33

анонимна

преди 8 години

За 47. Не зная кой сте и какъв сте , но не Ви прави чест да плюете срещу бабите си и дядовците. Не зная що за животно сте и колко стаж имате , но аз на 68 г имам стаж 45 години . От както съм завършила през 1971 г не съм преставала да работя. Така , че не съм нито откраднала нито очаквам такива търтеи като теб да ме хранят. все още съм и на заплата така, че сам си направи извод , ако има с какво да помислиш. Не зная колко са гънките ти или е само гладко това, което е в черепната ти кутия

32

до 35

преди 8 години

защото бг пенсионери не са за жалене,и всеки,който им вярва е техен съучастник,на младини крадоха,продаваха златния резерв на ссср за да си осигурят безбожно висок стандат,неподплатен с нищо изработено,не си знаят имотите и парите под дюшека,да не говорим,че продадоха децата си по чужбина да слугуват и дерибействат не техен гръб,няма по-гнусно животно по земята от бг пенсионер,получават космически пенсии без да са си мръднали пръста(във всяка нормална страна и 1ст.нямаше да получат)

31

Уточнение

преди 8 години

До ParcucНа времето за твое сведение българите търсеха връзки по предприятия и министерства за да ходят в Сирия, Ирак и Либия на работа. Някои си продължаваха престоя до 12 - 15 години! И виждаш ли тогава тези хора не бяха ***, както ги наричаш... а желани партньори. Сега са в беда и само се моли да не станеш на тяхното място, че никой не е застрахован.

30

hitler

преди 8 години

Dobre che ne e dohal v rodinata ni da ia tsapa s otrovnia si misiomanski dah

29

А МИ

преди 8 години

НЕ ВСИЧКИ СА ТРОГНАТИ. ТА ТОЙ ИСКАЛ ДА ИДВА В ЕВРОПА.ОСИГУРЯВА СИ ДЖОБНИТЕ.И ..............

28

Solar Power

преди 8 години

До анонименПознавам много пенсионери които ровят по кофите докарват си 700-800лв. минимум на месец. Имат собствени апартаменти дори 4-стайни и живеят сами. Просто така им харесва да живеят. Има такива които правят това от поне 20 години ! Има такива и със собствени коли. Има и фригъни. Изобщо не ги съжалявам. На тях дори и работа да им предложиш няма да я пожелаят !

27

онз

преди 8 години

До Анонимен39начи, като срещнеш жители на аспарухово "у *** ***" а като има правилна статия "иде зима, горките хора". тва малко като оня виц за полярните изследователи дето паднали в мечи капан "значин , в маскве чукчи а сдес же люди, памагите. да пашли на...."

26

Анонимен

преди 8 години

Хората на които пороите отнесоха къщичките и покъщнината как са бе ? Иде зима ! Без покрив, без имущество !!! Българоубийци !

25

Анонимен

преди 8 години

"Бях изненадан, когато разбрах, че хората в чужбина са чували за моята история и искат да помогнат на децата ми. Не можах да сдържа сълзите си и постоянно благодаря на Господ"Гледайте. Той не е благодарен на хората, които са му дали парите. Той е благодарен на Господ. На неговия си. Същия, който някой ден ще му каже да реже глави на невинни хора. Браво! Още му помагайте.

24

Анонимен

преди 8 години

Виждам здрав мъж,който може да носи оръжие и да се бие за Сирия.Всичко друго е сополи и ала бала.Разбиха си държавата сега реват.Трябва масово да се депортират обратно и да се оправят сами.Въобще не сме им длъжни за нищо.

23

анонимен

преди 8 години

бълг пенсионери ровят в кофите за *** но не се оплакват в соц мрежикато има кой да дава халал да са му парите

22

Tiger

преди 8 години

Защо не напишете историята на много български пенсионерки, продаващи цветя по подлезите, за да си купят хляб? Хем не са бежанки, прокудени от война, а жителки на проспериращата европейска България. Те тва е къде по-интересна и загадъчна тема, другари.

21

Анонимен

преди 8 години

А оставете ги Американците малко намира Като се намесят лошо, като не,пак лошо.И така, от 1 вата световна война, та до сега. Какво беше Казъл Паисия, четете да знайте.

20

Анонимен

преди 8 години

Тези пари ако ги използва там, то под една или друга форма, силните на деня там ще му ги присвоят. Ако дойде с тях в Европа ще даде един пример и на други. Повечето хора гледат пътя на най-малкото съпротивление. Никой не го мрази този човек. Проблемът е от околните примитивни, за които той ще бъде пример. И пътя към ада е послан с добри намерения.

19

Parcuc

преди 8 години

Началото на краят за Европа. Така ги виждам нещата аз. Позволиха на всякаква *** да дойде насам, сега ще ескалира напрежението, престъпността, етнически конфликти, размирици, вендета и каквото още се сетите. Вярно единствен пристан за християните ще стане Южна Америка, а тук ще бъде едно голямо гето.

18

Анонимен

преди 8 години

До 26 - Ако застане пред теб някой с пистолет ще напълниш гащите веднага. *** с глупаците. Ако Брейвик беше гръмнал децата ти едва ли щеше да го възхваляваш. Ще се покланя пред убиеца на невинни хора, няма теб кой да те гръмне.

17

онз

преди 8 години

ако пита, требват ми задни амортесьори за амг 6.3 2001

16

Анонимен

преди 8 години

В този сайт коментират само злобни, лоши, прости, елементарни индивиди. И по 1000 лв. да ви направят заплатите пак ще намерите за какво да сте недоволни. Злобата изяжда душите ви.

15

Валентин

преди 8 години

До СрамКунева, разкрита си. Всички те мразят!

14

Анонимен

преди 8 години

*** със тази си злоба си обречен да изчезнеш.