98

Анонимен

преди 8 години

До до 150 - ко?"България има много по-висок индекс на човешкото развитие от Русия..." Става дума за 20-30 години преди?

97

Алекс СПб

преди 8 години

До До 141"В Русия има много бежанци от Сирия, за Афганистан не знам. Много бързо се интегрират, работят, и никой не се оплаква от тях. Работливи, съвестливи, свестни хора са. Доста бързо получават руско гражданство." Никой не се оплаква от тях, что то ги няма като класс.... Около 150-200 смесени семейства само ..и толкоз. Могат да получат русско гражданство най-малко след 4-5 години, ако са омъжени/женени за русски граждани и имат деца - иначе само ВНЖ.

96

Анонимен

преди 8 години

Защото Източна Европа, за разлика от Западна Европа има достатъчно исторически опит с мюсюлмански бежанци.. Не говоря само за Балканите, по Русия и Украйна също са си имали и още си имат вземане даване с тях. Доколкото помня, чеченските терористи, които взеха за заложници цяло училище в Беслан и избиха близо 300 ДЕЦА, бяха "миролюбиви мюсюлмани"

95

До 141

преди 8 години

В Русия има много бежанци от Сирия, за Афганистан не знам. Много бързо се интегрират, работят, и никой не се оплаква от тях. Работливи, съвестливи, свестни хора са. Доста бързо получават руско гражданство.

94

Козел

преди 8 години

Еми измислили са си го на Запад - при тях благата и ресурсите, мигрантите - на Изток.Ама пусти Изток, не споделя евроценности- не ще гееве и араби...

93

досо

преди 8 години

Две коренно различни религии трудно могат да съжителстват.

92

до 150 - ко?

преди 8 години

България има много по-висок индекс на човешкото развитие от Русия. Русия е поне 20--30 години зад нас, същото се отнася за Казахстан, с по-нисък индекс са от нас. Ама премести се в Казахстан или Русия да живееш, никой не те спира.

91

Анонимен

преди 8 години

Нарочно ли не фигурира България, защото на правителството и платените НПо няма да има хареса, че 90% от българите споделяме същото мнение- не ги искаме, особено с ислямистанските си порядки? Тук май има здраво информационно затъмнение- не се говори какво иска народът, а се въртят само поръчкови статии за "клишета".

90

Анонимен

преди 8 години

Източна европа иска само кинти без да бачка, емигранти не им трябват да ги "хранят" със 100 лв на месец :)

89

круиз

преди 8 години

да де, обаче се оказа, че уплашена Западна Европа не иска мигранти и пита ядно Източна Европа защо не ги иска. права, свободи и тн, лозунги, но от разстояние. а един щял да строи плаващи острови и там ще им спускат с балони месечните помощи

88

Анонимен

преди 8 години

Ами Русия не е разграден двор че да се разхожат емигранти а иначе тя си има достатъчно икономически емигранти кавказци средназиатци- няколко милиона че дори 1 милион украинци си изкарват прехранта в Русия не в САЩ

87

Анонимен

преди 8 години

А когато ЕС пращаше бомбардировачи и изтребители да бомбардира Либия?

86

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащото в Русия и Казахстан няма да ги пуснат, там границите се охраняват. А Русия и Казахстан имат в пъти по-висок стандарт на живот от мизерния евроатлантически *** България.

85

Анонимен

преди 8 години

Който емигрант иска Европа да забрави за ислям джихат шериат да стане християнин да носи християнско име и сам да си изкарва прехраната а не да чака на социални в противен случай назад!

84

ВЪПРОС?

преди 8 години

А ЗАЩО НИКОЙ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСЪТ, ЗАЩО ТЕЗИ ЕМИГРАНТИ НЕ ОТИВАТ В КУВЕЙТ,САУДИТСКА АРАБИЯ И ДРУГИТЕ БОГАТИ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ, А БЯГАТ В ЕВРОПА, КОЯТО Е МНОГО ПО-ДАЛЕЧЕ? ЦЕЛТА Е ИСЛЯМИЗАЦИЯТА И ПРОВАЛА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ!

83

бррр

преди 8 години

"НЕ"-НА "ТРОЯНСКИЯТ КОН"-НАРЕЧЕН БЕЖАНЦИ,ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ ОКОЛНИТЕ ПО- БОГАТИ ОТ ГЕРМАНИЯ СТРАНИ /САУДИТ.АРАБИЯ,КАТАР,ДУБАЙ/,

82

Анонимен

преди 8 години

Имигрантите да ходят в САЩ и там да преустроят америката да живее по законите на шериата!

81

Анонимен

преди 8 години

Корабите и в Америка ! :)

80

НЕКА НЕ МЪЛЧИМ!

преди 8 години

КАЖЕТЕ --"НЕ" ..НА ИКОНОМИЧЕСКАТА ЕМИГРАЦИЯ!!!!НЕКА БЪЛГАРИТЕ , ТОЗИ ПЪТ БЪДЕМ ЕДИННИ!КОЙТО ИСКА ДА Е "СВОБОДЕН И ДА ЖИВЕЕ В ДЕМОКРАЦИЯ" -----ДА СЕ БОРИ ЗА НЕЯ!

79

Анонимен

преди 8 години

А Западна Европа направо е приритала за тях! В Германия масово палят лагерите за настаняване, Дания прави кампании и намалява помощта, Англия е против квотите и из цяла Европа националистическите партии са във възход! Чашата вече преля!