6

Българин

преди 8 години

Има един стар като света бръснарски трик, който действа не само при бръсначите, но и при съвременните ножчета: Когато ножчето започне да се изтъпява, не го хвърляйте, но го приберете в кутийката... след няколко месеца отново ще е остро. Не че това може да продължи до безкрайност, но може да удължите "живота" на едно ножче с поне 50%.Нищо свръхестествено - просто повечето сплави имат "памет" - подложен на напрежение металът се деформира, но после бавно връща началната си форма.

5

Анонимен

преди 8 години

Мийте си краката с антибактериален препарат.И най-важното къпете се много често.Не веднъж в месеца.Не всяка седмица.Всеки ден. По два пъти.

4

Анонимен

преди 8 години

удивително! точно днес си мислех, че ако има по-гадно за мъжа задължение от гладенето, то това несъмнено е бръсненето. можете ли да препоръчате комбинирана стратегия? понеже според мен двете вървят ръка за ръка...

3

Абдулкарим

преди 8 години

*** ходят с джапанки и чехли и са най- великите.

2

Анонимен

преди 8 години

Трик 15. Ризата мирише, а обувките са измачкани.

1

Анонимен

преди 8 години

Какъв фризер, какви бактерии, бе ***. Всичко е от материята на обувката. Как в една обувка за 150 киннта не ми намирисва крака изобщо, а като си обуя след това една евтина маратонка за 40 лева ми мирише крака на 20 метра като я събуя???