9

Анонимен

преди 8 години

Раскошна е.

8

Анонимен

преди 8 години

Много са и излезли ....очите , това узнах за тая леля ,целото Холивуд мурволя , промотираме мурволя , това са днешните ценности пара , мурволя , лъжи , измами и всичко това се промотира от лакейчетата наречени журналисти , затова нивото на престъпност , хората загиващи от насилствена смърт в световен мащаб са огромни , ресурсите се изтощават , земята е замърсена , животни измират , пълен провал.

7

Анонимен

преди 8 години

Аз ще й дам да подпръдне на мамула!

6

10

преди 8 години

До Анонимен: Не само. Зависи от сценариста и композитора и от много други неща

5

Анонимен

преди 8 години

до долните..той щото Клуни е актьор, а? Няма такъв смешен папагал, който си мисли, че е плейбой на дърти години.

4

Анонимен

преди 8 години

до 5Може би не се изразих правилно: като човек, който не е актьор Лопес направи много добра роля. Иначе трябваше да сложа думата певица в кавички. Мой пропуск.

3

Анонимен

преди 8 години

До 4:Филма е с Джордж Клуни, а ако на това дават оскар, то аз трябва да взема НобеловаПремия. Певица стана малко по-късно за да точи пари от милионите латиноси.Отиди в тубата и пусни една от песните и на някой музикален специалист и го попитай какви певчески качества има госпожица Лопес, едва ли ще бъдш учуден, чеотговора е - никакви.

2

Анонимен

преди 8 години

до 3 от 1Впрочем Дженифър Лопес има една страховита роля в киното в един филм. Забравих му името. Там беше за Оскар направо. Но след това едно нищо бе и тя като цяло. Това че е певица не я оправдава.

1

Анонимен

преди 8 години

До 1:Пазара на масовата култура за латиносите е огромен - в огромната си част те са полуграмотни и импулсивни, което ще рече идеалните клиенти.Салмата беше един от първите проекти, следват Дженифърката Лопес, на която хирурзите изсмукаха тлъстините от корема и огромните седалищни части.Сега това е бизнес, който носи милиарди.