27

Кукувица

преди 8 години

Да ви се с..ра на специалистите! Като гръмне някъде ще има Олеле! , ама това, ама онова. Откъде знаят колко от тези са готови живи бомби?

26

ъ

преди 8 години

кой плаща за цялата тая патаклама-естествено САЩ и Израел !! Въпросът е защо ?? МИСЛЕТЕ !!

25

Анонимен

преди 8 години

Бивш *** и бивш джихадист няма!!! Лъжат ни с празни приказки до първите няколко атентата, които ще ни спретнат след време! И за каква интеграция говорим, като не можем да си интегрираме дори нашите! Само искат права,искат помощи, множат се по норматив и хич не им пука за обикновенния българин ,не признават законите,защото считат ,че те не са за тях...Въпрос на време е и новите заселници ,да си потърсят "правата"!

24

Анонимен

преди 8 години

ИДИЛ няма нужда да вкарва джихадисти, а да създава огромни неинтегрирани популации в богатите страни на западна Европа, които след 10-15 години постепенно ще вземат властта в местното самоуправление и ще навлязат в централните органи за управление и парламентите. Така ще създадат благоприятна среда Исляма да завладее Европа, а когато станат мнозинство ще бъде и господстваща религия на континента, ако някой се съмнява нека отиде в центъра на Брюксел в петък... Алах Акбар...

23

Анонимен

преди 8 години

Днешните терористи са децата на интегрираните преди 20 г. имигранти

22

Анонимен

преди 8 години

ZAPLAHATA IDVA OT TURZIA.S NEGRAMOTNOTO SI NASELENIE TE SA GOTOVI DA UMIRAT.EDIN TURCIN DALI SHTE UMRE OT GLAD(DVADESET MILIONA SA GLADNITE) ILI KATO TERORIST MU E VSE EDNO.

21

партиен член

преди 8 години

Специалисти, анализатори,икономисти, политолози и тем подобни твари.Къде бяхте когато започна налагането на демокрация в тези държави ?Опасноста е видна за всички само те не я виждат.Щели да интегрират бежанците.Като гледам тези които са избягали от тези държави преди 10-20 г. как са се интегрирали по скоро ние трябва да се интегрираме спрямо тях.

20

МРАВКА

преди 8 години

ТЕЗИ "СПЕЦОВЕ" ПО ТЕРОРИЗЪМ ПРАВЯТ НЕУСПЕШЕН ОПИТ ДА НИ УСПИВАТ ЧЕ И.Д. НЯМА ПРИЧИНИ ДА НИ ИЗПРАЩА ТЕРОРИСТИ ЗА ДА НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ БЕЖАНЦИТЕ.ТАЗИ МАНИПОЛАЦИЯ Е НАРЕДЕНА НАВЯРНО ОТ Ц.Р.У. КОИТО СА СЪЗДАТЕЛИ НА И.Д. БЪДЕТЕ НАЩРЕК ХОРА,ЛОШОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ.ДАНО ДА ГРЕША,НО ЕДВА ЛИ.

19

НФБ

преди 8 години

До АнонименОтново ни манипулират..опасността е очевидна. Джихадистите искат да откриват нови фронтове. ..Политици те подценяват опасността. ..Е да кажем едно голямо Благодаря на сащ че докараха демокрация в Ирак. .Сирия. .Либия ..А преди там хората живееха богато..имаха средна класа. .социална политика. .Ходехме там да работим. А сега те идват тук...

18

Анонимен

преди 8 години

благодаря на европейските институции за успокояващите изявления, все пак. може би утре няма да настъпи краят на света.

17

Анонимен

преди 8 години

а и в края на краищата дори ако в момента не пращат бойци насам, по-късно може и да започнат, но тогава органите на властта може и да са заети с нещо друго, така че няма да разберем.

16

Анонимен

преди 8 години

логичните обосновки не са най-доброто, което човек може да използва, за да успокои населението. "ислямска държава" не е точно въплъщение на разума, а "европейската" логика не променя положението на милиметър.

15

Анонимен

преди 8 години

тя че е малка опасността - малка е. и това да получиш инфаркт не е особено често явление. но ако има възможността да го елиминира напълно, човек би предпочел да го направи, в повечето случаи. затова някои спират цигарите, а други затварят границите си.

14

Анонимен

преди 8 години

В едно съм сигурен - колкото и да стоят в Европа, европейци няма да станат. Ще си създадат собствени анклави в градовете и ще заживеят както и до сега в държавите от които идват.Забрадки, бурки, джамии и "Аллах акбар". Младите, дори и родени в Европа ще се затварят в собствените си групи и вероятността да тръгнат по пътя на "свещена война" срещу християните е огромна.Някой спомня ли си как само тежковъоръжени полицаи можеха да влязат мароканските гета във Франция.Това ни чака и бог с нас!

13

Анонимен

преди 8 години

Трети ден не мога една зала да открия като хората.Ето ножичката ми за режене на ленти взе да ръждясва.Обажда ми се един приятел от Каспичан. Вика Бойко, като ми дойдеш на гостиняма къде едно мачле да ударим.Дай някой милион да направим зала с малки вратички за мачлета.Да не мислите че ми е лесно.Е ся и пенсионерите ще кажат ДАЙ.И за тях трябва с по 2 лева да им увелича пенсиитетова са няколко милиона.

12

Анонимен

преди 8 години

Попитали Бойко Борисов за бежанската вълна.Ама моля Ви се забранявам Ви да ми задавате такива въпроси.Има си шеф горе той да се оправя.На мен главата ми е бръмнала. Втори път гума пукам на самолетаи кривя джанта.Слагат нови части. Същото си е. Ментаци.

11

Бойо

преди 8 години

Само не искам да ми говорите за терористи , пенсионери и пари ! 50-100 милиарда като дръпна тогава може да говорим ! Не си мислете че не мисля за народа !

10

Анонимен

преди 8 години

Леля Ванга позна Европа ще бъде завладяна от мюсюлманите.Само че никой не предполагаше, че ще стане по мирен път, без война,а заради толерастката политика на евро-триполовите брюкселски продажници.Руснаците стигнаха с години битки в Берлинтези за една седмица ще завземат Германия.

9

Анонимен

преди 8 години

Какво е Джихадист?

8

Анонимен

преди 8 години

И двете дедо попе и двете.то е ясно,че тия никога няма да се върнат по родните си държави.просто ще станат мнозинство в ЕС после ще превърнат Европа в това от което бягат.след тва ще се преместят някъде другаде я в америка русия или китай пак по 100 деца аре джамийте бум бомбите фереджета простотий и така докато не се върне целият свят в пещерите и по клоните на дърветата.Единственото хубаво нещо в цялата работа е че и те ще хапнат дървото в един момент.