31

Анонимен

преди 8 години

Да си мерим приказките!може и друго да си мерятАз няма да гласувамЗа да ми кажат да се оправя кой както може САМЗащо ти е жена като ще маеш с ръцете

30

Анонимен

преди 8 години

Не съм чел статията, но защо пиша коментар ?Всички знаем(е), че Борисов "ме"-ка. Като ще го цитирате сложете едни кавички!Иначе излиза, че и журналистът писал тази статия също "ме"-ка и не умее да пише правилно на български език.

29

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

Россельхознадзор запретил ввоз товаров из Болгарии. пишат в руските новини днес.кога ще се събуждете да си търсете интересите на българия.е не чужди политици.вия сами ни продадохте на на сащ и ес.от русия направихте наш враг . въпреки всичко руснаците пак ни обичат и идват да си харчят парите в българия

28

ПЕШО

преди 8 години

До Винету: ВИЖДА СЕ ВЕЧЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ,КОЙ КАК РАБОТИ ! ОСОБЕНО ДЕСНИТЕ ПОГРОМАДЖИИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 .-ТАКА РАБОТЯТ ,ЧЕ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЕ ОСТАВИХА В ДЪРЖАВАТА ! УДАРНО ГОНЯТ ОЩЕ КОМУНИЗМА ! НАЙ ВЕЧЕ ГЕРБ И "РЕФОРМАТОРИТЕ" !

27

МИТРЕВ

преди 8 години

ДА ,РАДАНЧО , ОСОБЕНО КАДРОВИТЕ ПРОМЕНИ ! ИЗГЛЕЖДА ,НА ГЛАВНИЯ ЛИКВИДАТОР НА ДЪРЖАВАТА , ВАШИЯ БАЩИЦА КОСТОВ , МУ СЕ ИСКА ОЩЕ НЕЗАСЛУЖЕНА ВЛАСТ ,ДАДЕНА ОТ ГЕРБ ,БЕЗ НАРОДА ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС !

26

BAU

преди 8 години

КУЧЕНЦА НА ГЕРП-а!

25

граматик

преди 8 години

Казва се "мерим , направим" и прочее. МеримЕ е на банкянски диалект

24

vesko02

преди 8 години

Меря пет пъти,много приказка много нещо ,обаче кантара не хваща съдържание

23

БАБА КУНА

преди 8 години

ТОЧНО ПЛЯМПАЛОТО БУДА ДА ДАВА СЪВЕТИ ДРУГИТЕ ДА СИ МЕРЯТ ПРИКАЗКИТЕ СИ Е ГОЛЯМ СМЯХ!

22

НИМА

преди 8 години

"....е безалтернативно това, което имаме като управление.".

21

Анонимен

преди 8 години

Местните избори са само прелюдия на това което ни чака на парламентарните !!!!!Боко тиквата и Цецо лъжецо плетат кошницата отдалече , РБ , сдс , бдс са платени *** , а Бокич знае как да ги отглежда . Не ме трябва вече втори ,, Костинброд ,, да спечели пак . Не сме народ , а мишки , а при мишките и най смрадливия плъх е цар !!

20

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Генерале, сръбското на макс и му шибни на онова момченце 2 шамара.

19

Анонимен

преди 8 години

на тоя народ - такава тояга

18

ГЕРБЕР :)

преди 8 години

Бойко не е ***, той обича да чете книги (добре, де.. книгА) ! Бойко не е чалгар, той слуша само Вагнер !Бойко не е мутра, той е защитник на закона ! Бойко не е крал, той е станал милиардер събирайки пожарникарската си заплата ! Бойко не е направил мутренска фирма, през най-мутренските времена, той се е борил срещу мутрите ! Бойко не е бил комунист, той просто е изучавал врага отвътре !

17

:)

преди 8 години

Точно Мутран трябва да си затваря устата, защото дрънка само глупости. Не, че Рамадан и Дефлораторите са различни, но поне са МАЛКО по-интелигентни.

16

Винету

преди 8 години

До 21. А ти кой си? Поредният безличен анонимник. Да, вложил съм си ирония по своему. Иначе съм си здрав, прав, як, полярен българин. И какво общо има последната част на твоя коментар с моята тирада - никаква. А може би ти си раздвоен някак си и смяташ, че и другите са нещо объркани. Не, не сме, повечето сме нормални и ще гласуваме за ГЕРБ - ела на 25 октомври вечерта, ако ти е удобно, да броим гласовете.

15

Анонимен

преди 8 години

а бе по добре си мерете кучетата по фейсбук...

14

Анонимен

преди 8 години

Това "мекане" на ББ адски ме дразни. Лошото е, че откакто се появи това простовато явлението на политическия хоризонт, стана модерно да се говори така.

13

Анонимен

преди 8 години

До Винетуника ти - пълен с ирония, постигна ти - съвсем сериозна тирада про-герб. биполярен ли си?

12

Винету

преди 8 години

Е_хти и червения сайт - от завист и злоба ще се пръснете, бе. Ама ще си останете само с плюенето, защото ГЕРБ и РБ ще ви смажат и на тези, и на следващи избори. Всуе се морите, с приказки не става, а с работа - и то се вижда кой работи.