30

Анонимен

преди 8 години

умен си-------

29

Анонимен

преди 8 години

няма да забравите за мафиотски органи

28

аноминин

преди 8 години

първо шофьори не знаят че има хора в камиона - просто едно време дества ниакакв сигнал в кабината че падана тембаратирата и включва - второ никои не казала от каде тръгнал камион --- молти да се отговариат отговорни хора

27

ha ha

преди 8 години

.Били *** били еди какви си за да се качат в хладилен камион, ами да не мислите, че ни залива вълна от супер интелигентни и образовани хора, 95 % са абсолютни *** и ти чакай от такива хора да се интегрират и да живеят мирно и спокойно. По ми е жал за Европа, защото такива които ги оплаквате, ще е затрият.

26

До 36

преди 8 години

Стига си говорил глупости. Никой в Германия не говори за излизане от ЕС.

25

Анонимен

преди 8 години

Затваряйте границите докато е време. Само искам да кажа, че сред немското, британското и изобщо европейското население се говори все повече за излизане от тази Европейска самоубийствена политика.А този комион управляван от български граждани много ме съмнява да е единствен. Този бизнес сега процъфтява, а превозвачите са ама последната дупка на кавала.Да попитаме Меркел защо ще им признава статута, та после да плъзнат из цяла Европа.

24

Анонимен

преди 8 години

БГ е Тортуга на днешно време, една пиратска държава без сравнение:-(((

23

ггггг

преди 8 години

Българи от ливански произход са били, каквото и да значи това,защо не го споменавате? Така става като снабдихме с паспорти престъпници от целия свят и им осигурихме пропуск за ЕС. Сега навсякъде ще пишат "трима българи..."

22

Анонимен

преди 8 години

Като гледам размера на хладилника,може да се поберат 70 емигранта,но правостоящи,натъпкани като цаца в буркан.Има наистина нещо менте в информацията.

21

Анонимен

преди 8 години

Samo gaden bugarin moze da napravi nesto vakvo! Fuj gnasi gnasni, treba da ve nema od planetava!

20

Анонимен

преди 8 години

Добре, че не ги разследва българската полиция!

19

Анонимен

преди 8 години

Aми, това все едно да се затвориш в хладилника. Няма въздух, няма шанс за озеляване повече от няколко минути. Освен това броят на пътниците е красноречиво доказателство за малоумие, или за натоварени трупове. Смятате ли, че шофьорите са ***, а пътниците още повече? Голям стопроцентов смъртен риск е . Или са натоварени трупове, или шофьорите са някои новоизлюпени арийци, които са по опасни и от ИД. Да не бързаме с грубите определения и обвинения.Всичко ще се разследва и излезе наяве.

18

Анонимен

преди 8 години

Така е, софиянец, ама хората идея си няма от това, за което говориш. Според мен намерените тела най-вероятно са били трупове още преди да ги качат в камиона. Починали са някъде другаде и каналджиите са решили да се отърват от тях. Затова са избрали и хладилен камион. Полицията ще ги разнищи, надявам се.

17

хммм

преди 8 години

а дали не са били натоварени вече мъртви ? трябва да си пълен *** да се качиш в такъв камион...

16

Изроди

преди 8 години

поредно ( вероятно не последно ) мръсно петно върху името на Родината...така е в държавата без правосъдие - изнасяме престъпнци ....пълен отврат.....

15

Анонимен

преди 8 години

Всеки може да получи български паспорт, но това не го прави "сънародник" докато е жив, трето коляно минимум! Раздавате паспорти и статути на куцо и сакато, по големи предатели и българоубийци от нашите политици НЯМА!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

До МомоМда, мъже в добра физическа форма. За какво ли са тренирали?

13

Анонимен

преди 8 години

До ПепиГовориш за себе си Пепи

12

Анонимен

преди 8 години

Pak bG se pro4u 6engen li gas

11

ужасен

преди 8 години

И сега да видим кой му е дал паспорта на този нов Българин и колко пари е прибрал за това.Скапани,мизерни,държавни кърлежи.