45

П.Петров

преди 8 години

До Същият 45Ами проверете, всичко е документирано и описано от историци. Не да говорите празни приказки с намеци за обида!Нямам заслуги за предците си, отговарям само за себе си и въпреки предателската политика на комунистите съм се научил да търся истината, а не да повтарям като папагал пропагандата им.Има Гугъл има архиви. Четете ! Не съм русофоб, но мразя националните предателите, а всички комунисти са такива!

44

П.Петров

преди 8 години

Още няколко премълчани или потулени от комунистите исторически истини са, че преди освободителната за нас Руско-Турска война дълги години Русия води политика за заличаване на българската идентичност, подкрепяйки гръцката патриаршия. Точно руската дипломация и Русия стоят зад Сръбско-Българската и Междусъюзническата война, като отговор на Съединението и Обявяването на независимост. Ако не бяхме на това стратегическо за западните сили място, щяхме да сме "освободени" колкото украинците и арабите.

43

П.Петров

преди 8 години

До Аз съм 45(50)Така, че благодарност към руснаците да, но дълг към Русия и властта в Кремъл нямаме!Прадядо ми също се е бил на Шипка, дядо ми във Втората световна срещу немците.Комунистите дълги години ни промиваха мозъците с фалшифицирана история, за да не поставят под въпрос предаността към СССР и КПСС, но истината винаги изплува!НА ПЪРВО МЯСТО ЗА НАС ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СА БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ !Руските интереси не са задължително и наши интереси !

42

П.Петров

преди 8 години

До Аз съм 45(50)Исторически факт е, че са ни освободили, както е исторически факт, че ние сме им дали писмеността, православието и сме в основата на държавата им и превръщането им от племена потенциални роби(слави) в народ. Още няколко исторически факта Царство България заплаща на Руската империя 89 640 000 златни лева(32 тона злато) за освобождението си. След това при първия(от 3-те) фалит на комунистическия режим между 1959 и 1964 са платени на СССР още 32 тона злато, благодарност за социализма.

41

Аз съм 45

преди 8 години

До П.ПетровРоден съм в Третото Българско царство. А съм се клел на Народна Република България. Писано ми е да умра в Подмандатна Буферна Територия Бългерия. Дано само тогава из земите ни не се веят сините парцали на ЕС и НАТО! Не се пиши по-българин от мен - предците ми храбро са се били за българщината и Родината! Колкото до Русия, това е страната, която "любя най-много после Отечеството"! Народът, който ни освободи от петвековно турско иго, заслужава нашата благодарност! Парче пица? ***!

40

Исти

преди 8 години

Това е,понеже сме братя с Русия!

39

Жибор

преди 8 години

При социализма-кретенизма е така!

38

П.Петров

преди 8 години

До До ГУРБЕТЧИЯ(45)За разлика от тебе явно аз съм се клел да служа на България и българския народ, а не на Русия и "господарите" в Кремъл. Нямам никакво отношение ако Путин се чувства предаден от някое продажно псе, което се е заклело да му лиже обувките.

37

П.Петров

преди 8 години

Не само, че плащаме по-скъпо бензина ами и Лукойл за поредна година "отчита" загуби в милиони.После една малка част от укритите данъци и акцизи отиват да изхранват кремълските ***, ама то са жалки суми, те и майка си ще продадат за парче пица, в името на Русия и другаря Путин.

36

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

А ти защо мислиш, че руснаците трябва да продават на продажниците по-евтино? От благодарност за подкрепата ни към Украйна, за неспирните ругатни, които се чуват от София, за подкрепата ни към икономическите мерки против РФ? За Белене? За 7-ия реактор в Козлодуй, за Бургас-Александруполис? А-а, за Южен поток! Или за мирните военни маневри в Черноморието? Едно време Живков и Брежнев се целували! И България винаги печелеше - купуваше нефт на безценица и продаваше на 6-ия американски флот. Замълчи!

35

бай Петко

преди 8 години

А на тази изкуфяла тиква вече никой да НЕ вярва. Непрекъснато лъжеше, че караме с най-евтиното гориво в ЕС. Сутрин едно, по икиндия друго, а за вечеря още по-друго. Фурнаджийска лопата. Гледай от къде изгрява Слънцето и преценяй оптимално !

34

Анонимен

преди 8 години

Твоят кумир Лихвата е виновен, няма ли да почне дело срещу него!

33

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

СЪРДЕТЕ СЕ НА " БРАТУШКИТЕ СИ ",И НАЙ-ВЕЧЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА СЕБЕ СИ ! ТЕ ВИНАГИ СА ВИ ПРЕЦАКВАЛИ И ЩЕ ВИ ПРЕЦАКВАТ ДОКАТО СТРАДАТЕ ОТ НЯКАКВО НАТРАПВАНО ВИ ОТ 1 ВЕК МНЕНИЕ ,ЧЕ ВЕЧНО СТЕ ИМ ДЛЪЖНИ НА " БРАТУШКИТЕ " , ЧЕ ВИ "ОСВОБОДИХА ОТ ТУРСКО РОБСТВО " И ВИ ПОРОБИХА САМИТЕ ТЕ ,РУСКИТЕ "БРАТУШКИ "! ДОРИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС ВИЕ ВСЕ ОЩЕ РОБУВАТЕ НА РУСНАЦИТЕ !

32

Анонимен

преди 8 години

Не излезем ли всички за да защитим правата си, ще бъдем лъгани и заблуждавани винаги. Колко и кой получава от разликата в маржа, кои са те, нима не се знае? Кои имат сметки в офшорки, нима не знаем? Милиардери-политици без един ден в бизнеса, как става това? Говори се, че Рапона натрупа вече на наш гръб 11 милиарда. И продължава. А Цецко, Прецедента, стотиците от ГЕРБ и БСП, а гнусовете от ДПС? Всичко краде и не мисли, че хората са на ръба. Когато избухне недоволството ще е много интересно.

31

Пишете и за ДДС-то

преди 8 години

Плащаме и един от най-високите данъци добавена стойност в Европа!...........За съжаление... :'( в България, най-бедната държава в ЕС, ДДС в/у хранителните продукти, ел. енергията, лекарствата и т.н. е един от най-високите. "При ставка 20% ДДС върху лекарствата е твърде висок. България е сред малкото държави - членки на ЕС, които не прилагат диференцирана ставка", коментират от Световната банка.У нас има само една диференцирана ставка за ДДС - за туризма данъкът е в размер на 9%."

30

Анонимен

преди 8 години

Не само караме,но и ще продължим да караме най-скъпото гориво. Видите ли управляващите са решили да бръкнат в джоба на петролните измамници и да дадат глътка въздух на своите избиратели..Нагледахме се на пиарски изцепки,които се опитват да ни заблуждават ежеминутно.

29

vesko02

преди 8 години

Просто тегленето на заеми поддържа държавните хранилки в изправност,иначе в самото съществуване на държавата няма икономическа и житейска логика

28

az

преди 8 години

Скъпо било. Излез на улицата и виж скъпо ли е. Има ли коли по пътя?

27

Анонимен

преди 8 години

Какво са ви виновни лукоил?Щом могат да продават на високи цени ще го правят. Нали целта на всяка компания е да увеличава печалбата си.

26

Анонимен

преди 8 години

Има много начини за либерализиране на пазара на горива, но, винаги има едно голямо НО. Отговорните фактори които могат да отворят пазара на горивата са на заплата при монополистите.