни със селяци от околните села

3

До 1

преди 8 години

Излагаш се! В Братислава и Прага панелките им бяха санирани и перфектно озеленени още 2006г. ВСИЧКИТЕ!!! За западна Европа изобщо и дума не може да става да се сравняваме...просто не си ходил да видиш колко сме назад....Иначе вървим в правилната посока но ни трябват поне още 15 год да стигнем Полша и Чехия и 80 за Австрия и др.

2

Щерю

преди 8 години

До DreamTheaterДа , и с шатраван , миещ тролейбусните жици , голям колкото едно джакузи , а струващ 1 000 000 лв.

1

DreamTheater

преди 8 години

Пловдив е може би най-красивият голям град в България.В последните 2-3 години обликът му е като на истински европейски град.Чист ,с много цветя и с обновен градски парк.