25

Миладинова

преди 8 години

Какво БСП , какви консултации ? Нали президента ни отива в САЩ за да получи инструкции?

24

Анонимен

преди 8 години

БСП по добре да се при стеснява за резултата от предстоящите избори

23

БОНО ШКОДРОВ

преди 8 години

спокойно!войната между КРЕМЪЛ И ЕВРОПАОТДАВНА Е ЗАПОЧНАТА......!ХИТЛЕР И СТАЛИН ГИ НЯМА.....!...НО ВЛ.ПУТИН Е ЖИВ !......

22

Бооо

преди 8 години

Чичо Мишо да събира четата и да хваща гората .Като партизани ще са по ефекривни от това да са депутати.А и някоя нова партизанска песен може да измислят

21

Анонимен

преди 8 години

"БСП настоява категорично"Аз пък настоявам категорично БСП да издои червените си милионери и останалия й електорат, и незабавно да възстанови паметника на връх Хаджи Димитър в подходящ вид, защото както става ясно, това строително чудо е строено с парите на целия български народ, най-безсрамно ограбен от същата тази партия, наричаща себе си социалисти.

20

партиен член

преди 8 години

Айде бе ?Прочетете в антимафия как броят на чичо Мишо паричките че , като е пиинал ги бъркал.

19

Анонимен

преди 8 години

Не само Бсп, всички сме в стрес. Само на управляващите не им пука, те ще духнат.

18

муспи

преди 8 години

Комунистите имат план. Като дойде Станишката пак, да развъртят невиждана още борба за мир, интеграция и религиозно самоопределение. Ще натресат Южна България от Обзор до Ихтиман на турция, че тя да се оправя с бежанците. София ще я оставят на арапите, Пиринска Македония на Македония, всъщност на Албания, Северна България със столица Русе отсега се счита за Ню Изсраил, полосата Видин-Враца ще е първата образцова ислямска република на Балканите. Борихме се - победихме!

17

Анонимен

преди 8 години

Ай,изненада а а а.Комуягите искат да се оправи съдебната система,след като обрулиха държавата.Сега ще искат здрава ръка за да им се запази откраднатото.

16

Кестен

преди 8 години

Квой туй БСП-то ва? На пазаръ ли съ намиръми, ниграмотни ли сми, що ли? Заглавието е като изречение на малолетен с умствено увреждане!

15

Рали1

преди 8 години

Проблем ли е вече?Отдавна,отдавна,колко отдавна да искате спешните мерки?"С гласовете на БСП и ДПС депутатите отхвърлиха искането на"Атака"да се задължи правителството да екстрадира всички нелегални имигранти и да изгради защитни прегради по цялата българо-турска граница.От ГЕРБ подкрепиха предложението...."-4.12.2013 КапиталКакви ли ще са тези краткосрочни мерки за справяне с демографската криза?Бабите ли ще раждат?Или "бежанците"ще решават?!!!!1 000 000 БЪЛГАРИ са напуснали страната от 89-та

14

Анонимен

преди 8 години

Абе, как наглите демагози от Позитано не се стресираха когато изгониха 1,5 млн. българи, а сега са в стрес от дошлите 5000 сирийски бежанци ?

13

Анонимен

преди 8 години

Пример за платена журналистика. Всеки гражданин интересуващ се от социално-икономическото развитие на държавата иска отговори. Всеки един от нас вижда проблема по медиите, а не чрез официални документи, както власт имащите депутати от БСП.

12

БСП-то в стрес.ха,ха

преди 8 години

....Затова ли издигат Свинара на Пловдив ...ЗА КМЕТ!ЗА ДА ПРИВАТИЗИРА "Стреснатия Пловдив".....по-лесно...ха,ха,хаааааааааааа

11

Атни Про

преди 8 години

Столетната да мълчи !!! Именно тя е един от главните отговорници за разсипването на България !!!

10

ВСИЧКО Е ТЕАТЪР!

преди 8 години

Това са левичарски истерии на БКП/бсп ....ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ДЕСНИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ/расисти/ И ***-КОМУНИСТИ!ТОВА Е "НОВАТА ХРАНИЛКА" ЗА ИДЕИ ---НА пост-комунистическите ибрици на МОСКВА!НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА !!!!

9

Да ,бе ха,хааа...

преди 8 години

Нашите комунисти , първи си пратиха и въшкарите в ЕС и САЩ и ги направиха емигранти!Това са левичарски игри и политики, за разбиване на ЕС и ЗАПАДНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ!Защо никой не емигрира в РУСИЯ , Белорус или Казахстан...?Защо чак от Афганистан и Сирия ...идват направо в Германия и Англия??!!НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!Всичко ---са добре премислени ходове на една политика...!!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Само един пълен невежа и *** може да не се разтревожи от тази катастрофична картина!!!

7

български граждани

преди 8 години

какво по-точно искат от БСП, да забранят брака с араби след журналистическото разследване, или да се отнема българското гражданство на младоженката, която вече да се счита за арабска гражданка

6

Анонимен

преди 8 години

давайте на емигрантите места в парламента и закривайте тази измислена държавица...