48

Анонимен

преди 8 години

Това ми звучи като хьба на Бойко

47

Анонимен

преди 8 години

Произвеждат рашъните прилично количество стоки за вътрешното си потребление, че остават и за износ!-

46

Трезво мислещ

преди 8 години

Ерго, и ако дойде на власт в Русия проамериканска власт- сигурно всичко ще се промени като с магическа пръчка! Веднага всичките патенти за производство на електроника, автомобили и т.н. ще им бъдат предоставени на рашъните на тепсия! А китайците в Република Китай, КНР, корейците и японците- какво ще правят- ще гладуват ли, след като се появи високотехнологичната и конкурентноспособна руска електроника? Ти май си мислиш, че всичко, което хвърчи- се яде - да, ама не! Виж този материал-russian-mifs.ru/biznes-idei/74-mify-o-proizvodstve-v-rossii.html

45

Анонимен

преди 8 години

До 66 нагло лъжешНе лъжи толкова много че ще ти порасне носа като на Пинокио.

44

66 нагло лъжеш

преди 8 години

ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя МиГ съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни за Agence France Presse.

43

Българин

преди 8 години

Винаги е добре за българския потребител България да има поне още един източник на петрол и газ. Така руските изедници няма да ни продават най-скъпо.

42

fripp

преди 8 години

Чак пък никакви стоки. Току-що Индия е одобрила покупката на 48 руски Ми-17-В5 за 1,1 млрд. долара. Преди седмица се сключи с Египет подобен контракт за Ка-52. Миналата година са доставили оръжия по света за близо 15 млрд. долара. Даже Пентагона закупи няколко десетки техни хеликоптера за армията на Афганистан. Продават ракетни двигатели на САЩ. И йонни двигатели на Airbus Defence за новите им спътници. Чети малко, ве.

41

ерго

преди 8 години

Русия не произвежда никакви стоки,освен водка,газ и кожи.Това обаче е недостатъчно тъй като тези ресурси се свършват.Като се имат впредвид санкциите и изолациятя в която е изпаднала единственото спасение да дойдат нормални хора в управлението и да възродят тази държава.Иначе тези в момента ще я затворят до една -две години

40

fripp

преди 8 години

62, нищо не знаеш, руската газ се добива почти изцяло от конвенционални находища. Русия по официални, признати данни(на BP и ЦРУ) притежава 46трлн.куб.м. запаси от газ. Умните държави го знаят това и затова договорите им с Газпром за внос са до 2035-39г.(Германия) и чак до 2042г.(Франция). Тази година, до момента, руснаците са изнесли за Европа с 23% повече газ от миналата година. Новото находище си е идеално за Египет и Италия и до там.Макар че, при сегашните цени трудно ще го отпочнат

39

Анонимен

преди 8 години

Интересно каква част от находището на Египет ще стане собственост на Газпром ? Час от находищата на газ в Иран , Азербайджан , Туркменистан са собственост на Газпром. Находещото на Египет ще го глътнат големите много национални компании.

38

Анонимен

преди 8 години

До *** ФИЛОСОФКато са най тъпата нация и нямат мозък за нищо, що Америка им плаща по 500 милиона долара за да и визи космонавтите до МКС.

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 57Колега знаем фактите от 90-те години!*** резултатите се бавят!Друг парадокс е след като органичните горива са на изчерпване (до 70 те години нашего века) какви са тия растящи потребления и тия падащи цени?

36

Анонимен

преди 8 години

Путин няма против газопровод от *** на фараона!Просто след няколко години като привърши находището ще има готова мрежа за връзка с турски поток!win-win

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53термоядрена енергия-тя си е факт колега,вече има работещи "устройства" за студен синтез на енергия.......ама въпрос на пари :) че арабите докато има нефт няма да позволят друг вид източник на енергия...

34

Анонимен

преди 8 години

Интересно как платените писачи на Америка за България са се загрижили за руският "Газпром". Толкова ли много ви е мил. Дали ще има пазар за руската газ касае Русия . Че защо е войната за Сирия ? За демокрация или за огромните и газови находеща ???

33

Анонимен

преди 8 години

гъзпром, отдавна загуби пазарите си в следствие кгб пинизите на великия микромен, който освен сесере , друго у манерката нема.

32

ГУРБЕТЧИ ФИЛОСОФ

преди 8 години

РУСНАЦИТЕ СА ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО *** ТРЯБВА ДА Е ЕДНА НАЦИЯ ЩОМ МИЗЕРУВА ПРИ НАЛИЧИЕТО НА НАЙ-МНОГО ПРИРОДНИ БОГАСТВА В СВЕТА ?! НАЙ-ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ ,НАЙ-МНОГО ПРИРОДНИ БОГАТСТВА ,ПЪК РУБЛАТА Е НА СТОЙНОСТ КОЛКОТО КУБИНСКОТО ПЕСОС ! РУСНАЦИТЕ ОТВСЯКЪДЕ СА ПРЕЦАКАНИ ЗАЩОТО НЯМАТ МОЗЪК ! НО ПЪК И ТЕ СА МУ НАМЕРИЛИ НЯКАКЪВ НАЧИН ДА СЕ КРЕПЯТ И ДА НЕ ПОТЪНАТ ,ПРОДАВАТ НА ВАС НАЙ-СКЪПИЯТ НЕФТ И ГАЗ ,НАЛИ СТЕ ИМ "БРАТУШКИ" ,НЕ ПРЕТЕНДИРАТЕ ,КУПУВАТЕ СКЪПО ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ !

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51"термоядрена енергия и възобновяеми източници" това го дъвчат от 1990...а също че "един оператор и компютри" заменят ТЕЦ.сигурно до следващото хилядолетие може и да стане ....

30

Анонимен

преди 8 години

Уф така се бях притеснил че Египтяните ще си задържат газовия ресурс! Сега съм спокоен че Европа ще им го опоска за има-нема 10 години и после пак ще хленчи пред Русия.

29

Анонимен

преди 8 години

Европа може да получава синьо гориво от Египет - *** след 2025, а до тогава?