22

Анонимен

преди 8 години

Наредено им е да ги Хващат и Регистрират в България . Това разбират под пазене на границата добре !Така че като ано отидат в други Европейски държави , да ги върнат отново в България !Въпреки че са пресекли много други граници ! И София се пълни с *** и араби ( убийци ! )

21

патриот

преди 8 години

Някой да ми обясни защо в София е пълно с араби и ***? Те с визи ли са влезли в Б-я?Как така границата се пази добре а има 30000 нелегални имигранти в Б-я? И как точно Бъчварова и сие преценяват кои са добрите''бежанци'' и им раздават статути като ги правят членове на ЕС и на нашата държава?Който даде повече пари той става моментално ''добър'' и ''жертва'' и му се дава статут!Жалки предатели! Децата и внуците ви ще ви съдят освен народа ви!

20

Възмутен

преди 8 години

То държава няма, те граници пазят?!?!Разграден двор е България!

19

Бежанците са

преди 8 години

виновни ! Ние ги чакаме на входовете, а те влизат през изходите.

18

Наблюдател

преди 8 години

Опазването "добре" на границата е абсолютен мит! Баламосват народа и се надяват да ни се размине емигрантския поток. В действителност идея си нямат как да го спрат ако се пренасочи към нас! Така разправяха и за "Световната криза". Ако си спомняте бяхме "остров на стабилността"! Нека да припомним, същото го разправяха и за КТБ има няма месец преди да фалира!

17

Бобо

преди 8 години

Наборна служба,и мобилизация.Това е реална опасност за националната сигурност.Или ще чакаме да влезат в домовете ни и тогава...?

16

Анонимен

преди 8 години

Айде управляващи молете Българските Мъже да ви спасят жалките кожи.... Раздайте им оръжие.... Негодници...

15

Анонимен

преди 8 години

Доста служители на гранична полиция се готвят да напуснат, не издържайки повече от година на живот 20 дена командировка-20 у дома. Някои вече си разбиха семействата. Що се отнася до тероризма отговорно заявявам,че ако има някой който разбира от това и има опит това са бивши служители на ДС. Сегашните от ДАНС имат само бегла теоретична подготовка по въпроса. Ако някъде гръмне- тежко ни. Ще ни помогнат с идеи, но работата трябва да си я свършим сами.

14

Румбо

преди 8 години

Добре пазена гранича е тази,през която никой не може да премине!Другото е бош лаф-празни приказки!Сега като почнат едни хвалби-залавяли 100% от преминалите!Та то самото преминаване е провал!Трябва да се използват всички възможни средства за активно отблъскване и недопускане на никакво преминаване!Ако не мине никой-няма да минат и опасни лица.За съжаление не може да се използва най-ефективното средство-минирането,то гарантира 100% ефективност.

13

F16

преди 8 години

Армия която се храни с боб чорба и каша за нищо не става!!!Българската армия е изпята песен.

12

бг ман

преди 8 години

Ако събират доброволци с адекватно заплащане,съм готов да отида на границата.Служил съм на застава до Малко Търново в Странджа и района го помня наизуст.Не съм безработен и вземам не лоша заплата в момента.

11

Анонимен

преди 8 години

По закон границата се пази от МВР. И понеже кльона го нарязаха още през 90-те, а дефицитът с кадрите не е от вчера, се опитаха да решат проблема с командироването на служители на ротационен принцип. Ония ден ни проглушиха ушите как и армията ни от 25 човека отива да пази границата. Днес ново 20 - жандармерията отива пак там и тя да помага. Но да не сме се притеснявали, всичко си е било наред.Както е тръгнало, скоро ще мобилизират бабите, дядовците и кучетата по селата, и те да ходят да ни пазят

10

луд с картечница

преди 8 години

В гранична полиция СЪЗНАТЕЛНО се назначават некадърници- послушковци , защото умен и можещ с оръжие става ОПАСЕН - знае сам кога и какво да прави с това оръжие .Това кукловодите няма да допуснат и затова гр. полиция си е пълен т..шак , за съжаление !

9

бг

преди 8 години

Имахме граници преди 27-28 години, но някой реши,че трябва да сме разграден двор.По мое мнение,ако се наемат бивши граничари ще се справят в пъти по добре.

8

Анонимен

преди 8 години

То държава няма,та камо ли граници :) !

7

zeus

преди 8 години

Всъщност е легенда, че изобщо имаме граници, тук сме като разграден двор, а МВР дори за редовните не знае кой влиза и кой излиза

6

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 8 години

Скоро идва Курбан байрам и ще пускате нашите свободно във всички посоки!

5

Tina

преди 8 години

Викайте старото поколение военни да ви научи как се пази граница.Некадърници прости...

4

kokok

преди 8 години

от толкова многобройна армия, не успяха ли да изберат 2ма еднакви на ръст?

3

Pimp C

преди 8 години

Пазим ги добре докато не стане най-лошото и после кой ми такова в гащите и куп експерти започват да философстват какво е можело да се направи. Всички знаем какво в системата на МВР и Военните има един куп хрантутници които трябва да се мобилизират по границата и като цивилни да обикалят в рисковите градове.