7

Анонимен

преди 8 години

само се питам какво ще стане, когато влязат всичките няколко милиона, а европата реши да разпредели средствата между всички тях, защото не може да ги издържа. и когато излязат на пазара на труда, а повечето от тях не могат да лъскат и обувки. лично за мен, отговорът е, че ще стане наистина страшно.

6

М

преди 8 години

Те ако не бяха икономически бежанци, щяха да се подслонят в съседни мюсюлмански държави! А не да преминат през цяла Европа, за да додрапат до най-богатите европейски страни и до щедрите им социални системи!

5

Анонимен

преди 8 години

Да се поучим от опита на ОАЕ. На летището в Абу-Даби гледах как един индийски или пакистански брат цяла нощ лъскаше със стирката под 40 кв.м. По-нататък стана ясно, че множеството такива напират за визи и се трудят за символични суми, работейки за чистотата в града и изобщо за това, на което са способни. Няма хрантутене за Бог да прости.

4

Анонимен

преди 8 години

Леле що народ сме регистрирали! И като почнат да ни ги връщат, ще видим кон боб яде ли! Че като почнат да се събират разделените семейства...Знаете ли какво представлява едно мюсюлманско семейство?!?!!! Свински черва....И пак ние на пънгара!

3

Румбо

преди 8 години

И как ще преценят кои какви са?То и "бежанците" също са икономически имигранти!Единственият сигурен начин е да не се пуска никой!Принципно,справедливо и равноправно-всички са аут.

2

linia

преди 8 години

vsichki migranti iskat v luxemburg i belgia - da probvat ot demokraciata na eu. ne e zle. neka probvat.

1

alien

преди 8 години

Koga li nashite politici shte vzemat primer ot ungarskite si kolegi???A dano ama nadali