12

Вони

преди 8 години

Абе, на тоя Илиян що през 2002 са му гърмели колата? Дали Кънчев брадата е успял да го попита?

11

Ботев

преди 8 години

ЕИП-брадъра можеби става за нещо, ама тоя с обикновените *** е скука. Като ги гледадам всеки ден - от къв да ги гледам и по телевизията?!?!

10

SS

преди 8 години

А кои са Братухчев и Цветелин ?

9

Анонимен

преди 8 години

До HiterВземи погледни в търговския регистър и тогава пиши тези глупости бе хахаха. Фирмата на цецо има за 2013 приходи от 200хил. лв.

8

Скърбящ по БГ

преди 8 години

Обърнете се на около, това сте вие ,българи, и в биг брадър и в живота сте същите. Истината винаги боли. В тази държава останаха индуси и...индуси и татуированите папуаси, и 240 клоуни.

7

Анонимен

преди 8 години

Зорлем насила медиите ги правят звезди тез мутренски *** и всичко е един сценарии

6

Ужас!

преди 8 години

Откъде ги намериха тия ***!? Всичките изрисувани като градски тоалетни! Да не би да ракламирате някое студио за татуировки?Отврат!

5

Дааа

преди 8 години

Тъпо, просто и нагласено шоу! А ако има някой който още гласува, значи е пълен ***!

4

Анонимен

преди 8 години

Тоя Цветелин може ли да е толкова кух? Две приказки на кръст не може да каже. Иначе голямата работа се пише. *** смешника жалък...

3

Анонимен

преди 8 години

Изритаха утайката. Тоз Цецо е такава мишка незнам на какъв се прави за пари и маика си ще продаде. Ниско ниво комисионер е, тръгнал на жените до мутрее. Комик

2

Анонимен

преди 8 години

Гледам тия в къщата...гледам ги тия чобани и чобанки дето са се накичили като селска спирка с некролози с тия татуировки и си викам: Това ли е народа на Левски и Ботев?

1

Анонимен

преди 8 години

Малеееее...снощи за пръв път реших да гледам този сезон. Е те всички избиха рибата от селяндурщина, бе брат. Като започнеш от гостите в студиото на Кънчев и стигнеш до всички *** вътре в къщата. Аз си викам, че по-големи олигофреник няма как да вкарат след изминалите сезони, но можело. Влезе снощи и оня тъпкач на дето щял да пребива някакъв дето я опипвал. Онази сестрата на обаче беше гвоздеят на простотията заедно с оня кавал Чернев и оня приятеля на Цветелин-тоя със сакот