15

s kolkoto-tolkoto!

преди 8 години

Markovski si pravi reklama kolko e pe4en i kak moje da otviva i zaviva zakona v posoka koito mu e nujna da speceli deloto.i da ne zabraviame na kakvi prestypnici i ubiici toi pomogna da se izsusat ot mokrata voda...spasis li ubiec i toi ubie ili samo narani niakogo- sledva advokatyt da spodeli prisadata ot koiato e spasil ubieca. polaga li se 15, a ubiecyt izlznal na 3tata godina- advokata zaminava za 17, ako negoviat advikat mu svie nakazanoieto

14

Българин

преди 8 години

"...полицията за съжаление не ги прави поради мързел..." Много добре казано.

13

КОЙ?

преди 8 години

Някой знае ли, дали има връзка между Делян Пеевски и адвокат Марин Марковски, че нещо много си приличат? Хайде да ви видя сега колко сте информирани.

12

Зелена карта

преди 8 години

Тоя не си знае милионите платени му от престъпници за да ги защитава.Закона трябва да се промени ,затвор за адвоката който знае че довереника му е извършил престъпление и той го защитава и не съдейства на съда,както е в омразната ви САЩ.

11

д-р Борисов

преди 8 години

МВР се държи в подчинено поведение от мен чрез бутафорни министри и политически удобни началници. Апропо, по колко лева ще трябва да ми съберат милиционерите от 01РУ-СДВР за да покрият надвишения си лимит за извършване на експвртизи!?

10

Мирослав

преди 8 години

Марковски е добър в това което прави и ако поне половината адвокати бяха като него, системата щеше да е по-добра! Човека винаги дава много добри идеи за промени в правосъдието в полза на гражданите, но никой не иска да ги направи защото на много хора ще се нарушат интересите! Този е заснет от охранителна камера, че си краде докато е уж под домашен арест, наще го пускат щото не било доказателство... Ако искат да си признае сам.... Затова ще ни грабят, ще ни пребиват, ще ни лъжат...

9

Анонимен

преди 8 години

Марковски е величие в своята сфера.Този човек така съчетава морал и законност,че искрено му се възхищавам.Трябва да бъдем твърди към проблема и човеколюбиви.По библейски казано да се борим с греха,а не с човека.Сложна философия,трудна за разбирана,а още по трудна за изпълнение.

8

Анонимен

преди 8 години

До Бай Хойаз съм "ЗА" да им режат/ампутират по една ръка на рецидивистите крадците на коли, еле па такива като тоя с по 5-6 дела... ама *** система, не било човешко и хуманно... да ги *** и хуманистите и МВР и адвокатите и съда и целата тая хранитуткса пасмина!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате да каже Марковски, той е адвокат, неговата работа е да защитава престъпнициМарковски печели именно от такива дела, ако се промени закона и пише че всичко е кражба, на Марковски ще му секне кранчето, ще му намалеят клиентите, ще му спадне гушата

6

онбашията

преди 8 години

притеснително е как законите нямат нищо общо с това което хората са си намислили че са, и още по-притеснително е че много съдии почват да вярват в тия "баба пена каза" закони и да ги прилагат, съвсем сериозно говора. ако някой ми цитира къде в закона се казва че снимка или видеозапис не е доказателство, пращам му каса скъпо шампанско. и марковски който не вярвам да не знае закона, умишлено раздухва тая глупост, вероятно така по-лесно печели делата, не забравяйте че той това ИСКА

5

Анонимен

преди 8 години

To и крадеца Цветан Василев, онзи дето се крие в Сърбия, не е откраднал 4 милиарда от КТБ, а просто ги е взел да си ги ползва малко, нали така г-н Марковски

4

123

преди 8 години

Ползване на МПС - вместо кражба, ползване на чужда жена - вместо изнасилване, ползване на чуждо произведение - вместо нарушение на авторско право. Аман от глупости. Не знам кой изобщо пита за мнение Марковски, та той е СРАМ за адвокатурата и като знания и като визия.

3

Ушев

преди 8 години

Е как камерите на КАТ са доказателство, а тая не е? В България ще има правосъдие когато започнем сами да наказваме бандитите по справедливата система на Линч.

2

дааа

преди 8 години

Този индивид се влачи като панаирна мечка из телевизиите и говори откровени глупости. Няма ползване на чужда кола - има си кражба. Може да поползвам малко нечия съпруга, например? Или да поползвам чужд апартамент за купон? Кражба - нека използваме социалистическия термин - "ползване на чужда вещ". Тогава целта бе да покажем на Запада, че при соц-а няма кражби, а наказанието бе за измислено деяние - ползване. То и Цецо В. не е откраднал парите от банката, просто ги поползва малко - хи, хи.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя е луд! "Абитуриент влязъл в колата на съседа да се повози !!!!" И после жена му и запалил апартамента.Ама абитуриент -искал да се повози..