22

Vip 777

преди 8 години

Нищо няма да стане!Нали сме в българия.Българина е с много къса паметзабравя всичко много бързо.Това ако се случи например в Германия народа веднага ще се надигне.

21

Анонимен

преди 8 години

Толкова лакоми *** са се закачили и смучат кръвта на народа, че резултат няма да има. Сега са се активирали всички които лапат и ще се окаже, че всичко е нормално с много малки изключения. Ще замажат, ще напълнят гушите на "проверяващите" а Рапона ще отчете акция "Грижа за народа". Като заредиш дизел в Италия, си мислиш, че колата лети. Като дойдеш у нас и тя се скопява. Не вярвам, че нещо ще се подобри или поевтинее. По три кожи дерат от хората и все им е малко. Кога ли ще им дойде времето?

20

tralalal

преди 8 години

Това ОМВ го знае половината град и продължава да си продава. Незнам какви проверки им правят такива.

19

Марто

преди 8 години

да знам за това ОМВ на кукленско вкарах колата си в сервиз заради лош бензин от тая *** бензиностанция.

18

55

преди 8 години

РАБОТЯ НА ОМВ В ПЛОВДИВ. СТРАХ МЕ Е ДА СИ ЗАРЕДЯ КОЛАТА ОТ ТАМ КЪДЕТО РАБОТЯ.

17

до 15

преди 8 години

При горивата цената е като при тока Дневна и Нощна тарифа само ,че Зимна и Лятна

16

Анонимен

преди 8 години

А на мен ми е интересно ей така от обща култура да знам защо компания като ЛУКОИЛ не е платила нито лев данък ПЕЧАЛБА? Нима нямат нито лев печалба?Някой да има фирма, която няколко години да излиза на НУЛА печалба и да продължи да съществува. Някой да ми даде името на този управител който успява да докара разходите точно до стотинка толкова колкото е печалбата че да ги занули. А ако някой може да каже КОЙ държавен орган си затваря очите за това и на каква цена?

15

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

14

Анонимен

преди 8 години

НАЛИВАТ НИ ВСЯКАКВИ ***..КАКВО ДА НИ НАЛИВАТ!

13

Анонимен

преди 8 години

е зимата на 43$ нефт, дизела беше 1.90. сега нефта е 39$ дизела 2.20 ?

12

666

преди 8 години

10 стотинки водят до 10% увеличение в потреблението. Ми, хайде да ги смъват с левче, та да има 100% повипение на потреблението :)

11

Анонимен

преди 8 години

Според мен наливат манджа с грозде. 4 пъти сменям филтъра за 1 година.Обаче пък за сметка на това Баце знае какво наливат в партийната му каса и личната му сметка.Свежи кинти.

10

...

преди 8 години

До Анонимен 4: Цената на пертола се определя с фючърси, което означава, че доставка в оределен срок (да кажем месец ще е на таква цена). тази цена вече е калкулирана в цената на горивата, които се продават в момента, така че това не е никаво ивинение.

9

Анонимен

преди 8 години

До 4Имам по добър вапрос за тебе. Защо когато падне петрола когато падне и бензина /на всякаде/ при нас се вбига???

8

Ала-Бала

преди 8 години

Ще кажата ли какво се налива в черните каси на ГЕРБ?

7

Анонимен

преди 8 години

samo tolkova li napisaha i obesniha za goruvata boklucite mrasni

6

Анонимен

преди 8 години

Да изгоним крадливите и лъжливи *** завинаги.

5

Бай Гецо

преди 8 години

Питайте чичо ви Лилипутин защо горивата в България са най-скъпи в ЕС и защо Лукойл е господстващ монополист...

4

Дядо Петър

преди 8 години

Поредното шоу за олиго-фре-ни успешно приключи.С няколко "хванати" дребни риби.А Лукойл и Росенец бе, нещастници?(Впрочем, нещастници сме всички ние, че все още търпим да ни будалкат тия долнопробни мафиоти, които се пънат да ни "управляват").

3

Анонимен

преди 8 години

Това със задържането на цената на горивата високи, докато петрола е евтин, донякъде го разбирам - просто имат количества, купени на по-висока цена и гледат да ги продадат със същата печалба (което пак не е много коректно, но това е друга тема). Това, което истински ми е непонятно, не почива на никаква пазарна логика и никой експерт досега не се е нагърбил да го обясни е: защо когато петрола скочи - веднага на следващия ден и горивата скачат и то навсякъде? Банда алчни престъпници!