23

Анонимен

преди 8 години

От въпросът на Н. не разбирам какво иска самата тя? Ако иска да се омъжи е едно, ако иска деца е друго, ако иска да й е добре сега и в близките години е трето, ако си го иска този мъж само за себе си е четвърто и т.н. Ако иска да се омъжи за някой, най-добре е да не се занимава с стари ергени, а да потърси нещо друго. Това е лесно, докато е млада и става все по-трудно с възрастта. Със старите ергени няма шанс да се омъжи, въпреки че на пръв поглед не е така.

22

Анонимен

преди 8 години

Във въпросът на Н. към коча има основен пропуск - на колко години е Н. Съветите към Н. ще са съвсем различни в зависимост от възрастта й. Е, винаги може да се посъветва най-общо като: Ти сама знаеш какво да направиш или Бъди щастлива Н., което си е вярно, но дали това пита Н.?

21

Нормално е

преди 8 години

неомъжена жена да има връзка с женен мъж. След 33 годишна възраст на жената, свестните мъже са вече женени. Изборът на една неомъжена жена на такава възраст е: ерген, вдовец или женен мъж. Ергените щом са ергени на тази възраст, значи няма и да се оженят и да се занимава с тях е огромна загуба на време. Остават вдовците и женените мъже, но едните са много малко. Повечето неомъжени жени над 33 години незнайно защо се надяват на брак с стари ергени, което става при 1 случай на 1000 или по-рядко.

20

???

преди 8 години

Важното е да е щастлива, а на мен ми изглежда, че е точно така. Въпросът, който тя задава, може би всъщност е друг - тя пита, как да направи щастието си вечно, като под вечно тя разбира или той да се ожени за нея или тя да си намери друг мъж, за който да се омъжи. Така става само в приказките. Няма вечно щастие. Аз на нейно място щях да се наслаждавам на щастието си докато го има, защото толкова рядко човек е щастлив.

19

Реалист

преди 8 години

" Чувствата ни определено са взаимни, чувстваме се добре заедно, разбираме се, привличаме се "Това е определящото. Останалото са някакви маниакални прояви на собственост. Колкото хора, толкова и различни случаи и да налагаме собствените си комплекси и страхове на другите, е безмислено, а като гледам точно това става. Докато тези двамата имат такива чувства един към друг, отношенията им ще продължат по същия начин. Ако започнат да се вслушват в мнението на другите, ще се разделят и ще страдат.

18

Рюхо

преди 8 години

Хората казват, че каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

17

Анонимен

преди 8 години

Жена явно е любовница и твърди, че любовницата е за обич, а жената за табуретка. Само че в случая аз любво не виждам, а само използване за секс. А да не говорм, че когато обичаш истински някого, табуретки не ти трябват, а си склонен на всевъзможни жервти, само и само да си САМО с човека, когото обичаш. Всичко друго си е удобство, егоизъм, галене на егото и както искате го наречете.

16

Анонимен

преди 8 години

53, аз съм е*ал ***? Къде съм го писал това? Дадох само пример. Аз лично никога не съм изневерявал нито на жена си, нито на пердишните си приятелки. С жена мисъм от 10 г. и съм влюбен в нея от мига, в който я зърнах. А иначе ако престана да я обичам, никога няма а тръгна с някоя, а просто ще бъда честен с нея и ще се разделим, защото най-малкото заради миналото и детето ни тя не заслужава да бъде лъгана. НО дай, Боже, да се обичаме все така до смъртта си.

15

Анонимен

преди 8 години

Майка ми казва "Две ръце плескат, една сама не може". След като знаеш, че е обвързан, каква работа имаш там?! Любов? Дрън-дрън - просто те кефи, че си ТАЯ, която е по-добра от приятелката му /или поне така си мислиш/. ТОЙ? Може просто да е лигльо, който не е в състояние да си държи оная работа в гащите.Естествено, с напредване на ЕГН-то тя, работата му, ще престане да работи. И тогава? При кого ще остане и кой ще го иска - ти или приятелката?Или тогава вече ще е съпруга...

14

Анонимен

преди 8 години

Аман от к*

13

Анонимен

преди 8 години

Жено, защо реши, че съм "госпожо"? Аз съм мъж, съпруг и баща. Просто изразих мнението си за такъв тип жени. Да, права си, че истинската връзка е и духовна, и физическа, само че къде в тази връзка виждаш духовно? Демек аз ще те поря, като ми се дое*, няма да напускам жена си, ама иначе ще е егати духовната връзка, тъй ли? Понеже жена ми ми е писнала в леглото, ще разнообразя някой и друг месец с тебе, пък като ми писнеш и ти - следващата. Духовно, та дрънка.Човек, когато обича, е САМО с този чове

12

???

преди 8 години

На тази не и разбирам въпросът?Има някаква връзка с някой, ако се чувства добре, връзката продължава, ако не се чувства добре, прекратява връзката. Една връзка не означава, че те трябва цял живот да са заедно. Нищо не й пречи едновременно да си търси съпруг, да има тази връзка, да има и други връзки ... Какъв й е проблемът?

11

до истината

преди 8 години

Много добре се чувства, няма що. Сигурно затова реве по медиите за акъл.

10

Истината

преди 8 години

Истината е, че щом жената се чувства добре в тази връзка, останалото няма значение. Това може да останат единствените й щастливи години в живота а вие искате да й ги отнемете. Същото важи и за жененият мъж в случая.

9

Анонимен

преди 8 години

Тя и Кобилкина раздаваше съвети как да имаме добри отношения и хубав секс, ама се оказа, че собствения си брак не може да спаси. Та не знам как е оправяла хората, след като на себе си не може да помогне.

8

Анонимен

преди 8 години

Поредната, дето не може да различи чист секс от любов.Такива жени винаги са ми били адски противни. Няма капка себеуважение, след като нямат нищо против да ги използват като секс кукли и кошче за душевни отпадъци. Човекът вкъщи си има жена да му чисти, готви и гледа децата, а като му е дое* нещо различно, тази е първа на опашката. Трябва наистина много да се мразиш, за да си съгласен да си нечий контейнер.Утре ще се събуди на 40, употребена и никому не нужна.

7

Анонимен

преди 8 години

Лайф коуч?Нещо като "кънграчулейшънс"Като не знаете езика,опита те с Гугъл транслейтНавремето така си кълчеха езика с русизми,за да изглеждат "по-благонадеждни"Смотана работа

6

Тони

преди 8 години

Това някакъв майтап ли е ?!

5

Анонимен

преди 8 години

Напердаши се сама ,ако няма кой и го остави на минутата.Не заради "другата"-тя вече е изгоряла ,а за себе си.Дефектно мислещ-"сгрешил" при избора на брачен партньор,некадърен-създал семейство ,без да е дорасъл за такава отговорност,безотговорен -пет пари не дава за собствените си деца и тяхната майка,нарцис и егоист-само неговия кеф има значение ,непочтен-и към двете ви . Предателството не е отношение към предадения.То е черта от поведението на предателя.Обичаш да си нещастна или си като него?

4

Ехоооо, Кулева!

преди 8 години

В изповедта на жената ясно се казва, че той не е семеен, а не е момче, което си има приятелка.Ако беше женен, който държи на брака си, значи връзката с колежката за него е само допълнителна креватна гимнастика. Ако и за нея е само това, значи няма никакъв проблем.Но ако тя се измъчва, значи е необвързана млада жена, която си търси половинка. В такъв случай, за нея е пагубна връзката с женен мъж или с такъв, който държи на приятелката си, защото тя явно се е привързала към него и не търси друг!