38

До 46

преди 8 години

Много точно сте го казали. Поздравления!!! Европа и САЩ знаят колко е *** и за бандитската му дейност но слуша и изпълнява. Как да разкарат този като им върши перфектно работата. Да дойде някой като Орбан и да прояви независимост и интелект? Неееее, тъпчото си върши добре работата но в ущърб на България.

37

Чиста работа

преди 8 години

тиквата ке става президент,ке сдава властта на президенските избори,каеданчо щял да го замени на председателския пост,ай честито на тиквуния...

36

анонимен

преди 8 години

Какво значи ако Борисов си пожелае? Че,мутрата-мафиот може ,много неща да си пожелае?Да се гаври с българския народ това също си е пожелание.Що за прости социолози?Цял свят разбра,че тоз за нищо не става, само българина не го разбра.Западните банкери не са подбрали точния човек да ги представлява.Чрез тази мутра те си плюха на авторитета и доверието.Не може всяки да знае,че Б.М.Б.се е занимавал с престъпна дейност и да очаква да бъде някакъв фактор в обществото.за тази работа се искат чисти хор

35

РУМЕН

преди 8 години

До Анонимен:ТОЧНО ТАКА ,НАЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НАРОДА БЕШЕ ОТСЯКЪЛ : " ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО -ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ " ! ТА ,ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ ИНСТИТУТ ,СЕ РЪКОВОДИ ОТ КОСТОВ И СЕ ФИНАНСИРА ОТ ТЯХ ! ЗАТОВА БАЩИЦАТА НА ЛИКВИДАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ,КОСТОВ, ТАКА ХВАЛИ СВОЯ СПАСИТЕЛ-БОЙКО ! ЗАТОВА ИЗМИСЛИХА И ДЕВЕТОТО ИЛИ ДЕСЕТОТО ПОРЕД ФАЛШИВО НАИМЕНОВАНИЕ НА СДС - РЕФОРМАТОРИ ! ВСИЧКО Е ВЪРЗАНО ЗДРАВО !

34

Винету

преди 8 години

До 31 анонимник. И как ги изчисли тези 9 млрд., да не си му личния счетоводител. А защо да не са 10 или 7 например. Да ва *** в смешните манипулатори.

33

Хризантема

преди 8 години

Срам ме е, че има и_оти като Иван (да не си дядо Иван), които от зоба и завист на бялото казват черно.

32

Иван

преди 8 години

Срам ме е,че съм българин заради това ,че начело на държавата стои една тиква.Омръзна ми да му слушам просташкитеизказвания.Нарцис-вижте в речника какво значи тази дума и ще разберете какъв човек ни управлява.

31

Анонимен

преди 8 години

Тия смешници на това ли викат дясна политика. Пълен смях.

30

Анонимен

преди 8 години

Стига с тоя Борисов ,не разбрахте ли че той е една Брюкселска и американска марионетка,каквото му наредят той това и ще прави,какво се прави на мъдър управник,така и едно магаре да сложат и то ще управлява

29

Анонимен

преди 8 години

Защо триете коментари коото са анти-гербави, да не би и вие да сте от герб?. Другари модератори.

28

Анонимен

преди 8 години

Този институт не е ли на Иван Костов, спонсориран от *** фондации?

27

Анонимен

преди 8 години

До 123 /20/Няма лява, или дясна партия! Има проЕвропейска и проРуска политика!Политиката на ГЕРБ е проЕвропейска и никакви мъгляви определения за ляво и дясно нямат значение!

26

Кацко Младши

преди 8 години

И защо Институтът за дясна политика се занимаво с тъпотии, като кой и как ще прави избори, а не пише анализи за десната икономеческа политика, където ПАЗАРЪТ определя цените и на който не му харесват (цените) не духа супата, а смуче "дервишко семе", или "бащино мляко!

25

Анонимен

преди 8 години

Шлангмайстора може да купува всички избори от тук докато е жив / ако го не утепат бандюгите от миналото които е предал на ченгетата/. Вече е гушнал 9 милиарда и при тази беднотия у нас какъв е проблема да се купи който и да е. А, че България се топи като сладолед, хората ги крадат от всичко възможно ненаситни комуно-герберасти и депесари-ДС агенти, прилепили секъм тях подлизурки за да оцеляват. А народеца щавен и от амуджите на които разчита Рапона съвсем намаля и се отчая.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27Бахти колко безпомощно-*** си!!!! Не е истина!

23

до неразбралите

преди 8 години

Който искаше да живее в нормална държава избяга от ***!

22

Анонимен

преди 8 години

Схемата по която герб "печелят" изборите е разработена и работи успешно. Мафията на държавата са нашата перспектива.

21

vesko02

преди 8 години

Липсват ми новините от БСП ,къде потънаха тия хора,да не са си сменили нещо?

20

АНТИ

преди 8 години

Шлангмайстора ще си купи на промоция изборите.

19

Питах. Отказаха ми.

преди 8 години

Член съм на ГЕРБ. Питах Цветанов мога ли да стана вътр.министър? Той отговори,че след като не съм завършил помощно училище като не - не мога. А мога ли да стана предс. на НС ? Той каза - не, тъй като не съм бил партиен секретар на ОНС-Плевен. Питах мога ли да стана премиер? Отговорът е не, тъй като не съм бил мутра,свинар,пожарникар,контрабандист,наркотрафикант,пазач на бай Миле, на Маргините и на Самоковеца. От утре напускам ГЕРБ и няма да се притеснявам за колесниците на Фалкона.