14

Анонимен

преди 8 години

Меркел няма да бъде преизбрана и ще бъде свалена от власт позорно. На нейно място ще дойде някаква националистическа партия, която ще наложи ограничения на всички чужденци и "доброзорно" ще ги връща по държавите им. Следва затваряне на граници и връщане на задграничния контрол. Явно тази жена много си е повярвала, но истината е, че дните й са преброени.

13

Доналд Тръмп

преди 8 години

Абе и тоа ли сайт се следите

12

сова

преди 8 години

Хамериканците ще ти помогнат *** бабо. Нали си им най голямата ***. За да има бежанци са единствената причина пак те. Където стъпят и има бежанци. От България също също има около 2 милиона бежанци но ги водят легални бежанци. Ако не бяхме в ЕС щяха да са не легални.Юруш на маслините.

11

Анонимен

преди 8 години

Германия се надява на бежанците в бъдеще , защото няма кой да върши черната работа в Германия , местните чужденци не искат да работят каквото и да е а само на Социални помощи по кафета и игрални зали

10

Анонимен

преди 8 години

След като ЕС обслужва интереса на краварите - сега да подслони подплашения ***!

9

Анонимен

преди 8 години

Когато политиката говори, математиката и икономиката мълчат. Стотици хиляди имигранти на месец (неофициалните числа само) няма как да не повлияят на стандарт на живот на всички. Колко айфелови кулички могат да продат в Париж или фалшиви ролекс в Италия? Те не знаят немски, не са образовани, и скоро ще почнат бунтовете на младите араби че нямат добри възможности. Пренасят проблемите които имат в техните държави в Европа.

8

Вдигни телефона

преди 8 години

Меркел, вдигни телефона и говори без да набираш номер. Обама те слуша. Кажи му, че товариш последиците от американските войни на кораби и му ги пращаш в Манхатън

7

Щяхме

преди 8 години

Нали щяхме да бутаме Асад? Кво става?Нали се зафанахме да ликвидираме и Русия и да фашизираме Украйна. Що се оплаквате сега?

6

Нали

преди 8 години

Нали Асад и Кадафи ви пречеха. Африканците ходеха на работа в Либия, сирийците си имаха петрол и домове и въобеще не им пукаше за Европа. Сега са прокудени и рискуват живота си, а над 250 000 има убити в Сирия. Нали това искаше Европа и САЩ. Да не забравяме и Украйна, но 3 милиона бежанци са избягали досега в Русия, но Путин не се оплаква и не мрънка.

5

Анонимен

преди 8 години

Някой чел ли е биографията на фрау Меркел?! Защо семейството и от Хамбург емигрират в ГДР , във времето когато източно германците са бягали на Запад ?! И при това е била активистка в техния комсомол FDJ ?!

4

Анонимен

преди 8 години

Merkel se okaza amerikanska podloga, kojato ja podslushvat i tja se pravi, 4e njama nisto. abe za pensia e ve4e. Ste vidite vie tolerantnost i demokrazia kato vi se ka4at tija na glavite, ama ste e kasno.

3

Ванга е казала

преди 8 години

Ванга е казалаСирия ще падне, но победителите няма да тия които мислим. Европа ще пострада.Чудя се, как ли ще пострада Европа?

2

до1

преди 8 години

А те защо не си защитават държавата домовете а бягат ние ли да идем да я защитаваме но така им най лесно идват настаняваме храним без да работят да плащат данъци и ток отопление така е най лесно.

1

anonimen

преди 8 години

Меркел да ли ще може третия мандат да изкара до край тя разгони фамилията на германците с тия бежанци.С какво ще се сравняват с германеца с точност в работа с реда който имат в Германия няма да видиш хартиика,фас нищо хвърлено по улиците но това вече ще бъде само добър спомен за ред и чистота това ги чака с от тези пришълци.