99

Българин от Ница

преди 8 години

лоран фабиюс е стар негодник, двуличен ***, от който на нормалните хора им се повръща! След като избиха хиляди хора в Либия, финансират убийците в Сирия, толерират убийствата на Исраел и Сауди арабия в Йемен, Ливан, Ирак и Сирия, сега ще ни дава пример за морал тоя негодник! Дядка-вампир! тука е пълно с арабели не се търпи, катерят се балконите до 5 етаж, влизат и крадат каквото и падне, в града няма СОТ, защото либерастите забраняват, никой не може да има оръжие, не дай боже да се защитиш !

98

палестина

преди 8 години

До Анонимен Аз смятам че най справедливо е да ги изпратим в ФАЩ, там и Англия може да побере доста.

97

Анонимен

преди 8 години

Изчакайте Доналд Тръмп да стане президент на САЩ да видите как ще изрита 10тина милиона маймуни, ако искат Меркел и Оланд да ги поемат

96

Нина

преди 8 години

Министърът да изучи по-добре международното право. Бежански статус се предоставя в държавата на първия преход (която не е Унгария в случая). Как един бежанец от Сирия може да стигне до Унгария, за да бъде тя държавата на първо прекосяване на границата? Ами само със самолет. Тези бежанци пък пристигат пеш през Сърбия. Къде прекосяват първата граница? Турция, Гърция, Албания. Тези държави са дължни да им предоставят статус на бежанци, а не да ги транспортират през териториите си.

95

Членска карта №7

преди 8 години

Скандално е заглавието ви!!! В стил парцали ВАЦ-ови, нищо общо с българския език!!!

94

Анонимен

преди 8 години

Унгарците да ги товарят на влакове и директно у Франция.

93

до мусли

преди 8 години

Явно не си запознат - в Израел също има бежанци, които са си бреме за такава малка държава. И там има за и против. За - не забравяйте как нас са ни гонили. Против - бежанците са главно мюсулмани, да ходят в мюсулмански държави и др. Дигнаха ограда с Египет преди 2 години, но пак се промъкват. За постоянното присъствие на ранени сирийци, особено деца, не се бият барабани, поради опасност за близките им.

92

Анонимен

преди 8 години

мусли --да ти го набия в ГЬОТА

91

АЗ Малдив

преди 8 години

Как е възможно изведнъж да изчезнат всички мъдри политици? Сега ми изглежда в свободен превод на ЦИРКА НА *** /freaks show/

90

муспи

преди 8 години

Първо - това не е Франция а е вече Алжир. Второ - бежанците искат да се интегрират в тази Франция, а не в България - толерантно ли е да ги спират французите?! Трето - този "френски" министър е французин колкото българските са българи, - той естествено е евреин. Евреи са и останалите министри и парламента, медиите, едрия капитал полицията и армията. Четвърто, което всъщност е Първо - при такова изобилие на евреи, всички с огромна власт, някой да е намекнал само - защо изралел не приема бежанци.

89

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен То Саркози ги оправи ТЕЯ вече един път ,сега ще ги оправи и втори път . Както Тиквата ни оправи един път и сега ни дооправя ,та станахме Свтовни шампиони по самоунищожение при ,,най -успешното управление на Гроб,,

88

Анонимен

преди 8 години

Ами скандално я ! Време е да ги посрещат с хляб и сол ! И може и наведени с *** към тях. Иначе не е в рамките на демократичните ценности . Но няма страшно. скоро всичко ще бъде поправено-гарантирано от ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 8 години

Туй МИНИСТЪРЧЕ не е наред на Следващите Избори ще бъде В ОПОЗИЦИЯТА Гаранция Франция Само Саркози ще ги оправи ТЕЯ

86

Анонимен

преди 8 години

Какво точно означава сериозен и строг дебат? Държавите в съюза са суверенни, поне така си мисля и гражданите им имат право да решават как ще живеят и какви правила да спазват. Правителствата на съответните държави не се превръщат автоматична в марионетни след приемането или не би трябвало. Щом са решили, че не искат бежанци, никой не може да ги задължи да приемат. Ние можем да вземем пример от тях!

85

Анонимен

преди 8 години

До Боже , боже...ха,хаа Да бе !Затова *** от ФАЩ въоражаваха Садам , а другият ***,Саркози се прегръщаше и целуваше с Кадафи .

84

Анонимен

преди 8 години

До Плачи , плачи 125.. Със сигурност любимото ревене и виене е на Тиквата- комуниста от Банкя !

83

Анонимен

преди 8 години

Източна Европа сме най-великите хора на планетата, така че ще ни лазите в краката, ши**ни п?дали. Тук не търпим никой, освен нашите си управляващи, да ни се качва на главата!

82

СУПЕР

преди 8 години

Вместо "братушки"...идват арабушки ха,ха,хааааааааааааа...ЧУДЕСНО ЛЕЧЕНИЕ ОТ РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ!!

81

Плачи , плачи 125...

преди 8 години

Плачи и се вайкай за капутите в Русия и руския ботуш...!Колкото по ревеш, по-гот ми става...ха,ха,хааааааааОБИЧАМ КОМУНИСТ --ДА РЕВЕ И ВИЕ....ТОВА Е ПЕСЕНТА НА ЖИВОТА МИ!!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Защо да строим огради по границата? Предлагам да осигурим за бежанците коридор, по който безпрепятствено да достигат до мечтаните от тях държави като Швеция, Германия, Холандия. Там ги очакват с отворени обятия, за да ги интегрират и стимулират