15

Анонимен

преди 8 години

Не е до глобите, а да безкомпромистното наказаниев. Я да е като в Швейцария - камерката цък и няма хък. Бягаш към пощата да платиш с време, че иначе двойно. И така като ти се случи 2-3 пъти, не се правиш на печен пич дето се познава с катаджиите. И нямат венец до венец по пътя, въпреки че имат урви и баири колкото си искат

14

Анонимен

преди 8 години

Нивото на шофиране в България е потресаващо. И н е е само до етноса, въпреки ще те мигачи и каране в лентата си не признават. Не дай си боже кръгово или ляв завой. Обаче има и много мутреещи се селяци, които ограниченията за нищо ги нямат. Какви са тези 200 нарушения в малките населени места? Само на пътя в св. Влас ако застана за 24 часа - по 10 на час ще спра , без да се напрягам и ви ги имам 250 гамена каращи по улица в населено място с никаква видимост към изкачащи пешеходци с по 80-100 км.

13

Анонимен

преди 8 години

Преди години един от кърджалийско ме блъсна, дойде КАТ, почнахме да пишем протокола, той не може да пише и чете, катаджийте се смеят... Никой не му хрумна да си зададе въпроса, как този човек има книжка и кой му я е дал, по веригата ще се стигне до чиста корупция. Та такивати ми работи в ***.

12

vesko02

преди 8 години

Тези са решили да оставят новите магистрали без автомобили по тях

11

Анонимен

преди 8 години

Тези статистики само показват, че КАТ не функционира. Защо ли ги публикуват?

10

Факт

преди 8 години

За любителите на още по-строги санкции. Вземете се поучете от световният опит! Ако ще и смъртно наказание да турите за всяко едно нарушения, то те няма да намалеят, щом санкциите не се прилагат за всички нарушения, а в България е така. На практика се санкционира едно нарушение на всеки 100-200 хиляди нарушения, т.е. няма санкции. Световният опит показва друго - нарушенията намаляват силно само там, където след всяко нарушения следва санкция, като размерът й няма особено голямо значение.

9

защо

преди 8 години

"Ще има направени специални отвори, през които ще може да се минава, като целта е да се насочи потокът /от имигранти/ към граничните пунктове."Е, това вече звучи успокоително!Подготвяме се за момента, в който ще ни залее преселението - просто още не е дошъл нашия ред, но не че ще ни се размине според осъществяващия се план.

8

Анонимен

преди 8 години

За август КАТ "установили" 46000 нарушения или средно 1484 на ден. По груби сметки всеки ден се извършват примерно около 200 милиона нарушения. Излиза, че КАТ нищо не прави - освен тези 1984 нарушения, КАТ защо не са "установили" и останалите около 200 милиона нарушения? Във нормалните държави, ако една държавна структура е като нашия КАТ, то веднага я закриват, като ненужна, вредна и т.н. И то си е така. За какво ни е този КАТ, който на практика проспива всички нарушения? Да се закрие КАТ щом

7

Анонимен

преди 8 години

Хайде, време е за поредната доза долнопробна пропаганда, която да оправдае полицейския терор (Който в редки случаи е необходим, но точно тогава липсва - като при авто-гонките), рекета и т.н.

6

Петров

преди 8 години

Докато не започнат да се конфискуват и коли - няма да се оправят нещата! На никой не му пука за закони и правилници и си кара както и където иска,с книжка или без книжка!А катажиите водят само статистика на убитите и ранени на пътя!Като трябва да се поправят законите - не само козметични промени от които не се случва никаква промяна!

5

Анонимен

преди 8 години

Всеки от вас познава по 3-*** такива, при това по-добре - приятели, роднини и т.н. От познатите ви има още поне 10 такива. А може направо и вие да сте си такива. Ето къде проблема :)

4

Мечо Прах

преди 8 години

Да им взимат колите! Дори да не са тяхни...

3

Анонимен

преди 8 години

Абе тези "министърки" имат ли изобщо някакви гънки из манерките си?Стига с предизборните щуротии.Затваряй границите.Европа става тенджера под опасно налягане.Какво толкова слушат изкуфялите бабички и дядки из Брюксел? В един момент ще започнат да ни ги връщат И после??????? Патк@.

2

Момо

преди 8 години

Властта упорито отказва да се справи с престъпността, с убийствата по пътищата и с корупцията.ЗАЩО?Не, не че не може. Не иска!

1

Момо

преди 8 години

Защо няма 2400 конфискувани автомобила?И 1400 без книжка и по месец в затвора?ЗАЩО?