29

ситуацията в съседни

преди 8 години

"Цветанов се похвали, че благодарение на усилията на парламента и на правителството България успя да запази политическа и икономическа стабилност на фона на ситуацията в съседните Гърция и Турция.."цъфтаноф, България на фона на ситуацията в съседните Гърция и Турция..запази икономическата стабилност на ДЪНОТО !

28

Бат Петко

преди 8 години

До Анонимен 29А пък по Станишевско време, всички българи се прибираха в България и бяха много щастливи тук. Иначе казано, писна ми да пишете колко са *** Бойко и Ц.Ц. Че са ***, *** са, ФАКТ. Че няма алтернатива, също е факт. Е, за какво говорим ?

27

коко

преди 8 години

Просперитет се постига с Независима съдебна система-това е основното.Другото е работа и достатъчно инвестиций.Даже и противниците на кабинета тихо подлайват защото макар и бавно и с грешки кабинета работи.Жалко е за БГ но в момента алтернатива не се вижда.

26

Доньо

преди 8 години

Винаги, когато управлява ГЕРБ е време на изпитания. И "царя" не беше по-*** от тия. Но, *** народ - слаба държава.

25

Анонимен

преди 8 години

Я кокосовия орех изпълзя да облъчва предизборно :)

24

Асеновец

преди 8 години

Така е- идва време за изпитания, а именно до кога ще ви търпим простотията и безчинствата

23

vesko02

преди 8 години

Хората имащи някакъв принос към държавата знаят,с напредване на годините непрекъснато биват товарени с нови и нови задължения и ангажименти.Изхода е да станете политици.Тогава се превръщате в доживотни храненици на обществото независимо от това кой е на власт в момента

22

До 26

преди 8 години

Прав сте! Една искра трябва само. А тя е неминуема.

21

Анонимен

преди 8 години

МЯСТОТО НА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КАКТО И НА ТОЗИ НЕ Е НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА, А В ЗАТВОРА.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ЧОВЕК ЦВЕТАНОВ, КОЙТО Е ОСЪДЕН, Т.Е. ПРЕСТЪПНИК.НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КОЙ ИСКА ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЛЯВАН ОТ ПРЕСТЪПНИК. ТОВА НАИСТИНА Е ИЗВРАТЕНО.

20

Анонимен

преди 8 години

Герберастите смачкаха малкия и среден бизнес , обезсилиха и стъпкаха полицията , изгониха и прокудиха в чужбина хиляди образовани и стойностни хора и децата им , сега е ред на съдебната власт - единствената позволила си да осъди ефективно един от грабителите на България .

19

Анонимен

преди 8 години

Великият Френсис Бейкън го е казал някога, човек може толкова колкото са познанията му. Какви познания и по какво има това недоразумение, кой университет е завършил и какво, колко езика знае за да в равнопоставен в ЕС, а не глух и сляп. Същият въпрос важи и за Бащицата на нацията, Единственият и Неповторим Каратист-Футболист и какво ли не още. Ще ви лъжат и крадат от всичко а вие *** викайте колкото глас ви държи, мачкай Цецко комунизите. Те мачкат всичко, а комунизи отдавна няма. Тогава?

18

Ред арми

преди 8 години

Тоя не трябваше ли да е в затвора?

17

Анонимен

преди 8 години

Даааа, добре се справя с унищожаването на България и българското. По-добре и от най-големият враг. Това не е предателство, а продажност от най-долен вид равносилно на Геноцид или Трета национална катастрофа. А тя започна с на страната която ни унищожава жестоко и унизително. Няма държава която да убива работещото население по този начин. Гражданските бунтове са предстоящи, запомнете!!!

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Разбирам, че си *** на БАТАКА и фен на перхидроленото джудже, обаче много глупости пишеш, ще вземат да те уволнятЗа една година ГЕРБ удари контрабандата, повиши събираемостта и събра от митниците допълнително 1.2 милиарда от където идва и излишъка в бюджета

15

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Тези слугински *** на НКВД не са се изпарили, а доста от тях дращят по форумите.Копи-пейст: "....Общ щат на Първо управление 246 (182 - оперативен състав, 64 - технически)..."

14

Анонимен

преди 8 години

Колко ли милиона вече е прехвърлил в офшорки вече този Музаверник се пита? И няма срам и свян, достойнство - пълна нула. Но уста голяма, борба за демокрация и справедливост, борба срещу Мафията. Как да стане като той и Рапонкьо са мафията?

13

Анонимен

преди 8 години

Само така Цецо, мачкай комунизите

12

Киро кофражиста

преди 8 години

Браво Цветанов, много добре се справятестроителството върви, магистралите се множат, бюджета има излишък, спестяванията нарастват, цените падат, панелките се санират, реколтата е добра, хората са доволниБраво! дори надминахте очакванията ми

11

Анонимен

преди 8 години

Тези от ГЕРБ наистина са загубили представа за това какво мислят разумните хора у нас. Да изтъпанят този ***, омазан до уши с гадости и подлости, принудил се да се крие в бронирано Ауди за 700 000 лева, е равнозначно да се изплюеш в лицето на хората най-нагло! Това ли е лицето на "най-силната" партия у нас, носител на прогреса? Този доказан *** забогатял с измами и лъжи, спомогнал за смазването на стотици бизнеси у нас и разбил хиляди семейства. Браво на ГЕРБ, никога глас за вас!!!!!

10

Сашо

преди 8 години

Кога се очаква да влезе в затвора?