29

Анонимен

преди 8 години

Радан да се обедини с ПФ, нежели с такива смешни формирования като ДБГ и СДС

28

Анонимен

преди 8 години

Лукарски е един мафиот, поставен от Герб, той е и с двата крака в Герб. Факт е че и двамата му заместници - Кабаиванов и Румен Христов - са все мутри. Лично Бойко е настоял Лукарсик да е министър предложението на радан е било за Мартин Димитров - много по-изявен икономист и енергетик.

27

Анонимен

преди 8 години

До ИндивидуалистА РАМАДАН КАКЪВ Е........

26

Индивидуалист

преди 8 години

Лукарси и Кунева открито наричат съпартийците си неколегиални. Не съм и очаквал дуго. Лукарси е откровенно в ГЕРБ, поставен от ГЕРБ, а не РБ. Досега мълча като послушен гербер, а сега изведнъж тръгнал да прави предизборна кампания по нареждане.А Кунева винаги е била продажна, и тя е първата която бих очаквал да се продаде без да подбира на кой политически гръг - досега видяхме че е така. Отделно на всяко нейно изказване последните месеци постоянно си лансираше ДБГ-то.

25

до :)

преди 8 години

Така е.Има и нещо друго.Кунева е троянският кон.

24

Анонимен

преди 8 години

Реформаторите са пътници.Коалицията герб-абв-дпс скоро ще е явна.Никой няма да остави рб в управлението.Малките деца го проумяха.

23

Анонимен

преди 8 години

TOVA SA BOKLUZI,A NE RIFORMATORE.

22

Анонимен

преди 8 години

Ченгеджийската снаха да не очакваше нещо по- различно от нож в гърба от страна на един костовист??? Но поне пък Бокич и Дебелян са доволни. Най- доволен сигурно е Цвъ Цвъ, изпада в екстаз, когато има интриги.

21

Членска карта №7

преди 8 години

До dbАко бяха толкова интелигентни, щяха ли да гласуват за партия, която е в коалиция с Магнолията, Архара, Каракачанската овчарка и СКАТ-аджии!???? Да не говорим, че към тези хубавци можем да прибавим и Доган!!!

20

ha ha

преди 8 години

напротив, разграбването продължава, борбата е кой да вземе по-голямото парче от "баницата", за народа на никой не му ПУКА. затова се карат.

19

Кюстендилци

преди 8 години

Ужас....театрото продължава!!!!

18

:(

преди 8 години

Кунева и Лукарски са готови на всичко за пари и власт. Гнусна картинка. Тиквата им подхвърля част от плячката и те се боричкат за тях, като ***.

17

Анонимен

преди 8 години

ДСБ се скараха със СДС и Кунева още миналата година за министерските и областните службици. За кметове ДСБ имат шанс само в по-малките села където по-евтино се купува вота.

16

познавач

преди 8 години

Мдааа Радан ставал за премиер,по-голям майтап от това не бях чел,че той не може да удържи една маргинална сбирщина като РБ та какво остава за цяла България,ако не е широкия гръб на ББ и купения вот от едно посолство ще види управление през крив макарон.Май много си е повярвал този *** ,не притежава нито интелект,нито харизма на водач...........за този пост.

15

време

преди 8 години

На някой дреме ли му за тази новинаЧувствам как пропилях 3 мин. от живота си

14

Анонимен

преди 8 години

Всички до един са пудели на Мутрата. Продадоха се и предадоха избирателите си за 5-6 министерски кресла.Това, което правят в момента е поредния театър за материяла.

13

Анонимен

преди 8 години

..."Цветан Цветанов се е обаждал на трима-четирима представители на Реформаторския блок с покани да станат кандидат-кметове на ГЕРБ, други пък молил да не излизат срещу партията на Бойко Борисов в местния вот наесен"....Типични ченгеджийски похвати.

12

Анонимен

преди 8 години

Коалиция лафка!!! Нито един гербер не може да ми обясни защо когато става въпрос за лафка дпс и герб гласуват като една партия

11

П.Петров

преди 8 години

Ами дано! За Куниева и СДС не бих гласувал!Дълбоко се съмнявам, че служат на българския народ и българските национални интереси!

10

Христо Ботьов

преди 8 години

Но защо не съм Владикин,да напиша чудна драма - за Кунева, за Лукарски,и боят им с цар Радана?