64

Анонимен

преди 8 години

до 100: саудитска арабия не приема имигранти

63

Анонимен

преди 8 години

Бива , бива ама чак такива диваци няма никъде в света и те бяха хора.

62

Анонимен

преди 8 години

ЛИВАНСКИ ГРАЖДАНИН С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО!ЩОМ ИМА ЛИВАНСКИ ПАСПОРТ ЗНАЧИ Е ЛИВАНЕЦ!!ТОВА, ЧЕ ИМА И БЪЛГАРСКИ Е САМО ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО!

61

истината

преди 8 години

прав е коментиралия,че унгарците казват НЕМА НАШИ ХОРА,а ние както винаги номер едно.да добро-лошо времето ще покаже ВЪПРОСА Е;защо и кой ги праща в ЕВРОПАТА тези всички имигранти от арабия африката и др.защо няма наплив в русия,сащ,юар,австралия,канада та те са много по добре ФИНАНСОВО по близо/като,юар,русия/,ЗАЩО та може ли европа да побере всички.И НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ АФРИКАНЦИ И АРАБИ СА МНОГО ДОБРИ-ГРЕШИТЕ МНОГО АМА МНОГО

60

Анонимен

преди 8 години

До 93Вярно, грозни са някои коментари. Но ти по-добре си насочи гнева към тези които съзнателно са рискували живота на невинни деца и към коруптираните политици които ги насърчават. Това че вълна от икономически имигранти се изсипва в Европа не оправя проблемите в държавите на тези хора, а създава нови проблеми за Европа. Трябва здрав разум и логика. Не сме на проповед или партийно събрание.

59

Анонимен

преди 8 години

Хора осъзнайте се, що за коментари сте писали ..."заслужили са го", "с какъв акъл са тръгнали" и т. н.Представете си тези хора в каква безисходица са щом са решили да предприемат такова нещоПо добре не казвайте нищо вместо да пишете глупости и злобни коментари!Мир на праха им!

58

ШибиРиби

преди 8 години

Българин да се наричам - първа радост е за мене!!! = нисък морал и образование, жестоки, бедни... Е има една там в Брюксел малко по възвишена , тя отговаря за бежанците и кризите.

57

Анонимен

преди 8 години

88 "Има хора по високите европейски постове които гонят интереси от това преселение."Със сигурност. Политиците не стигат до високи постове от милозливо сърце. Имам чувството че гледам урбан фентъзи за нов социален експеримент.

56

Анонимен

преди 8 години

С кой акъл ще си вкараш детето в хладилен камион с още 70 маймуни за да влезеш нелегално в чужда държава..

55

Анонимен

преди 8 години

Повечето от тези хора имат близки и приятели които живеят в Европа, Ако са им казали че има интеграционни и социални помощи и че хляба който ще ядат друг ще го плати и те хукнали. Напоследък забелязвам че Асад не реагира когато израелската армия бомбардира джихадистки групи пренасящи оръжие през Сирия от Иран за Ливан\ Явно и на него му е писнало от ислямския джихад. Има хора по високите европейски постове които гонят интереси от това преселение.

54

Анонимен

преди 8 години

Еи-и, някои правят пари с тея бежанци, а ние си коментираме тука....

53

до 74

преди 8 години

Прав си, 70 години комунизъм-това е резултатът!Оскотяване и пълна деградация!!!!!!!!!

52

ПСАКИ

преди 8 години

До Анонимен 72 Сигурен те са комунисти, имат връзка с ПУТИН и КГБ!

51

американец

преди 8 години

То бива диващина, ама чак пък толкова...И коментарите са на същото ниво. Сигурно са написани от познати на алчните трафиканти.Пожелавам ви да получите специално внимание от ИД! Защото нищо хубаво не заслужавате.

50

Анонимен

преди 8 години

Честно, вчера като чух за безумната алчност да вкараш 70 души в такъв камион, и си помислих: сигурно са българи...

49

ХАСАН до az

преди 8 години

Ела в Орландовци тука сме не верваме в нищо баче само че си донеси вазелин

48

az

преди 8 години

Третата световна война иде...Тя ще е религиозна...Може да е и последна за човечеството. Чудя се къде да бягам в държава без ислям, за да си живея спокойно като християнин. Австралия, НЗ, Южна Америка...има още малко време преди да са ни превзели...

47

Анонимен

преди 8 години

Когато са спрели камиона и са видели че станала беля, хукнали да се спасяват.Къде ще идете бре. А сега вместо голямата печалба - в панделата да ви пръснат задниците.

46

Анонимен

преди 8 години

Един път си мислех, че е австрийска работа щом камиона е там.. Но не, отново бг са замесени. Какво направихме, че най - големите *** на планетата да се родят у нас???

45

Анонимен

преди 8 години

Представям си какъв ужас са изживяли тези хора,. Да пази Господ