44

Анонимен

преди 8 години

AVSTRALIA E EDNA ZAGUBENA V MRAKA DARGAVA-KOI SHTE EMIGRIRA TAM?.V AVSTRALIA MOGE DA EMIGRIRA SAMO NIAKOIA BALGARSKA OTREPKA,KOIATO NE ZNAE KOI E BASHTAMU, KOIA E MAIKA MU.

43

joro

преди 8 години

Местни креативни мислители се канят да представят Дания като "свинско кралство" xaxaxaxa...

42

Анонимен

преди 8 години

ДАНИЯ СЕ УСЕТИ,НО ДО КАТО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ НАПРАВЯТ ТОВА, ДЖАМИИТЕ В ЕВРОПА ЩА СТАНАТ ПО-ВЕЧЕ ОТ ЦЪРКВИТЕ! ЗАЩО НЕ РАЗБРАХА,ЧЕ ТЕЗИ ИМИГРАНТИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ , А ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ ДВОИТЕ РЕЛИГИОЗНИ И БИТОВИ НАВИЦИ В ЕВРОПА?!

41

vivian

преди 8 години

До 58 светълДайте линк към изслушването на Брайвик!

40

Анонимен

преди 8 години

Нормален човек от Европа, не говоря за разни ***, трудно може да отиде там и да оцелее, но ако идваш от .... си добре дошъл. А ако украинците тръгнат към Дубай, Бахрейн и Саудитска Арабия, дали ще могат да вземат 1500 долара социални помощи на месец?

39

Анонимен

преди 8 години

а нашите кукувици - да сме заселвали "бежанците" из чуждите имоти в обезлюдени села да сеели тютюн и да копат царевица за 200 лв. на месец. ***.

38

светъл

преди 8 години

В нета има изслушването на Брайвик в съда, за това което направи с избиването на хората! Това, което каза на съдиите е засекретено за 60 години, за да не се "събудят" европейците.... Нека всеки го прочете и ще се замисли сериозно....

37

Анонимен

преди 8 години

Браво на Дания! "Бежанците от третия свят виждат в страната световен "офис за социално подпомагане", но същевременно отказват да се интегрират в обществото и насаждат собствени порядки" - ето това е глобалния проблем, който ми пречи да ги съжалявам! Като си на гости, се съобразяваш с домакина, а не той с теб!

36

ДРУГ ПЪТ

преди 8 години

Да бе, направо ще ги уплашат. Няма да има абсолютно никакъв ефект. От 1000 евра на 600, пак си е далавера, наред с останалите социални придобивки, а пък нали ще си докарват допълнително - някои с работа, други с кражби, трети с просия.

35

до 52

преди 8 години

"Какво значи бежанци мъже от Сирия. Та там се води гражданска война, няма външен агресор." - не са ти ясни нещата никак! Т. н., "гражданска война" е дело на САЩ, Сатанинските Американски Щати, с цел да свалят законното сирийско правителство. Кенийският макак Барак Хюсейн Обама изпраща оръжие на опозиционните бандити. САЩ, заедно с британците и французите непрекъснато нанасят въздушни удари на сирийска територия и в момента!

34

Анонимен

преди 8 години

Това са Бъдещите надзиратели , а робите ще се окажат германци и датчани

33

Анонимен

преди 8 години

Тепърва Европа ще си плати за свободията и широко афишираните за пред другите ценности - толерантност и нравоучителност.Въпрос на малко време и повечко икономическа имиграция, защото това което наблюдаваме в момента е само началото...

32

Анонимен

преди 8 години

Какво значи бежанци мъже от Сирия. Та там се води гражданска война, няма външен агресор. За да свърши трябва да се воюва и някои да умрат. Друг начин няма. Не знам кои са добрите и кои лошите но задължение на Сирийските мъже е да воюват, с риск да бъдат убити, до достигане на мир. Да ги приютиш значи да предложиш друг да воюва вместо тях на страната на 'добрите' според теб. Аз не искам да мра зарад тях, не искам моите приятели да ***. Те са си направили войната - те да си воюват!

31

?

преди 8 години

Този 40-дневен отпуск на бежанците нещо не го разбрах.....

30

Анонимен

преди 8 години

Датчаните ще ги дразнят с прасета, хахах! Ще ги нервят, докато сами не си заминат, тези скандинавци, винаги директни. Пък и във военно отношение не ги знаем на какви висоти са, викингите крият на какво са способни. Вече са се изсипали на една религия, знаят как да разиграят и другата.

29

Анонимен

преди 8 години

"Дясната партия "Венстре", която е на власт в Дания..."Интересното е, че "Венстре" на датски означава "Левите" :-D :-D :-D Хубаво име за дясна партия :-D

28

Анонимен

преди 8 години

Защо са само мъже?Разбирам че в техният гнусен свят талибаните представляват безкрайна ценност но в Бг няма жени.Талибани си имаме.Дебели инвалидизирани 100 килограмови бабички може би повече.Няма жени.Тва е все едно да гасиш огън с бензин.Нали неква бг комисарка на около 70 години изкопаемо я напъваше да си подобрява генодонда с тях.Защо на всички бежанци се дава виза в българия?95%?

27

Анонимен

преди 8 години

Бежанци може да са само деца и жени.Мъжете имат историческа задължение да защитават държавата и територията си.Не може постоянно да се бяга от една държава в друга, а какво ще стане акоИД дойдат след 2 години в Дания - ще бягаме на Марс и Юпитер ли?Да не говорим, че "тези бежанци" бутат най-малко по $50 000 на митници, полицаи и т.н. за да отидат в Европа - колко от нас могат просто да извадят тези пари?

26

Анонимен

преди 8 години

ЗАКЪСНЯХА много!

25

Иван Петров

преди 8 години

За мен с шенген е свършено . Да се връщат старите граници и кльонове и това е .