60

чист Българин

преди 8 години

Докато не национализираме ЛукОил и не освободим Росенец от руска окупация евтини горива няма да видим...

59

Анонимен

преди 8 години

Както и 74 е писал преди мен проблема е в алчните простаци, които ни управляват. Снощи гледах Боко в новините, който нарече управляващите в Брюксел началници. Ама то си има термин бе темерут. По всичко личи, че по-голям *** от Боко никога не ни е управлявал и няма да има втори като него. Но след като народа го харесва, така ще живеем. Напълно си го заслужаваме.

58

Вуйчо

преди 8 години

И да не съм видял на протеста ни един от умните и красивите защото пак ще опорочат всичко.

57

Анонимен

преди 8 години

Някой да е чувал за данъчна основа,ама тук всички, са от УНСС, само не се знае съответната сума!

56

Морски

преди 8 години

През 2008 г.когато БСП беше на власт петрола беше 110 $ за барел а бензина 1.68лв. за литър.След като ГЕРБ дойдоха на власт веднага вдигнаха акциза и данъка на горивата и бензина стана 2.60 лв. за литър при същата цена на петрола.Кой сега е крадеца,кой краде от народа.Народе,не ти ли омръзна ГЕРБ да те мачкат и да ти източват последните стотинки.

55

Дрън-дрън

преди 8 години

Как пък на никой толкова години не му светна къде е врътката.Защо на никой не му прави впечатление как към производствената цена се добавя първо акциза и чак след това се облага и с ддс.И какво се получава?Данък на данъка.В коя друга държава има подобен аналог?

54

Анонимен

преди 8 години

Акцизът е твърда сума на литър гориво, не го ли научихте това вече?! Няма значение колко е петролът или бензинът, акцизът си е един и същ. ДДС вече е друго и се влияе от цените.

53

Анонимен

преди 8 години

там е истината. Разликата преди облагане с акциз е огромна. Печелят производители и вносители. Акциза ни е най нисък в ЕС

52

ЕКШЪН

преди 8 години

Стига с тия протести. Кучетата си лаят - кервана си върви.По-добре да се действа директно срещу тези който ни грабят.Като видите бензиностанция с над 2,00лв за литър бензин - ами натрушете й витрините, икъртете колонките. Така се прави.Да се търси някаква обща вина е много трудно - всеки ще си измие ръцете с другия. А то е ясно - цените се регулират от тези който продават /Шел; Локоил; ОМВ; Петрол/ - ЗАПЛАТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ ;)

51

Семейство

преди 8 години

Бяхме решили да участваме, но като прочетохме, че не друг, ами Кутев (!!!!!!!) е подкрепил протеста, се отказахме! Където е замесен комунист, всичко е зловонно! Дано протестиращите не се поддадат на бесепарски провокации!

50

Анонимен

преди 8 години

до 69 Морски ли си, *** ли си не знам , но знам че преди облагане с акциз и ДДС горивата ни са най-скъпи. СПРАВКА на

49

До 73

преди 8 години

Защо "Простият българин" ? Не ти ли омръзна доказано неграмотни, генетично обременени, безкрайно алчни и нагли да те лъжат в лицето,и да те крадат безмилостно? Явно ти харесва това? Как се чувстваш като видиш просташкото изражение и изказ на главният и неповторим *** на републиката? Който богатее всяка секунда на твой гръб и се изплюва в лицето с наглостта си? Ето защо Славейков ни нарича не народ а ***. Явно си от мършата с която аз не искам да имам нищо общо.

48

Анонимен

преди 8 години

Простият българин само за това може да протестира - много му е скъп бензина, и е скъпо да ходи цял дян тук и там по кафенца.

47

Проверете в НАП!!!!

преди 8 години

Лукойл не плаща данъци , и такси вече 9-г.!Защо Аз да им плащам задълженията......!!????Аман от "братя-***"....

46

САМО ГЕРБ

преди 8 години

....просто няма ДРУГИ ПО-СВЕСТНИ И ПО-РАБОТЛИВИ, ЗА СЕГА... !Другите са жива скръб..!

45

Морски

преди 8 години

До 68......Кой ли бе,***!Баба ти.Не са виновни бензиностанцийте,надценките там са минимални,както и печелбата им.Виновни са правителствата на ГЕРБ,предишното и сегашното.Безбожните акцизи,мита и данъци,които ГЕРБ въведоха, вдигат тройно цените на горивата.ОСТАВКА за крадеца Борисов!

44

КОЙ ,БЕ...

преди 8 години

Защо да протестирам.... и срещу кого...?!?Кой печели от нерегламентиран внос от Русия, неплащане на данъци вече 9-г. и изкуствено завишени цени на производителя....?????Кой , дрънка ...че работел "на загуба" в Петролната рафинерия..?Кой , бе ...кой ,кой, кой....

43

chukcha

преди 8 години

A v Rusia benzina si e 0.60 centa,v Libia i drugi emirstva 0.16_0.18 centa.Samo nie sme nai golemite baluci,nai malkite afrikanski zaplati i nai skupia benzin......

42

ЕДИН НЕЖЕН ВЪПРОС:

преди 8 години

А, КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ЛУКОЙЛ, ЗА НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ,ТАКСИ И НЕПОСТАВЕНИТЕ УРЕДИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ПОЛУЧЕНАТА, ПРЕРАБОТЕНА И ПРОДАДЕНА ПРОДУКЦИЯ??!!....ИЛИ РУСКИТЕ НЕГОДНИЦИ ПАК ЩЕ МИНАТ МЕТЪР...????

41

Анонимен

преди 8 години

Мисля си, едно нещо да е направило което и да е правителство което да е в интерес на народа, едно ми кажете?? Крадене и измами. Кое плащаме на реална стойност ток, вода, парно, лекарства, горива, храни и т.н. Поради тоталната измама и кражби България загива. Който се намърда във властта с танк не мажеш да изкараш. И приказки, притчи как вървим напред, колко сме добре а у нас никой не иска да остава и ражда деца. С изключение на електората на Тикваров който за 50 лева ще гласува и за Гьобелс.