18

емигрант

преди 8 години

До Редс викаш и работата на кат да върша (?) , на цялата псевдо държава дето я и няма .... ?!

17

емигрант

преди 8 години

казващ ми бг работа умряла , ми да умира прав им път ..... самоубийте се .... и едни и други/

16

Редс

преди 8 години

Това е за емигрант 14,15.

15

Редс

преди 8 години

Нали ще се прибереш да си видиш панелката и на пешеходната ще те отнесе некой от тия дриштъри , а може и целото ти семейство да сте потърпевши. Не дай Боже да ти блъснат 15год Бмв , дето си събирал за него поне 5г по чужбина . Мисли преди да пишеш .

14

Анонимен

преди 8 години

До емигрант"5 стинки не давам ....." ти толкова и не струваш... За какво си правите изобщо труда да коментирате като не Ви интересува тук е за коментари които не желаят да ги сгазят *** с бензин в кръвта и без мозък.

13

Друг емигрант

преди 8 години

Сигурно съм глупав оптимистНо някой все още сме пресни и ни пука а България. Надяваме се, че някой ден ще видим една подредена и добре организирана България. Не говоря за големите акули и политически интриги. Говоря за дребните ежедневни неща с които сблъскваме всеки ден и които ще направят живота на хората в българия по-добър. А дали ще има джигити по улиците с 200км/ч в насрещното, които ще застрашават живота на децата ми е едно от тях.Както и да е, това е последния ми пост в днес.бг, Споко

12

емигрант

преди 8 години

5 стинки не давам .....

11

емигрант

преди 8 години

дреме ми на щмайзера за някакви бегачки и софийски селски бекове с време и пари , т. е. дрифт , дзифт , лифт .... ни в клин ни в ръкав .....

10

Мирослав

преди 8 години

И 100 писти да направят, много добре ги знам тези дето се правят на майстори на шофирането! Ще се чува само фразата : Аз на тея пари няма да им дам за 1 обиколка... В Пловдив живея, на 20км от писта "Дракон" и всеки втори пикльо казва горната фраза! Направете глобите умопомрачаващо големи и събираемост на тези глоби! Тогава нещата ще се оправят! На българина не му ли бръкнеш в джоба, оправия няма!!!

9

Hitar Petar

преди 8 години

Да направят законодателство като в Щатите - изтъркаш гуми - глоба за reckless driving и точка.

8

Striker

преди 8 години

Не знам писти или не, но гонки-монки, дрискане ли е дрифтване ли, всичко е засттрашаване на живота на улицата и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Когато започнат да им взимат книжките завинаги и 2-3=*** за опандизени, тогава ще има и малко спокойствие по улиците. В момента е беззаконие!

7

xc

преди 8 години

Щом няма писти ше се кара по улиците. На кой не му харесва да се маха!

6

Анонимен

преди 8 години

Колкото по далече от Русия, толкова по близо до цивилизацията!

5

Анонимен

преди 8 години

Ако има писта тя вероятно ще е платена, а и *** един път няма да иска да си плаща, другото е, че той иска да се изфука на пътя в трафика. Но въпреки това за една част от обществото ще е добре да има такива писти за по - безопасно удоволствие.

4

Спокоен шофьор

преди 8 години

Подкрепям идеята за повече легални полигони, където да се провеждат на гонките.Независимо колко се старае МВР, гонки инаги ще има. Така е по цял свят. Хората с много тестостерон и малко акъл, не могат да бъдат спрени с някакви си глоби, отнемане на книжки или затвор. Направете им повече легални полигони, да си се състезават на определени за целта места, вместо да "летят" в насрешното по улиците.

3

Анонимен

преди 8 години

Да бе! Държавата да построи на някакви си ненормалници писти, на които да се състезават?!!!??Все едно на крадците да се построи един отделен мол, в който да си крадат на воля, за да не крадат в останалите магазини и молове.И стига вече с това, че нямало закони.Ако искат, ще ги спрат точно за 1м. всичките.

2

Икономика

преди 8 години

Частниците за какво са? Ако е изгодно да има писти нека правят! И да направят, колкото е изгодно да има. А не като със стадионите... малко село, пари за водопровод няма, а стадион за милиони строи.

1

Анонимен

преди 8 години

Хора с много пари и свободно време.