45

Анонимен

преди 8 години

А можеха да свият към Аляска и оттам кеф ти Канада, кеф ти Америка, Мексико и надолу. Все по-далече от войната.

44

Анонимен

преди 8 години

RUSIA BOKLUZI I OTREPKI NE PRIEMA, NE SE UCUDVAI *** KATO TEBE NIKOGA.

43

Анонимен

преди 8 години

В Норвегия живеят само от точене на газ и петрол но до 20 години запасите им ще свършат и тогава ще мизерстват само от продажба на риба.

42

Анонимен

преди 8 години

До средна заплатаВ Русия заплатата е 800 евро. В България над 94% жиевят с 200 евро. Освен това в България е много по скъпо - повечето стоки са като за заплата 2000 евро.

41

Трикери

преди 8 години

Арабите при викингите -доста смешно става. Е поне мъжете после могат да си намерят работа по нефтените платформи. Доколкото знам е високо платена. А защо не ни казват някой остават ли в Русия. В този район в съседство са и руските платформи

40

х

преди 8 години

Германия е виновна заради емигрантската вълна, тъй като искат да са икономика номер едно в Европа, а за това са им нужни още работници. Проблемът е, че сегашните имигранти са мюсюлмани, което в близко бъдеще ще създаде огромни проблеми.

39

анонимен

преди 8 години

А защо не ходят в Австралия, а отиват чак на Северния полярен кръг?! Защото Австралия не дава помощи, а нашите еврогейове са се разгащили! Спрете помощите и тази лудост ще секне!

38

факт

преди 8 години

Норвегия не е ЕС !-Защото имат находища на много петрол и газ. Ако и ние имахме много природни ресурси, също щяхме да сме просперираща държава.

37

Анонимен

преди 8 години

Интересно кой финансира тия скакалци в това преселениеКолкото и да са притеснени от къде толкова пари за път?Това явно е отмъщението на арабите

36

Анонимен

преди 8 години

В ШВЕЦИЯ ПОЧНАХА ДА ПОСРЕЩАТ ГОСТИТЕ С НОЖОВЕ И СТРЕЛБА НА РЕД СА ГЕРМАНЦИТЕ СЕГА КЪДЕ ЩЕ БЯГЪТ ИЛИ ЩЕ СЕ ВРЪЩЪТ ОБРАТНО?

35

:-D:-D:-D

преди 8 години

И откога Норвегия е в ЕС?В ЕИО да, но не и в ЕС.

34

Анонимен

преди 8 години

В Русия няма да останат, естествено. Там на социални помощи никой няма да ги остави да лежат, да не говорим пък, ако ревнат за някакви измислени си техни права, какво ще им се случи. Тия номера само в толерастна Европа минават.

33

янев

преди 8 години

РУСИЯ СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ПОМОЩ НА ЕВРОПА, КАТО ИЗВОЗВА С РУСКИ ТРАНСПОРТ ВЛАКОВЕ САМОЛЕТИ АВТОБУСИ ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ ДО ГРАНИЦА НА ЕВРО СЪЮЗА И ОТ ТАМ ДА ГИ ПРИЕМАТ И РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОНЕ ТАЯ УСЛУГА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ НА ЕВРОПА ЗА ДА ИМА ДРУЖЕСКИ ОТНОШЕНИЯ

32

норге

преди 8 години

Този замисъл не е патент на бежанците. Това е препоръка от други. ...и е още едно доказателство че всичко това е план , а не личното им желание да емигрират.

31

Анонимен

преди 8 години

Колонизаторите векове изсмукваха националните богатства на Африка и Азия. Наследиха ги корпорациите и Нато, до степен тези хора да живеят в разруха и глад. Сега бедните отиват при богатите да си вземат своето. Лошото е че покрай сухото гори и мокрото, може и ние да изгориме.

30

Анонимен

преди 8 години

Фашистите никога не са спирали и няма да спрат да борят всяка социална система на този святтака разбиха СИВ, Югославия, СИрия, Ирак, Либия и десетки други страниНа едно място с бомби, на друго с активна агитация, дезинформация и конспирация, на трето с огромно финансиране на опозициятаТова са те НАТОвците - долни мръсни слуги на едни от най-богатите и едни от най-болните мозъци в светаНовините са ни пълни с "трафикантите" колко са лошиА Буш, Блеър, Ръмсфелт, Райс и др виновни се радват на $

29

Берлин

преди 8 години

"Десетки сирийци се преселиха в руския далечен север тази година в опит да стигнат до малко познатата границата на страната с Норвегия." Хаха... че защо не си останат в Русия, а напират на Запад?! Защото като са видяли прегладнелите *** в далечния север са изтръпнали от ужас.

28

EU

преди 8 години

Норвегия не е ЕС !

27

Руска чума

преди 8 години

Русофилските платени *** вече започнаха да измислят и "статистики" за Норвегия. Тръгнали да ми сравняват стандарта на живот на магучая рассия богата на горива и изкопаеми, с България! Що не сравните мизерията там с Норвегия?Както казва един мой познат руснак - Москва е 1st world city in a third world country. Това ви го казва руснак, не платен *** на 50 копейкина набит пост.

26

Анонимен

преди 8 години

До Абориген БГИ защо ще приключват с "християнска" Европа като са им най-големия търговски партньор ?Докато Асадчо е на власт ( поддържан от Путин ) така ще е...