38

Shark

преди 8 години

Това са правили турците в България чак до 19 век, какво се чудите. Мисленето им е животинско, от зараждането на исляма та досега си е все такова. Няма развитие, няма еволюция. Обаче индивиди, които не подлежат на еволюция са обречени на деволюция, т.е. постепенно изчезване.

37

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Made in USA.

36

Анонимен

преди 8 години

Исляма е създаден в 7 век от евреите за да го противопоставят на християнството и чрез него да го унищожат. Засега всичко върви по план!

35

Анонимен

преди 8 години

Сащ не искат да им прекъснат плащанията по банки както и достъпа до оръжие абе яко се борат срещу тях да знаете

34

Анонимен

преди 8 години

До haruvaПич/Жено ако си от София, веднага хвани едно такси за ул. "екзарх Йосиф" 59 там има денонощно спешна психиатрия!!!

33

до 49

преди 8 години

А сега щото не стрелят по тези същите граждани. Даже не сам че стрелят ами и ги обгазяват и ги бомбят, изнасилват им децата и какво ли още не. След като не успяха да излъжат че Асад сам си трепе хората с газ и лъсна истината, повече новини от региона не се дават, нали?

32

ФАКТИТЕ :

преди 8 години

Преди САЩ....РУСНАЦИТЕ ВЪОРАЖАВАХА АСАД И СТРЕЛЯХА ПО СИРИЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ!/...и лъжеш и си комунистически ***....48../

31

простака

преди 8 години

Хубаво де. На всички ни е ясно за какво иде реч, кои им дава пари и оръжия и кой дефакто се бори срещу тях. Но не се прави по въпроса. Нищо! Даже на мирен протест разходка не излиза европейският народ. Всички които не са съгласни с тази пропаганда и манипулация да излязат на тих протест, да си спрат телевизорите дори за ден. Да изпратят по едно физическо писмо до премиера. Да направят нещо...да ама не. Затова като виснем ние по тези въжета над кладите си ще е късно някой нещо да направи.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен с блокиралия кораб, дето не им светели фенерчетата *** то не само фенерчетата не светели, кибритите им спряли да палят даже, корабът се обърнал с дъното нагоре и полетял като муха без глава, а супер тайният самальот го влачил насам-натам. екипажът не само подал оставка, а веднага подал молби за руско гражданство и назначаване в съвецкия ВМФ.

29

Анонимен

преди 8 години

Имам един колега българомохамеданин от Якоруда, печен тип, добър човек, много работлив...обаче ми вика... тва не е истински ислям, тия са просто луди.Аз го питам, брат, кой е истинския ислям.Щото аз от малайзия до ливан чувам само за взривени хора, брутално насилие над жени, репресии, насилие, борба за власт.Където има ислям е гадно за живеене, няма нужда да се лъжем, всеки го знае.Докато тая секта не стане по светска, ще слушаме ей такива новини като от филм на ужасите.

28

Тлъб

преди 8 години

Тези от ИД нямат никаква религия, направо дявола е излязъл от преизподнята

27

безпартиен

преди 8 години

Просто е наивно да си мислим,че не могат да се справят с тази ИД!Могат да им спрат плащанията които са през банки,доставките на оръжия които са от страните ни в ЕС или САЩ.това направят ли-до месец ще се пръснат в пустинята.Явно няма интерес в държавните ръководства на страните!

26

Анонимен

преди 8 години

Само едно не разбирам :Как ще гледаш това в интернет и ще се възхитиш от групировката и даже ще търчиш да се влееш в редиците им. Ще имаш интернет, значи все пак не си пещерняк, а пък ще се юрнеш в пустинята с най-големите зверове в съвременната ни история ортак да ставаш?

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Днес се провежда учение на Американския флот в Черно море. Американския кираб е бил от най-висок клас. Случката е засекретена поради високия стрес,който са изпитали американските военни на кораба.........................................................Как си личи руския произход. Труден ти е българския, ***. Бъркаш членовете и времената. Типично за руснак.

24

Бай Иван

преди 8 години

Много погрешни представи за живота имат тези от ИД, но нека в следващия си свят да го разберат това. Ще им върнат лентата, за да си видят грешките, но ще е късно и горчиво ще съжаляват. Изобщо не ги съжалявам тези от ИС, те ще си получат заслуженото. Щом смятат хората за кокошки и петли, и те ще станат такива, че и ще ги заколят, за да изпитат този ужас, който са причинили.

23

Анонимен

преди 8 години

Америка е виновна,,обесиха човека който държеше всичко под контрол,,Садам ,,сега само могат да гледат безучастно как режат глави и палят хора,,,Това никога не е било по времето на режима на Садам Хюсеин,,,сега им яжте попарата,,,,,

22

Gni

преди 8 години

*** мръсни!

21

ккк

преди 8 години

Мирната и толерантна "религия" ислям.

20

naTpuoT

преди 8 години

до AeonЕвреите отдавна приключиха с мисията си.

19

Анонимен

преди 8 години

И евреите казват така какъв е проблема, едни мюсюлмани убиват други мюсюлмани но те избиха и много християни. Единствената спасителна мисъл е някой ден да посегнат на Израел а след този ден Ислямска държава просто няма да има,Евреите не са като американците и не си играят на война.